isim mevzuu mu var.bende bu konudan hala çekenlerdenim eşim tutturmuş bi isim ben ayrı isim hergün birbirimizi yiyoduk.ben geri adım atmam oda atmıyo bir türlü ortak karar alamıyoruz.benim eşimde babasının adını koymayı düşünüyordu,bir çıkıştım valla tırstı adam,muhammed koyacağım bende...yanınada bişey eklemeyeceğim...sonuçta bizimde babamız var di mi
Sectigimiz isim ailede yok şükür..
evet canm erkek milleti işte :)
isim mevzuu mu var.bende bu konudan hala çekenlerdenim eşim tutturmuş bi isim ben ayrı isim hergün birbirimizi yiyoduk.ben geri adım atmam oda atmıyo bir türlü ortak karar alamıyoruz.
Kaynanam da geçen isimlerden bahsederken benim adımın anlamı da şu dedi
Acaba benim adımı mı koyun demek istedi
bazen anlamamak daha güzel ,ne demek istediklerini
Kaynanam da geçen isimlerden bahsederken benim adımın anlamı da şu dedi
isim uzun soy isim uzun 2 isim nası koyalımKezban Su gibi alakasız değilse iki isimde konulabilir bence
Bizde Azra ve Nisa'yı çok beğenmemize rağmen ailede var diye koyamıyoruz
O yüzden İkra düşündük
kaynananın adı ne :)
Kendi annemin adını da koymamam ki ben
Beğendiğimizi koyarım eşimle
isim uzun soy isim uzun 2 isim nası koyalım
ben diyorum egemen eşim diyo furkan bi orta yol bulamadık.tek olmalı isim ya hangisiyle hitap edicez sorunu çıkacak bu kez
Güzel değil boşver :)
Annemin adı da güzel değil bence
Yani o kadar yeni ya da kibar isim var
Bi de kaldı mı öyle babaanneden ad koyma
Bana saçma geliyo
Sonuç olarak 'Ece İkra' nasıl sizce
Saçma mı
Aynen oyle dr normal olmaz derse diretmem zaten bn dr dan iyi mi bilicez :)e haklısın normal doğum için önemli... benim bi arkadaşım ultrasonunu göstermişti bebeğin kafası harbi vicuda göre büyüktü bide normal doğum diye diretti kısaca normal doğum sancısıda çekti doğum gerçekleşmeyince de sezeryana aldılar.. onunki çok zor oldu lokal anestezide uyuşmayınca genele aldılar.. bu ders bana yani bişi olmuyosa çok diretmemek lazım galiba..
evet bence yoksa ne alaka. bu isim mevzuları sıkıntı ya..Kaynanam da geçen isimlerden bahsederken benim adımın anlamı da şu dedi
sizde en iyisini yapmışsınız,içinize ne siniyorsa onu koyun,büyüklerin karıştırılması saçma zaten bu işe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?