2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

birde senin ev iş uzak mesafede dimi yemek olayını nasıl yapıyorsun

Ne kolaysa onu yapıyoruz
8 de evde olunca karnı kazınıyo zaten eşimin
Bazen makarna, bazen çorba, bi de salatayı robotton geçiriyorum 1 haftalık saklama kabına dolduruyorum eve gidince hemen yağ limonla salata hazır
Bazen dışardan yiyoruz
Bazende sabah yapamdığımız kahvaltılık çeşitleiryle bi öğün :)

Az daha dayanmaya çalışıcam bakalım ama iltihap kurumadan çekmiyor dişçi.
Mecbur ilaç iç diyecek.
banada öyle demişti doktor. valla ben çektirdim. çok kötü olmuştum çünkü.. geçmiş olsun ..
ağıran yere karanfil koy uyuşturur en azından... yada pamuğa kolonya damlat ağrıyan yere bastır. dikkat et kolonya yutma

Kendimi bildim bileli sofra koydugumda kendi tabagıma herkesten az koyarım. Annem şikayetçiydi bu durumdan. Şimdi de eşim şikayet ediyor. Sen bana komplo kuruyorsun diyor
Mideyi doldurmadan kalkmak lazım sofradan

Yemek yemediğim zaman ağrımıyor ya. En iyisi yemeyi bırakmak

hafta ortası ne yapıyorsun peki

Adlarını yazmayayım canı çeken olur kimsyei uğraştırmak zorunda bırakmak istemem

Dünden çorba ve tatlı yapmıştım, var dolapta
Bi de annem bi çeşit bişey yollamış, ben sevdiğim için hamile değilken de yapar yollardı
Ben öyle zor yemeklerle uğraşamıyorum

Kızlar garip gelecek ama, kızım bana değil de babasına tepki veriyor. İşten eve gelip kapıda selam verince hemen başlıyor tepiklemeye.
Eşimle sohbet ederken tepikliyor. Babasını daha çok seviyor galiba

Kızlar babaya düşkün olur diyenler doğru demiş demek

Benim esimin de kafasi buyuk :) cocuk babasi gbi koca kafali olursa nasil cikcak o normal dogum istyrm ama hayrlsi..

Benim esimin de kafasi buyuk :) cocuk babasi gbi koca kafali olursa nasil cikcak o normal dogum istyrm ama hayrlsi..
hahaah çok alemsin kendimi gördüm bi an eşiminde kafası büyükmüş biliyomusun.. gerçi doktor bebek için öyle bişi demedi ama iri biraz haftasına göre dedi. bende normal istiyorumda bakalım ne olacak.

ne güzel :) ben eve erken gittiğim için yemek yapmak şart oluyo

Kızlar babaya düşkün olur diyenler doğru demiş demek
benim oğlum bütün gün konuşmama sevmeme rağmen bişi yok babası dokunduğunda konuştuğunda başlıyo tepinmeye anlamadım babaya düşkün her halde.. bunun kız yada erkekle alakası yok anladığım kadarıyla...

ne güzel :) ben eve erken gittiğim için yemek yapmak şart oluyo

Havuç, turp, mor lahana en dayanıklı sebzeler
bunları robotton geçir 1 haftalık ayrı saklama kaplarına koy, eve gelince limon yağ eklersin salatan hazır olur
Ne seversiniz bilmiyorum ama sulu yemek te en az 2 gün gider
Pilav da zaten 10 dk.

Şaka yapmıştım arkadaşa
Ama ben dikkat etmedim bi de ben bakim bana mı babaya mı düşkün :)
Genelde sabah susuyo mu acıkıyo mu ne oluyosa erken saatte çok hareketli oluyo

bu akşam deniycem en zoruda salata tarzı şeyler yapmaya üşeniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…