• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın.ben bebeklerimin hareketini 3/4 gündür net hissediyorum.arada sanki bağısakta büyük bir gaz hareket ediyo ya da bebekler dönüyo yer değiştiriyo gibi bişiler hissediyorum.bu bebek dönüşü olabilir mi gerçekten yoksa Allah korusun kasılma falan olabilir mi.siz nasıl hissediyosunuz

Kızlar günaydın.ben bebeklerimin hareketini 3/4 gündür net hissediyorum.arada sanki bağısakta büyük bir gaz hareket ediyo ya da bebekler dönüyo yer değiştiriyo gibi bişiler hissediyorum.bu bebek dönüşü olabilir mi gerçekten yoksa Allah korusun kasılma falan olabilir mi.siz nasıl hissediyosunuz

hareket ettıkce ıcten bır gıdıklanma oluyor sankii oyle hıssedıyorum bırde sert hareketlerını ittiriyormus gibi hissediyorum mesela gece yan yatıyordum kasıklarıma acı yaptı duz yatınca sanırım oda rahat ettı acı kesıldı

benimkide öyle bazen çok hareketli

Canim anlar zaar ki erkek dedi arkadasta ultrason resmine bakti belli degil kordonda olabilir diyince bakakaldim

bana bastan beri hep kız dedi doktorlar dun en son ayrıntılıya gırdım oda kız dıyınce tamam dedım kısmet olursa kızım olacak.. ama ayrıntılıda bellı oluyor kesın cınsıyet ne bılım arkadasın mı daha ıı bılır doktor mu ben ce kafana takma :)

ya kizlar kiz isimleri bulmak daha zor sanki :KK43: sürekli bakiyorum internetten ama bitürlü "tamam bu olsun" dedigimiz isim bulamadik..
erkek olsaydi hazirdi bile ismi :) sizcede öylemi yoksa sadece bizmi zorlaniyoruz?
inan bende bulamadım bulursak paylaşalım

bana bastan beri hep kız dedi doktorlar dun en son ayrıntılıya gırdım oda kız dıyınce tamam dedım kısmet olursa kızım olacak.. ama ayrıntılıda bellı oluyor kesın cınsıyet ne bılım arkadasın mı daha ıı bılır doktor mu ben ce kafana takma :)

Bana da doktor 17 de kız dedi, dün de erkek deyip pipi gösterdi. Emin olabilmek için ayrıntılıyı beklemek lazım galiba ya da doğumu :KK58:

Bende hiç kilo vermedim 79 dum 84 olmuşum. Her aya 1 kilo.benim boy 1.65 bide.ama zaten hep büyük bedenim.onemli olan bebeğim sağlıklı mı o kadar.yas 35 i bulmadan ideal kiloma inmek için bir tedavi gorucem insallah doğumlardan önce 65 felan dim beni kurtariyodu
benim içinde önemli olan onun sağlıklı olması doğumdan sonra veririrz inşllh
bende artık net hissediyorum bazen pat diye vuruyo

Ben de 3 gündür net olarak hissedebiliyorum canım.Yavrularımız onlar yavrularımız gaz değil maşallah büyüdüler artık...Ne ağlak bi şey oldum ben bunu yazarken niye ağlar insan ah bu hormonlar :KK42:

Kızlar dün grip oldum.Geçmesi için dr.a gitmek dışında evde neler yapabilirim?
Araya haftasonu girdiği için dinleniyorum.
Komşum nane limonlu sıcak bi çay yapmış dün içtim,yatarken de ballı süt (hiç de sevmem)
Mandalina...Başka ne yapabilirim,var mı ilaçsız etkili bir yol?
:KK1:

Ben de 3 gündür net olarak hissedebiliyorum canım.Yavrularımız onlar yavrularımız gaz değil maşallah büyüdüler artık...Ne ağlak bi şey oldum ben bunu yazarken niye ağlar insan ah bu hormonlar :KK42:
Ben de tv de bebek gorunce aglayasim gelio :) gecen gun avm de bi kiz cocugu yanima dogru geldi gozlerm doldu :) goren buna noluyoki dicek

Kızlar dün grip oldum.Geçmesi için dr.a gitmek dışında evde neler yapabilirim?
Araya haftasonu girdiği için dinleniyorum.
Komşum nane limonlu sıcak bi çay yapmış dün içtim,yatarken de ballı süt (hiç de sevmem)
Mandalina...Başka ne yapabilirim,var mı ilaçsız etkili bir yol?
:KK1:
canım bunlar dışında en başta yapman gereken; yorgan ve battaniyenin altına girip terlemen gerekiyor. öncesinde seni terletecek nane-limon-bal karışımını sıcak bir dikişte içip yat. terlemeden geçmiyooo

Back
X