- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
hafta ortası ne yapıyorsun pekiBende öyle tek haftasonu yaparsam yapıyorum
birde senin ev iş uzak mesafede dimi yemek olayını nasıl yapıyorsun
banada öyle demişti doktor. valla ben çektirdim. çok kötü olmuştum çünkü.. geçmiş olsun ..Az daha dayanmaya çalışıcam bakalım ama iltihap kurumadan çekmiyor dişçi.
Mecbur ilaç iç diyecek.
banada öyle demişti doktor. valla ben çektirdim. çok kötü olmuştum çünkü.. geçmiş olsun ..
ağıran yere karanfil koy uyuşturur en azından... yada pamuğa kolonya damlat ağrıyan yere bastır. dikkat et kolonya yutma
hafta ortası ne yapıyorsun peki
Kızlar garip gelecek ama, kızım bana değil de babasına tepki veriyor. İşten eve gelip kapıda selam verince hemen başlıyor tepiklemeye.
Eşimle sohbet ederken tepikliyor. Babasını daha çok seviyor galiba
Benim esimin de kafasi buyuk :) cocuk babasi gbi koca kafali olursa nasil cikcak oben,m çatı darlığım da var.oğlumunda kafa capı byüktü koca kafadır hala.dr umua da cok güvenirim.normal istemeyni de anlıyoruöm ama benim tercihim değil Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Yemek yemediğim zaman ağrımıyor ya. En iyisi yemeyi bırakmak
Kızlar babaya düşkün olur diyenler doğru demiş demek
bebek ne yiycek...
hahaah çok alemsin kendimi gördüm bi an eşiminde kafası büyükmüş biliyomusun.. gerçi doktor bebek için öyle bişi demedi ama iri biraz haftasına göre dedi. bende normal istiyorumda bakalım ne olacak.Benim esimin de kafasi buyuk :) cocuk babasi gbi koca kafali olursa nasil cikcak onormal dogum istyrm ama hayrlsi..
ne güzel :) ben eve erken gittiğim için yemek yapmak şart oluyoNe kolaysa onu yapıyoruz
8 de evde olunca karnı kazınıyo zaten eşimin
Bazen makarna, bazen çorba, bi de salatayı robotton geçiriyorum 1 haftalık saklama kabına dolduruyorum eve gidince hemen yağ limonla salata hazır
Bazen dışardan yiyoruz
Bazende sabah yapamdığımız kahvaltılık çeşitleiryle bi öğün :)
sen dediğimi yap karanfil ağrıyı azaltılr...Onun için çekiyorum bu acıları zaten :)
Yemekten sonra 2 saat acı çekiyorum
benim oğlum bütün gün konuşmama sevmeme rağmen bişi yok babası dokunduğunda konuştuğunda başlıyo tepinmeye anlamadım babaya düşkün her halde.. bunun kız yada erkekle alakası yok anladığım kadarıyla...Kızlar babaya düşkün olur diyenler doğru demiş demek
ne güzel :) ben eve erken gittiğim için yemek yapmak şart oluyo
benim oğlum bütün gün konuşmama sevmeme rağmen bişi yok babası dokunduğunda konuştuğunda başlıyo tepinmeye anlamadım babaya düşkün her halde.. bunun kız yada erkekle alakası yok anladığım kadarıyla...
bu akşam deniycem en zoruda salata tarzı şeyler yapmaya üşeniyorum :)Havuç, turp, mor lahana en dayanıklı sebzeler
bunları robotton geçir 1 haftalık ayrı saklama kaplarına koy, eve gelince limon yağ eklersin salatan hazır olur
Ne seversiniz bilmiyorum ama sulu yemek te en az 2 gün gider
Pilav da zaten 10 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?