• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR, Aile hekimliğinden aradılar. TETANOS aşısı yapılması için. bende hemen doktoruma danıştım. kendisi YAPTIRABİLİRSİN dedi. Tabi içim tam rahat etmedi, tanıdık eczacıyı aradım. Dediki: DOĞUM ESNASINDA DEVLET HASTANELERİNDE TETANOS RİSKİ OLDUKÇA YÜKSEK!. özelde yaptırsan bile hastanelerin bu riski var, yaptır dedi. Bilginiz olsun.

Kızlar dün grip oldum.Geçmesi için dr.a gitmek dışında evde neler yapabilirim?
Araya haftasonu girdiği için dinleniyorum.
Komşum nane limonlu sıcak bi çay yapmış dün içtim,yatarken de ballı süt (hiç de sevmem)
Mandalina...Başka ne yapabilirim,var mı ilaçsız etkili bir yol?
:KK1:
canım ben bir haftadır mahvoldum ama çok zor geçiyo ve nane limon çok içmeyin düşük tehlikesi yapar limon bal sıcak su için veya demelnemiş ıhlamur için kaynatılan bitkiler tehlikeli

Doktordan dönüyorum özel hastane kontrol günüm cinsiyetine bakar misiniz diyorum. Erkek demedim mi daha önce bu kadarı şımarıkliga giriyor diyor.bakin yine de diyorum erkek diyor napar siniz şimdi bu kadını. Aynı Kadın 12.haftada bana kız demişti. Tereddüt e düşmekte haksiz mıyım sizce

Ben de 3 gündür net olarak hissedebiliyorum canım.Yavrularımız onlar yavrularımız gaz değil maşallah büyüdüler artık...Ne ağlak bi şey oldum ben bunu yazarken niye ağlar insan ah bu hormonlar :KK42:
:)) canım ya ben de öyleyim.sürekli ezik ve ağlak moddayım:)benimliler ikiz olduğu için erken doğumdan çok çpk korkuyorum.hissettiğim herşeyden kıllanıyorum o yüzden.yani herkez öyle kayna dönme gini birşey hissediyosa rahatlıcam.gördüğün gibi ağlaklığıma karamsarlığı da ekledim ben malesef..

Doktordan dönüyorum özel hastane kontrol günüm cinsiyetine bakar misiniz diyorum. Erkek demedim mi daha önce bu kadarı şımarıkliga giriyor diyor.bakin yine de diyorum erkek diyor napar siniz şimdi bu kadını. Aynı Kadın 12.haftada bana kız demişti. Tereddüt e düşmekte haksiz mıyım sizce
Doktor sana şımarık dedi yani yanlış anlamadım heralde dimi.Ben olsam kusura bakmayın ama 12.haftada da kız dediginiz daha sonra erkek dediginiz için her geldiğimde sormayabdevam edicem çünkü bende emin olmak istiyorum bununda simariklikla bir alakadi olduğunu düşünmüyorum derdim tabi bunları hicdw yumuşak bir şekilde soylemezdim.ay sinir oldum yaaaa:KK62:

Ağzının payını verseydin keşke... bence direk özel hastanenin müdürüne şikayet et ve doktorunu değiştir. Eğer İstanbul Anadolu yakasında isen sana kendi doktorumu seve seve önerebilirim canım

merhaba kizlar herkese iyi haftasonlari ve boool dinlenme diliyorum :)

benim bugün temizlik günüm toz al evi sil süpür camasir vs derken yorulmusum oturunca anladim ama degdi ev misssler gibi oldu :) birde mutfagi hallettimmi benden iyisi yok :D:KK71:

merhaba kizlar herkese iyi haftasonlari ve boool dinlenme diliyorum :)

benim bugün temizlik günüm toz al evi sil süpür camasir vs derken yorulmusum oturunca anladim ama degdi ev misssler gibi oldu :) birde mutfagi hallettimmi benden iyisi yok :D:KK71:
benimde evim okadar kötü ki hastayım yapamıyorumda :KK43: mecburen yarın kolları sıvarım bende pazrtesi iş var maşllh sen ne güzel bitirmişsin

Evet kızlar ne bebeğimin boyunu ne de kilosunu ölçtu.burasi tarsus küçük bir ilçe tam adana ile mersin in arasında.ben Evimin olduğu yerde biryere gidim sezaryen dan sonra uzun yol canımı çok yakar diye düşünüyorum. Bu yüzden medical park tarsus a gidiyorum.canim çok sıkıldı 5 aydan sonra doktor değiştiricem. Ağzının payını vermedim içimde kaldı. Ama şikayet yazısı yazıcam bununla ilgili.

Ben de tv de bebek gorunce aglayasim gelio :) gecen gun avm de bi kiz cocugu yanima dogru geldi gozlerm doldu :) goren buna noluyoki dicek
O da güzelmiş :KK39: Yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alsak da geçse şu sulugözlülülük :)

canım bunlar dışında en başta yapman gereken; yorgan ve battaniyenin altına girip terlemen gerekiyor. öncesinde seni terletecek nane-limon-bal karışımını sıcak bir dikişte içip yat. terlemeden geçmiyooo
Yapayım canım çok sağol :KK52:

canım ben bir haftadır mahvoldum ama çok zor geçiyo ve nane limon çok içmeyin düşük tehlikesi yapar limon bal sıcak su için veya demelnemiş ıhlamur için kaynatılan bitkiler tehlikeli
O zaman sadece bal limon sıcak su yapayım.Teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun :)

Kizlar buda benim bebisin popadan goruntusu ayrintili dr erkek dedi dun kendi dr da erkek dedi dun aksam bi arkadas daha cok kucuk kordan bagida olabilir pipiye benzemiyor ben 2 tane erkek dogurdum pipi goruntusu boyle degil dedi sasirdim
Pardon ama arkadaşın doktorlardan daha mı iyi biliyor yani şimdi.hiç Kafanı karıştırma basbayağı pipi işte tek bir doktorda söylememiş üstelik

:)) canım ya ben de öyleyim.sürekli ezik ve ağlak moddayım:)benimliler ikiz olduğu için erken doğumdan çok çpk korkuyorum.hissettiğim herşeyden kıllanıyorum o yüzden.yani herkez öyle kayna dönme gini birşey hissediyosa rahatlıcam.gördüğün gibi ağlaklığıma karamsarlığı da ekledim ben malesef..
Duygularımıza engel olamıyoruz ama düşüncelerimizi hep pozitif tutmak lazım canım.
Herkesin kendine göre yaşadığı zorluklar vardır illa ki.Mesela ben karışık bir yerdeyim ve eşimin işi dolayısıyla her gün eşim eve gelecek mi endişesini taşıyorum;ya da bir gidiyor en kısa 2 hafta olmak üzere gelemiyor,özlüyorum,göremiyorum,bazen sesini bile duyamıyorum;ama çok şükür ki sağlığı yerinde diye ferahlıyorum.Yoksa bebeğimiz olumsuz etkilenir :KK66:
Demek istediğim hayırlısıyla sen de bebeklerini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah,içini ferah tut,güzel şeyler düşün,aklına öyle düşünceler getirme.Haddim olmayarak tavsiyem;istersen alışveriş yap,hayal kur,kitap oku,bebeklerine ninniler söyle,sohbet et,hatta günlük tut;ilerisi için onlara harika bir hatıra olur.Bak nasıl çabucak geçecek zaman,rahat ol annesi :KK68:

KIZLAR, Aile hekimliğinden aradılar. TETANOS aşısı yapılması için. bende hemen doktoruma danıştım. kendisi YAPTIRABİLİRSİN dedi. Tabi içim tam rahat etmedi, tanıdık eczacıyı aradım. Dediki: DOĞUM ESNASINDA DEVLET HASTANELERİNDE TETANOS RİSKİ OLDUKÇA YÜKSEK!. özelde yaptırsan bile hastanelerin bu riski var, yaptır dedi. Bilginiz olsun.
Evet,benim de dr.um ve ebe hemşire arkadaşım söylemişti.Hatta hamilelikte 2 tane oluyormuş (5-6 veya 6-7. aylarda olmak üzere);ilki bizim için 2.si bebeğimiz içinmiş,1 tane de doğumdan sonra dr.un dediği bir tarihte.

Kızlar yine duramadım bugün kızım için alışverişe çıkmıştım.kızıma alayımda Olişime almayayım mı hemen e-bebek Mağazası'na girdim.tırnak makası göğüs pedi ,lanhsinon göğüs ucu kremi,dalinin 15 li alt açma bezi pakette,chicco nun cam biberonu 2 tane patikli alt mavi kadifeden aldım aklıma gelen bunlar.çekeri yine fotosunu :)

Pardon ama arkadaşın doktorlardan daha mı iyi biliyor yani şimdi.hiç Kafanı karıştırma basbayağı pipi işte tek bir doktorda söylememiş üstelik
2 tane erkek dogurmus ya biliomus :KK53::KK53:
Bende alttan cekilen bi foto kordon bagi ne arar popoda dedim bi guzel anlatti su rahim duvari su esi suralarda bi yerdede kordon vardir faln diye:confused:

Back
X