- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
- Konu Sahibi white_love
-
Valla kızlar siz iyisiniz ben 19 haftadayım ve 6 kilo aldım.46 ile hamile kaldım şuan 52+300 gr I'm Allah sonumu hayır etsin:)
Canım banada Decavit aşırı yeme hissi verdiği için içmiyorum. Demir hapı okadar etkilemedi. Önümüzdeki hafta dr gideceğim ak koyun kara koyun meydana çıkacak. Kaç kilo almışımBencede demir hapı ve balık yağı kilo aldırıyor.16.haftaya kadar 3 kilo 6 haftada 5 kilo aldım.Nasıl aldım farkına bile varmıyorum
selam tuci ,Selam kızlar, bende 69 kiloyla hamile kaldım. Biraz kiloluydum normale göre :) 16. haftama kadar hiç kilo almadım, üstelik çokta iyi besleniyordum. 16. Haftadan sonra kilo alımım başladı. Şuan 28. haftadayım 75 kiloyum. Doğum yapana kadar 4 kilo daha hakkım var umarım daha fazla almam. Hee ayrıca demir hapları fln kilo aldırmıyor. Belli bir süre sonra, doymamaya başlıyoruz, sonuçta daha fazla yiyiyoruz, hem bebeğimiz, hem suyu,hem eşi fln sonuçta belli bir ağırlık bunlar.
geçen hafta kendi tartım ile tartıldığımda 10 kilo almış gözüküyordum . 29. hafta içindeyim. Yalnız kızlar doktora gittiğimde hep kendi tartıldığımdan 2 kilo fazla çıkıyorum . Anlamadım doktorun tartısı mı doğru benimkiler mi ?
Doktorun ki doğru ise geçen haftaya göre 12 almış olmam lazım . Cumartesi doktora gideceğim bakalım kaç olduk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?