Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da biri geldi ogtetmenim biliyor musunuz siz cok kilo aldiniz dediEsra8891 .!.:Bugun bi ogrencim geldi ogretmenim bebegin cinsi ne dedi :) ay bi guldum bi guldum :) bebegin cinsi insan dedim :)
Bugun bi ogrencim geldi ogretmenim bebegin cinsi ne dedi :) ay bi guldum bi guldum :) bebegin cinsi insan dedim :)
Benim acımıyorya kızım 5.5 yaşında.maşallah çok sıkıntım olmadı sezeryan yerinde bugüne kadar2. yada 3. gebelıgı olanlar sezeryan dıkıs yerının acıdıgını bahsetmısler daha oncede okumustum bazı sayfalarda , ılk cocukla arası az oldugu ıcın fln mı acaba yoksa farketmıyormu?ıns karnınız daha buyudukce bebek tekmelerı daha sert oldukca acımaz canınız cok :S
Ben 2009 da epidural sezeryana 1450 verdim.şimdi gittigim hastane daha uygun olur umuyorum sormadım fiyatı 1 gün sonra ablam dogurcak onda görcem fiyatıİzmir tınaztepe hastanesine gidiyorum epidural normal doğum düşünüyorum çok da istiyorum doktorumlada konuştum bu konuyu o da bi sorun olamadıkça normalden yana annem 6 tane normal doğum yapmış inşalah ona çekmişimdir de yaparım şuan hiçbir korkum yok Allah bize o gücü vermiş diyorum inşallah da dilediğim gibi olur.
Bir de gittiğim hastanede sezeryanda normalde epidural olarak 1500 TL. İstanbuldan pahalıyız yani![]()
Benim ögrenciler daha hamile oldugumu bilmiyorlar küçük ler anlamadılarBenim öğrencilerim oğlun olacak dediler cinsiyeti belli değilken.Sonra erkek olduğunu öğrendik.Temiz kalpli miniklerim bildiler![]()
Bana da derler kesin yakinda oyle bisey :) gecen yilki zayif halimden eser kalmdi :)Bana da biri geldi ogtetmenim biliyor musunuz siz cok kilo aldiniz dedi
Benim de hamilelikle ilgli hicbi konsma acilmdi ama anlamslrdr herhlde ortaokul ogrencileri :)Benim ögrenciler daha hamile oldugumu bilmiyorlar küçük ler anlamadılar
Evet canım antibiyotik kullanıyorum halenGeçmiş olsun cnm, antibiyotik mi kullandın, ben de hasta oldum yarın bakalım dr antibiotik mi verir
Erkek :)Et ve tavuk dan tiksinenler bebeklerinin cinsiyeti ne :)
Yok canım bebeği o kadar yukarda hissetmezsinBen bi şey sorcam size.. benim sol göğüsumun hemen altinda kipirti hissediyorum arada.. özellikle yemek yedikten sonra bir hareketlenme ..bu bebek kipirtisi değildir di mi ??
Grip sinüzit oldum ben çok kötüyüm iki üç gündür bekledim geçer hafifler diye geçmedi daha kötü oldum ağzım bırnum tıkalı, az önce de kulaklarım tıkandı, yarın tahlil sonucuma göre gerekiosa yazcam antbiotik dediEvet canım antibiyotik kullanıyorum halen
Enfeksiyon olduğunu bilsem daha önce giderdim
Bebeğin büyümesinden kaynaklıdır diye umursamamıştım
Senin neyin var?
Yok canım bebeği o kadar yukarda hissetmezsin
Kalple ilgili bişey mi acaba
Doktoruna bi sor canım
Masallh size biz de haftya gorcez insllh :)iyi aksamlar kizlar.. bizimde prensesimiz geliyor allahin izniyle :) 25.5 cm ve 320 gram olmus melegimmasallah hersey yolunda ufacik midesini böbreklerini vs gördük :) artik sira odasini hazirlamakta :)
Ayy canım yaaGrip sinüzit oldum ben çok kötüyüm iki üç gündür bekledim geçer hafifler diye geçmedi daha kötü oldum ağzım bırnum tıkalı, az önce de kulaklarım tıkandı, yarın tahlil sonucuma göre gerekiosa yazcam antbiotik dedi![]()
sağol canım en kısa zamanda iyileşelim inşAyy canım yaa
İnşallah tahlillerin temiz çıkar da gerek kalmaz
Ama kullanman gerekiyosa da kullanırsın
Dert etme
En kısa zamanda iyileşirsin umarım