- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Evet sağlıklı olsun gerisi önemli değil, 17 de kız demişti ama kesin değil de demişti.
Ben zaten şeker hastasıyım yaptırmam diye düşünüyordum, bugün doktorum 24. haftada isteyeceğiz dedi, ek olarak gebelik şekeri de oluşabilirmiş.Zaten şekerimi kontrol altında tutabilmek için çok çabalıyorum bir de o şekerli şeyi içersem ne yaparım bilmiyorum.Şeker konusunda çok muallaktayım
Yaptır diyende çok yaptırma diyen de
Ben baştan beri hep kız hissetmiştim, o fikre de alışmıştım şuan şaşırmış durumdayım, artık kızım diye değil oğlum diye seveceğim bebeğimi:)Bana cok hareket ediyo diye basta % 90 sonrada %99 kiz dedi ama ayrintiliya girmeden rahat etmiycem.
Ayy meltam resmi gorunce birde kendi gobegimi gorunce guldum ya inan benim gobis senin gobisini dover yarin bende resim koyayim bari
Ben baştan beri hep kız hissetmiştim, o fikre de alışmıştım şuan şaşırmış durumdayım, artık kızım diye değil oğlum diye seveceğim bebeğimi:)
Maşallah oğlun büyümüş bende 2005 ye evlendim ama 2008 de kızım oldu.kızım 6 yaşında sende almışsın baya arayı beni her gören niye bu kadar bekledin diyor.milletin inadına bunun arkasına bir tane daha yapasım geliyorkuzum bende 78 liyim 2005 te oğlum dünyaya gelmişti
Maşallah oğlun büyümüş bende 2005 ye evlendim ama 2008 de kızım oldu.kızım 6 yaşında sende almışsın baya arayı beni her gören niye bu kadar bekledin diyor.milletin inadına bunun arkasına bir tane daha yapasım geliyor
a karın mı diyorsun ya ekleyebilirsem eklerim
sevindim.biz de deneriz bir ara,çok sağlam gibi gelmedi gözümüze.öyleyse odada yıkayamayız bebişi dedik kendimizce.Ben de küvet takımı aldım, gider bana da sıkıntılı gibi geldi ama denedik akşam sorun çıkarmadı.
Benim gobek sizinkilerden buyuk yaa ama bn cok kilo aldimmeltem sen hic hamile gbi degilsin inceciksin masallh :)
önce kaç haftalıkken kız Demişti canmKızlar, kızım değil oğlum olacakmış, pipi gösterdi bugün bize :)
Maşallah oğluna Allah esirgesinBugun bende detaylı ultrasonumu bitirdim çok şükür çok sağlıklıydı oğluşum tetanoz aşısının ilk dozuda yapıldı birde dvit verdiler damla günde 6-7 damla kullan ii olur dediler 1ay sonra kontrolüm var ozmna ikinci dozla şeker yüklemesi dedi doktor
Kızlar resim koydum siz görebiliyormusunuz.cepten girince görüyorum tabletler girince görünmüyorda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?