2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şaka yapmıştım arkadaşa
Ama ben dikkat etmedim bi de ben bakim bana mı babaya mı düşkün :)
Genelde sabah susuyo mu acıkıyo mu ne oluyosa erken saatte çok hareketli oluyo
yok çok hareket yok. ara ara oluyor. çalışıyorum ben yoruluyomu acaba .. babası geldimi kafayı yiyo neden acaba

bu akşam deniycem en zoruda salata tarzı şeyler yapmaya üşeniyorum :)

Bıçakla doğramaya bende üşeniyorum, rende de yorucu
En güzeli robot
O da bi kere çalıştırmışken yıkamaya gircek madem parçaları, topluca halletmek istiyorum 1 haftalık ayarlıyorum

Ben hamurişi de çok severim onlaır üşenmeden yapıyorum
En çabuk olanı krep mesela , 4 adet yetiyo bize
Hiç bişey yoksa kahvaltılık çeşitleri..

akşamları temizlik yapmadığım günler dışında kahvaltılık yemiyor eşim bende iki günlük yemekler ayarlayıp basit olanlarından akşamları yapıyorum

Salata hem hafif hem faydalı
Ara ara en azından tüketmemiz lazım
Diğer yemeklerin yanına da güzel gidiyo

Yapıyorum yapmasına da bazen hiç içimden gelmiyo yoğurt koyuyorum ortaya.
Ama yazın meze falan yapıyodum sürekli. Yemek yiyemiyodum mezeyle geçiştiriyodum öğünleri.

akşamları temizlik yapmadığım günler dışında kahvaltılık yemiyor eşim bende iki günlük yemekler ayarlayıp basit olanlarından akşamları yapıyorum

Akşamları bulaşıkları makineye atma dışında bişey yapmıyorum ben
Haftasonu yapıyorum

Yapıyorum yapmasına da bazen hiç içimden gelmiyo yoğurt koyuyorum ortaya.
Ama yazın meze falan yapıyodum sürekli. Yemek yiyemiyodum mezeyle geçiştiriyodum öğünleri.

Çok yemek muhabbetine girmek istemiyorum canı çeken olur diye açık yazmayayım
Meze bende çok severim, arada yapıyorum

ne güzel imrendim şimdi :)

Sende yapma zaten hamilesin
Bazen tv izlerken çamaşır katlıyorum
Bi de yediğimiz öğünün bulaşıklarını makineye atıp uzanıyorum
Gündüz zaten işteyim 1,5 saat gidiş 1,5 saat dönüş yoldayım

Geçmiş olsun canim. Ya benimde üstte arkada öyle meme gibi sarkan bir şişlik var. Ama curuk falan olduğunu sanmıyorum çünkü agri falan yok birde ordaki bir disime kanal tedavisi yapılmıştı ozaman ordaki küçük curukleride doldurmustu doktor.antibiyotik kullanmak istemediğim için gitmiyorum doktora off napsam bilemedim

2 günlük yemek yaptığım zaman bende öyleyim :) birde çamaşırlar var ama allahtan ev iş arası yakın

2 günlük yemek yaptığım zaman bende öyleyim :) birde çamaşırlar var ama allahtan ev iş arası yakın

Ben ev uazak diye pert oluyorum yolda
herşey haftasonuna kalıyo
Bir de düğün vs. çıkarsa vay halime :)

Benim kocam anlayışlı ve çok çok yardımcı. Yemek olmadığı zaman geçer mutfağa iki yumurta kırar karnını doyurur.
Haftasonlarıda akşam yemekleri beraber hazırlarız , en bayıldığım şey :)
Hele dün babasına tekme attıki bizimki havalarda :) zevkten dört köşe durumda . Sevinçden evde nereyi toparlasam diye döndü dolandı. Bulaşık toplama yerleştirme işi kendisine ait. Ben anca kızımın ödevi çantası beslenmesi vs ile ilgilenebiliyorum. Kızım yatana kadar da tv açmıyorum. O saatte sonra tv karşısına geçince de yorgunluktan sızıp kalıyorum.
Haftalık temizliğimi de perşembe ve cuma akşamları yapıyorum. Hafta sonu yine ödevdi kızımın yüzme kursuydu gezip-tozmaydı vakit bize kalsın diye. Ufaklık gelince ne olur bilemem :)

işimiz zor valla birde bebiş gelince iş yükümüz daha da artıcak birde işe geri dönücezz

Evet kara kara o günleri düşünüyorum
Arabada yok bizim, bebeği anneme bırak al yapsam 8 de bile varamam eve

Kızlar garip gelecek ama, kızım bana değil de babasına tepki veriyor. İşten eve gelip kapıda selam verince hemen başlıyor tepiklemeye.
Eşimle sohbet ederken tepikliyor. Babasını daha çok seviyor galiba
seni babadan kiskaniyor olmasin :))

Kızalr en iyisi bebek doğunca çalışmayı bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…