2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şeker konusunda çok muallaktayım
Yaptır diyende çok yaptırma diyen de
Ben zaten şeker hastasıyım yaptırmam diye düşünüyordum, bugün doktorum 24. haftada isteyeceğiz dedi, ek olarak gebelik şekeri de oluşabilirmiş.Zaten şekerimi kontrol altında tutabilmek için çok çabalıyorum bir de o şekerli şeyi içersem ne yaparım bilmiyorum.

Bana cok hareket ediyo diye basta % 90 sonrada %99 kiz dedi ama ayrintiliya girmeden rahat etmiycem.
Ben baştan beri hep kız hissetmiştim, o fikre de alışmıştım şuan şaşırmış durumdayım, artık kızım diye değil oğlum diye seveceğim bebeğimi:)

Kızlar göbekler sergilenmis maşallah hepinize nazar degmesin.

kuzum bende 78 liyim 2005 te oğlum dünyaya gelmişti
Maşallah oğlun büyümüş bende 2005 ye evlendim ama 2008 de kızım oldu.kızım 6 yaşında sende almışsın baya arayı beni her gören niye bu kadar bekledin diyor.milletin inadına bunun arkasına bir tane daha yapasım geliyor

Bende 2006 da evlendim. Oglum 2008 li. Bana da herkes ayni seyi soyluyor. 3. Yu insallah beklemeden yapmayi planliyorum

ben az kilo almama ragmen gobegim epey buyuk sizlere gore.hepinize masallah diyorum ickarin dar olunca gobek dev oluyor benim gibi

Bugun bende detaylı ultrasonumu bitirdim çok şükür çok sağlıklıydı oğluşum tetanoz aşısının ilk dozuda yapıldı birde dvit verdiler damla günde 6-7 damla kullan ii olur dediler 1ay sonra kontrolüm var ozmna ikinci dozla şeker yüklemesi dedi doktor

Kızlar resim koydum siz görebiliyormusunuz.cepten girince görüyorum tabletler girince görünmüyorda.

Maşallah oğluna Allah esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…