Evet şişkinlik oluyor. Sabahları düz oluyor karnım. Bol giyindigim için kimse anlamıyor şuan
Insallah bu hizla yukselmez ilk defa 60 lari gordum boyum 1.64 yani vaziyet kotuye gidiyooooo ama bebise deger tabi insallah ayni hizla dogumdan sonra veririzBnm de aynen oyle oldu :) kilolarmiz da ayniymis
en tombık mı cok buyuk degıl gıbı canım senın karnın resımden mıı yada bılemedım benım kını gordun mu
Hastanede çok kalmiyorsun hatta benim dr ertesi gün çıkış bile verdi. Ev ortamı gibisi olmaz diye hastalık kapma açısından demişti.
Uzakta olsa gittiğin dr devam et. Benim oğlum küçük olmasa ben ilk dr bulur anlaştığı bir hastanede yaptirirdim. Ama oğlum dan ayrı kalmak istemiyorum. Gün içersinde görme şansım olacağı için
Demek ki herkes kendini tombik sanıyomuş : D
Bence gayet incesin Meltem, maşallah
Inceciksin maşallah ne tombigi
sanırım çek =) herkes kendınınkını buyuk sanıyormus =))
Bizim de aklimiza giderinen su sizma ihtimali geldi denedik test ettik gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz gayet saglam ayrica bu donemde dogacak bebeklerin kuvet takimlari hep ayni oldu galiba masallah herkes almis gule gule kullanalim ins.Maalesef su gideri var. tıkacı da var ama ben pek emin olamadım denemedim de bi deneyeyim bakayım nasıl olacak. Olmadı atına muşamba falan sercez :)
Ay teşekkür ederim içim rahatladı :)Inceciksin maşallah ne tombigi
HeyyooBence en incemiz sensin Meltem :))
Turkuaz beyaz evin dekorasyonuda güzel olmuş Meltem
Demek ki normal ya
Zaten hamileyiz biz göbek yapmayalımda kim yapsın :)
Eşim diyoki eşitlendik, zayıf ama göbek var onun oldum olası takıyo
Benim eşimde benimle birlikte göbekleniyo :)
Kızım sana kardeş geliyo diye dalga geçiyo bi de kendisiyle :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?