Teşekkür ederim kısa bir elbise ama olsun hep eşofmanlarıyla gezmekte olmuyor kocişinle karşı.hamilelik öncesi çok daha güzel Şeyler giyer gezerdim evde ama artık yalnızca elbise giyebilirimÇok tatlı duruyo ya :)
Üzerindeki de yakışmış fotodan gördüğüm kadarıyla :)
Maşallahh :))tam olarak kaç günlüksün cnm
Gozun aydn canim. Damladan banada saglik ocagindan vermislerdi hamileker icin kullanilmamasi yaziyordu korkup kullanmadim doktorum bisey olmaz kullan dedi kararsiz kaldimBugun bende detaylı ultrasonumu bitirdim çok şükür çok sağlıklıydı oğluşum tetanoz aşısının ilk dozuda yapıldı birde dvit verdiler damla günde 6-7 damla kullan ii olur dediler 1ay sonra kontrolüm var ozmna ikinci dozla şeker yüklemesi dedi doktor
ben cok çay içerim açık ve limonlu içiyorum . çay içmeyince olmuyo valla:)
Çay keyfime ortak birilerini arıyorum ya. Kimsem yok burda bunalıma gircem yakında..
ne damlası bu kızlar??Gozun aydn canim. Damladan banada saglik ocagindan vermislerdi hamileker icin kullanilmamasi yaziyordu korkup kullanmadim doktorum bisey olmaz kullan dedi kararsiz kaldim
aynen canım umuyorum bir aksilik çıkbende 1 kasımda gidecegim inş detaylıya:)
17 haftada kız demiştiDaha
önce kaç haftalıkken kız Demişti canm
Amin canım saolMaşallah oğluna Allah esirgesin
Canım zaten bebeklere veriyolardı şimdide kışya sağlık ocağındaki arkadaşım kullan artık gebelerede veriyıruz kemik erimen olmaz dişlerin filan çürümez dediGozun aydn canim. Damladan banada saglik ocagindan vermislerdi hamileker icin kullanilmamasi yaziyordu korkup kullanmadim doktorum bisey olmaz kullan dedi kararsiz kaldim
canım bildiğin dvit yeni doğan bebeklere verdiklerindenne damlası bu kızlar??
ay ne güzel görünüyorsun maşallah ben henüz böyle hamile gibi durmuyorum bile 5 buçuk kilo almşım ama ben zaten şişmanım sanki kilo almış gibi duruyorumSelam güzel anneler...
bakıyorum göbekler sergilenmiş
ben eksik kalmayım bari
Selam mart annisleri,bende haziran annesi olucam kismetse. Kesemizi gorduk kalp atisini duyduk bebisin saglikli oldugunu ogrendik sira geldi cinsiyet icin geri sayima
Cok merak ediyorum sizler en erken kacinci haftada ogrendiniz bebislerinizin cinsiyetlerini birde cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum ama bebisim sol kasigimdaki yumurtada buyumeye basladi
Amin insallah canim cumlemize :)Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin :)
Bence hiç acele etmeyin derim Mart annelerinin hemen hemen hepsinin ilk Söylenen cinsiyeti sonradan Değişti yani 12 haftalıkken 15 haftalıkken hatta aramızda 17 haftalıkken Söylenen cinsiyetler bile değişti o yüzden benden size tavsiye 18 haftalık olmadan doktorunuz söylemiyorsa sıkıştırmayın.ama doktor kendiliğinden tahminde bulunursa da çok fazla kendinizi alıştırmayın derim.iyi geceler.Selam mart annisleri,bende haziran annesi olucam kismetse. Kesemizi gorduk kalp atisini duyduk bebisin saglikli oldugunu ogrendik sira geldi cinsiyet icin geri sayima
Cok merak ediyorum sizler en erken kacinci haftada ogrendiniz bebislerinizin cinsiyetlerini birde cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum ama bebisim sol kasigimdaki yumurtada buyumeye basladi
Ben de başlangıç kiloma göre +1 kilo almışımAmin canım saol
Canım zaten bebeklere veriyolardı şimdide kışya sağlık ocağındaki arkadaşım kullan artık gebelerede veriyıruz kemik erimen olmaz dişlerin filan çürümez dedi
canım bildiğin dvit yeni doğan bebeklere verdiklerinden
ay ne güzel görünüyorsun maşallah ben henüz böyle hamile gibi durmuyorum bile 5 buçuk kilo almşım ama ben zaten şişmanım sanki kilo almış gibi duruyorum
Ben 15 . Haftda ogrendm kizim olck insllh :) sen de bi an once ogrenrsin allhn izniyle :)Selam mart annisleri,bende haziran annesi olucam kismetse. Kesemizi gorduk kalp atisini duyduk bebisin saglikli oldugunu ogrendik sira geldi cinsiyet icin geri sayima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?