• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar buda benim bebisin popadan goruntusu ayrintili dr erkek dedi dun kendi dr da erkek dedi dun aksam bi arkadas daha cok kucuk kordan bagida olabilir pipiye benzemiyor ben 2 tane erkek dogurdum pipi goruntusu boyle degil dedi sasirdim

Eklentiler

• 20141025_105328.webp
    20141025_105328.webp
    80 KB · Görüntüleme: 133
Kizlar buda benim bebisin popadan goruntusu ayrintili dr erkek dedi dun kendi dr da erkek dedi dun aksam bi arkadas daha cok kucuk kordan bagida olabilir pipiye benzemiyor ben 2 tane erkek dogurdum pipi goruntusu boyle degil dedi sasirdim

ayrıntılı da kordon mu pipimi doktor anlamaz mı canım?

CNM ben küçükyalı delta hospital düsünmüstüm iyi yorumlar alamadım, erdem hastanesinde kısmetse dogum yapmayı dusunuyorum ınternetten yorumları okudum memnun herkes

Küçükyalı da benim şirketim , Delta Hospital'da çok yakın Dr. Hakan bey varmış orda çok iyi dediler ama içim ısınmadı...
Çakmak Erdem hastanesine iki tane dr var o linktede yazdığım ama bana biraz ters , yinede alternatifler arasında tutuyorum..
Son olarak Via Hospital ı ekledim Dr hakkında çok güzel şeyler okudum , 3-4 hafta sonra birtanesine karar verip başlıcam kısmetse...

Günaydın hanımlar kahvaltımızı yapıp hastaneye bebek ziyaretine gidicez :)

Küçükyalı da benim şirketim , Delta Hospital'da çok yakın Dr. Hakan bey varmış orda çok iyi dediler ama içim ısınmadı...
Çakmak Erdem hastanesine iki tane dr var o linktede yazdığım ama bana biraz ters , yinede alternatifler arasında tutuyorum..
Son olarak Via Hospital ı ekledim Dr hakkında çok güzel şeyler okudum , 3-4 hafta sonra birtanesine karar verip başlıcam kısmetse...
ben basta selımıye vıa hospıtale gıttım ayrıca devlette de kontrollere gıdıyordum kanımda mıkrobu devlet farkettı ama vıadakı doktorum farkedemedı guvenım sarsıldı sonra hep devlette kontrole devam etttım camlıca erdem hem bana cok yakın hemde yorumları ıyı..

ben basta selımıye vıa hospıtale gıttım ayrıca devlette de kontrollere gıdıyordum kanımda mıkrobu devlet farkettı ama vıadakı doktorum farkedemedı guvenım sarsıldı sonra hep devlette kontrole devam etttım camlıca erdem hem bana cok yakın hemde yorumları ıyı..

Süpper en önemlisi Dr ve yakınlığı ... umarım herkes gönlünden geçtiği gibi bir doğum geçirir ve güvenli ellere teslim eder kendini

yok canım daha neler artık cihazlar eski değilki 15. haftada doktorlar anlıyo artık

Gördüm tatlim da bacak arası değil gibi ayak uzun kemiği femur var ya onu yandan olcuyolar.ondan bacak arasını göremedim ben.ama doktor görmüştür mutlaka

Back
X