2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

medipolde de sezaryan 2850 +750 epidural istersen...

ama doğum fiyatına bakılarak da hastane seçilir mi diyorum (yani çok abartı olmadıkça)
sanırım erdem de 1500 falandır

ilk defa hastanede kalıcam o yüzden hastane diyince içim kararıyo kabus gibi geliyo içim sıkılıyo
medipol biraz daha ferah gibi gelio ama orda da bi doktora tutunamadım

Kizlar doktor magnezyum yazdi insallah bacaklarimdaki kramplardan kurtulucam oglusunda kocaman olmus 500 gram dedi doktor :) kıpır kıpırdı ama ben cok hissetmiyorum iki gundur kuvvetli vuramiyor heralde

maşallah dobiş olmuş bebeişin...
500 gram olsun diye bekliyorum ben de sanki yarım kilo olunca bi eşik geçmiş oluyormuş gibi:)
benimki de dünden beri pek kıpırdamıyo yaa.. sadece sabah serviste oynuyodu bugün, insnaın aklı ister istemez orda oluyo

<p> </p><p><br /></p>

Hastanede çok kalmiyorsun hatta benim dr ertesi gün çıkış bile verdi. Ev ortamı gibisi olmaz diye hastalık kapma açısından demişti.
Uzakta olsa gittiğin dr devam et. Benim oğlum küçük olmasa ben ilk dr bulur anlaştığı bir hastanede yaptirirdim. Ama oğlum dan ayrı kalmak istemiyorum. Gün içersinde görme şansım olacağı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…