2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşimde babasının adını koymayı düşünüyordu,bir çıkıştım valla tırstı adam,muhammed koyacağım bende...yanınada bişey eklemeyeceğim...sonuçta bizimde babamız var di mi
isim mevzuu mu var.bende bu konudan hala çekenlerdenim eşim tutturmuş bi isim ben ayrı isim hergün birbirimizi yiyoduk.ben geri adım atmam oda atmıyo bir türlü ortak karar alamıyoruz.

isim mevzuu mu var.bende bu konudan hala çekenlerdenim eşim tutturmuş bi isim ben ayrı isim hergün birbirimizi yiyoduk.ben geri adım atmam oda atmıyo bir türlü ortak karar alamıyoruz.

Kezban Su gibi alakasız değilse iki isimde konulabilir bence

Kendi annemin adını da koymamam ki ben
Beğendiğimizi koyarım eşimle

ilkte uyanık eşim bana bıraktı bunu sen koy dedi kız olduğunu bildiği için...şimdide sıra bana geldi dedi erkek olunca

onun gittiği yolları ben çoktan döndüm

sizde en iyisini yapmışsınız,içinize ne siniyorsa onu koyun,büyüklerin karıştırılması saçma zaten bu işe...

isim uzun soy isim uzun 2 isim nası koyalım
ben diyorum egemen eşim diyo furkan bi orta yol bulamadık.tek olmalı isim ya hangisiyle hitap edicez sorunu çıkacak bu kez

Egemen güzelmiş
Ege koysan kısa olabilir
Aslında genelde ilk adı ile hitap edilir ama sen bilirsin tabi

Güzel değil boşver :)
Annemin adı da güzel değil bence

Yani o kadar yeni ya da kibar isim var
Bi de kaldı mı öyle babaanneden ad koyma
Bana saçma geliyo

bencede çok saçma .bence aile büyüklerinde hatta akraba çevresinde çok sık olmayan bi isim olmalı:)

Aynen oyle dr normal olmaz derse diretmem zaten bn dr dan iyi mi bilicez :)

sizde en iyisini yapmışsınız,içinize ne siniyorsa onu koyun,büyüklerin karıştırılması saçma zaten bu işe...

Bilerek kimseye bişey osrmuyorum ben zaten genel olarak
Ne kendi aileme ne eşimin ailesine
Çocuk sahibi olmak kolay mı, o kadar taşıyorum
En fazla eşimle karar veririm o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…