2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

butik bebe de var canım.. Bende almak istiyorum ama hangi marka iyi olur onu bilemiyorum.
Kızlar hastane çıkışı aldınız mı? Ben idil bebe den baktım ama çok pahalı geldi bana birde internetten bakmak istiyorum siz hangi sitelerden bakıyorsunuz?
ben bebe mağazalarında baktım bi yerde buldum bambu organik 1o lu takım 55tl onu alıcam

1 kahve fincanı toz şeker 75 gram bu arada.düşünün bi hiç mi tüketmediniz bukadar şekeri..
bir kerede bir bardak suda tabiki almadım. ben çaya bile şeker koymuyorum meyvede bile olan şeker bana fazla geliyo.tatlı hayatta yemem zaten nası yapıcam bilmiyorum. kara kara düşünüyorum doktorun insafına bırakıcam yaptırmak istemiyorum ama galiba mecburi bu.

benimde şekerle aram yoktur yaptırmayı istemiyorum zorunlu değil sanırım. riskler kafaa yatmıyor aşırı kg çocuk olabilir diye yapılıyor mesela ee her ay takip yaptırıyoruz aşırı olup olmadığı buradan belli zaten onu geçtim insan kendini bilir çok kf alanda şeker olma ihtimalide çoktur şeker yüklemesi yaptırıp sınırda olanlar değil tüm gebelerin hamurişi şekerli gıda tüketirken zaten dikkat etmesi gerekmiyormu. ben dr la henüz görüşmedim bakalım ne karar vereceğiz

valla bende daha konuşamadım. araya farklı konular girdi kaynadı. söyliycem istemediğimi zaten dediğin gibi bazı ieylere dikkat edilmesi gerek zaten dr.diycem şeker çıkana diyet veriliyo zaten versin diyet banada olur biter. ki zaten dikkat ediyorum. yükleme sonrası gereksiz kilo alır insan ya şişer ödem olur ne gerek. ama dediğim gibi konuşmadan belli olmayacak sanırım.

birşey yerken genzime gitmeler başladı öksürük tutuyor sonrada sanki tam yutamıyorum herhengi bir boğaz ağrısı üşütme falan yok 1-2 haftadır durum bu sanırım hamilelikle alakası var böyle absürt bir durum yaşayan varmı

saoll canım darısı başınıza inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
saoll canım darısı başınıza inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Antibiyotik içtim ağrısı geçti ama eşim, annem, komşularım falan herkes çektirme dedi. Antibiyotiğin etkisi geçti şimdi yine başladı. bi daha ilaç içmek istemiyorum. Nasıl dayanıcam onu da bilmiyorum..

Merhaba kizlar nasilsiniz
Bugun evde temizlik vardi hic bi is yapmadim ama ortalikta gezinmekten bebis asa indi baski yapio belim agrimaya basladi uzsniyorum suan birde temizlik yapsam hastanelik olurum galiba

işte bende onu diyorum dayanamazssın o ağrıya... çektirmemeni neden söylüyorlar uyuşsun diye iğne yapılıyor ya o bebeğe zararlı ondan ve haklılar. uyuşturmadan çektir. daha 20.haftandaymışsın ölürsün o ağrıdan doğuma kadar. bu arada ilaçta kullanma bebeğe zararlı. uyuşturmadan çektir kurtul ... dayanamam diyosan doğuma nası dayanıcan az cesaret... valla ben uyuşmadan çektirdim valla zor oldu gerçi ama bebek daha önemli yavrum..

geçmiş olsun karanfil yapı değdir acıyan yere ama sakın çok değil ve dudağına falan değmesin aktardan alabilirsin. gebelikte kullanmakta sıkıntısı yok diye biliyorum ama yinede sor kesin ağrın geçiyor o derece etkili.

Az daha dayanmaya çalışıcam bakalım ama iltihap kurumadan çekmiyor dişçi.
Mecbur ilaç iç diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…