• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 tane erkek dogurmus ya biliomus :KK53::KK53:
Bende alttan cekilen bi foto kordon bagi ne arar popoda dedim bi guzel anlatti su rahim duvari su esi suralarda bi yerdede kordon vardir faln diye:confused:
Alttan çekilen bir resimde kordonun pipiyi karıştırilmasi zor gibi.hadi pipiyi kordon la karıştırdı bi de torbaları var tesisleri onu neyle karıştıracak sıkma canini

benimde evim okadar kötü ki hastayım yapamıyorumda :KK43: mecburen yarın kolları sıvarım bende pazrtesi iş var maşllh sen ne güzel bitirmişsin
gecmis olsun canim bosver sen iyilesmeye bak ev isi yine yapilir nasil olsa.. bu hafta bende cok hastaydim yeni yeni ayaklandim ev isinide halledeyimde rahat rahat dinleniyim dedim.. esimde yoktu evde müzigi acip yaptim vallah :KK76::KK48:
Kızlar yine duramadım bugün kızım için alışverişe çıkmıştım.kızıma alayımda Olişime almayayım mı hemen e-bebek Mağazası'na girdim.tırnak makası göğüs pedi ,lanhsinon göğüs ucu kremi,dalinin 15 li alt açma bezi pakette,chicco nun cam biberonu 2 tane patikli alt mavi kadifeden aldım aklıma gelen bunlar.çekeri yine fotosunu :)

Bugün kızımıza bir sürü ciciler aldık hepsi çok tatlıı :)
ohh güle güle giysin kuzular insallah.. bende persembe alisveris yaptim annem ve ablamla.. anneannesiyle teyzeside ciciler aldi kizima :KK68:

Bugun bi de hastaneye bebek ziyaretine gittik. Sezeryanla dogum yapti arkadas. Bebegini zorla emzirmeye calisiyodu. Bebek emmiyo agliyodu. Bi de bebege kendi bakamiyodu arkadas. Yakinlari ilgileniyodu. Ameliyatli oldugu icin hareket edemiyodu. Bi garip oldum ya. Ne kadar zor anne olmak. O kucucuk bebegin sorumlulugu.. Bi garip oldum..

gecmis olsun canim bosver sen iyilesmeye bak ev isi yine yapilir nasil olsa.. bu hafta bende cok hastaydim yeni yeni ayaklandim ev isinide halledeyimde rahat rahat dinleniyim dedim.. esimde yoktu evde müzigi acip yaptim vallah :KK76::KK48:

ohh güle güle giysin kuzular insallah.. bende persembe alisveris yaptim annem ve ablamla.. anneannesiyle teyzeside ciciler aldi kizima :KK68:
canım yapmayıncada daha da birikiyo yavaş yavaş yapcaz artık yarın eşimde evde onla halledicem inşllh güle güle giysin kuzucuğun

2 tane erkek dogurmus ya biliomus :KK53::KK53:
Bende alttan cekilen bi foto kordon bagi ne arar popoda dedim bi guzel anlatti su rahim duvari su esi suralarda bi yerdede kordon vardir faln diye:confused:
Dr sadece pipiye bakmıyor ki testisleri ne kemik yapısına da bakıyor,arkadaşın fazla iddaliymis

Kızlar nar yiyormusunuz,ben nerdeyse her aksam bi tane yiyorum ama ilk gebeligimde düşük tehlikem var diye Dr yasaklamıştı,simdi çok şükür bi riskimiz yok,yinede korkuyorum ama yemeden de duramiyorum o_O

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ay bu ara ekşili şeyler yemeden duramıyorum koca bi tabak salata yaptım bol limon nar ekşili :rolleyes:

Kızlar nar yiyormusunuz,ben nerdeyse her aksam bi tane yiyorum ama ilk gebeligimde düşük tehlikem var diye Dr yasaklamıştı,simdi çok şükür bi riskimiz yok,yinede korkuyorum ama yemeden de duramiyorum o_O
Gecen sene ben de her aksam bir tane yerdim hamilelikte tehlikeli diye okudum bu sene hic yemedim ilk aylarimda 2 kez dusuk tehlikesi yasadim korkuyom ama ilerleyen gunlerde arada yerim cunku cok severim ben d3 nari

bende nar severim ama düşük yapar filn diye okuyunca sadece bi kere canım istediği için tadımlık yedim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ay bu ara ekşili şeyler yemeden duramıyorum koca bi tabak salata yaptım bol limon nar ekşili :rolleyes:
afiyet olsun :)

Selam kizlar bebislere ciciler alinmis gule gule giysinler insallah:D. Bende bugun eminonune gittim kapi susu icin malzemeler aldim halkasi, tulu, kurdelesi, minik susleri falan cok guzel seyler vardi simdi denemelere basliycam bitince atarim fotografini :KK49:

Doktordan dönüyorum özel hastane kontrol günüm cinsiyetine bakar misiniz diyorum. Erkek demedim mi daha önce bu kadarı şımarıkliga giriyor diyor.bakin yine de diyorum erkek diyor napar siniz şimdi bu kadını. Aynı Kadın 12.haftada bana kız demişti. Tereddüt e düşmekte haksiz mıyım sizce
hemde özel doktormu bunu diyen para basıyoz bi daha söyle deseydin :)

Back
X