Maalesef bende o bahane yok :) kahvaltı+öğle yemeği+akşam yemeği :)
Yapmaya karar versem gerisi kolay da ne yapacağıma karar veremiyorum :)
Bugün liste çıkardım ve başladım..
Inşallah Rabbim yavrularımiza sağlık versinaynen canım malesef ama çalışmak zorundayız çokkk çokk geçmiş olsun canım kıyamma inş.çabucak iyi olurrr.-(
Öğlen yaptığını akşam yemiyo musunuz
Her öğün ya da her gün yeni yemek te zor bence
İyi ki de çalışıyorum
Kalırsa yiyoruz da işte çoğu zaman kalmıyo az yaptıgım için.
Her ögün aynı yemegı yemesın adamcagız :)
gözün aydın canım maşallah bebişe deselam kızlar drdan geldik cinsiyetimiz bir kez daha onaylandı erkek dedi herşeyini gördüm şükür iyiymiş bu ay 1.5 kilo almışım bebişimde 340 gr olmuş havadisler bu kadar
Maşallah ikinize deselam kızlar drdan geldik cinsiyetimiz bir kez daha onaylandı erkek dedi herşeyini gördüm şükür iyiymiş bu ay 1.5 kilo almışım bebişimde 340 gr olmuş havadisler bu kadar
sakın canım yapma bişey olsa bebişe yada sana ne yapcan o zaman alışssınlar 4 ay daha böyle ev falan temizlemek yokGünaydın kızlar bugün neşem yok...akşam eşimle tartıştık... beni 9 yıl önceki hamileliğimle kıyaslıyo evde hiçbirşey yapmıyosun hiçbirşeye elini sürmüyosun dedi çok zoruma gitti....halbuki daha geçen hafta sadece 3 saat evi süpürüp sildim tozları aldım mutfağa dokunamadım napiim çok yorulmuştum... bu haftasonu mutfağı temizlicem camları silicem perdeleri yıkıcam sonrasını o düşünsün artık
Kizlar bunlar göbek mi ya ben bildiğin doğuracak gibiyim hele meltem sen inceciksin maşallah
Kızlar, kızım değil oğlum olacakmış, pipi gösterdi bugün bize :)
Ayy meltam resmi gorunce birde kendi gobegimi gorunce guldum ya inan benim gobis senin gobisini dover yarin bende resim koyayim bari
Evet sağlıklı olsun gerisi önemli değil, 17 de kız demişti ama kesin değil de demişti.Saglikli olsun canim hayirli olsun. Kacinci haftada kiz dedi doktor sana, bende suphelendim simdi bana 17 de kiz dedi degisirmi bilmiyorum
bana da 17 de kesin erkek dedi 14 te radyolog da erkek demişti cok kesin diye.Evet sağlıklı olsun gerisi önemli değil, 17 de kız demişti ama kesin değil de demişti.
hic bilmiyorum ki nm ben bu bebegi zaten idrar yollari enfeksiyonuna kapilip ogrenmistim bir atamadim kac aydir surekli bakiyorlar lokosite bendekaç lökosit çıktı idrarda? bend e bugün tahlil yaptırıcam ayda bir yaptırıyorum
ayniymisiz seninle gzl hbrler aliriz insallah cnmBen de bu gün tetenoz aşımı oldum. 20+4 üz. İkinci doz bi dahaki ay yapılcak.
Ben de c.tesi detaylı ultrasona gircem bakalım inş bi sorun çıkmaz ikimizde de.
Bende de kansızlık çıktı. Kan değerim 9 a düşmüş.
Kan ilacı kullanıyodum. Dozunu arttırdık.
24 haftada bana da şeker yüklemesi yapılcak :)
Ben de küvet takımı aldım, gider bana da sıkıntılı gibi geldi ama denedik akşam sorun çıkarmadı.Kızlar A101 den bişiler alan var mı?
Kayınvalidem küvet takımını almış,beğendim ben.sadece gider kısmı sıkıntılı gibi olmadı eşim tıkayacak onu.
mama önlüğü,mama kabı,elbise askısı almış.bir de bez ayakkabı çok iyi bişi değil ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?