2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaparsın , yapanlardan neyin eksik
Ama adet olarak arttıkça sıkılabilirsin :)

Biz isim olarak İkra düşünüyoruz da
Kimisi söylemesi zor diyo veya hiç duymayanlar çıkıyo
Ece ismini de çok seviyorum ama pek bi anlamı yok diye tek düşünmemiştim

Ece İkra nasıl olur sizce ?

ikranın yanına farklı bişey ekle,çok güzel bir isim bence...iyi bir ekleme yaparsan güzel olur...

Biz isim olarak İkra düşünüyoruz da
Kimisi söylemesi zor diyo veya hiç duymayanlar çıkıyo
Ece ismini de çok seviyorum ama pek bi anlamı yok diye tek düşünmemiştim

Ece İkra nasıl olur sizce ?

benim eşimde babasının adını koymayı düşünüyordu,bir çıkıştım valla tırstı adam,muhammed koyacağım bende...yanınada bişey eklemeyeceğim...sonuçta bizimde babamız var di mi

kaç tane yapılabilir ki ?? sayı olarak neyi baz alıyosun

Ben bebek mevlütünde dağıtmayı planladığım için 100 e yakın yapmalıyım
Eşimin tarafı da bizim tarafta kalabalık hatta 2 ayrı güne bölmeyi düşünüyorum bu yüzden
Senin arzuna kalmış, istersne hastanede dağıt istersen evde, gelen kişi sayısına göre

ikranın yanına farklı bişey ekle,çok güzel bir isim bence...iyi bir ekleme yaparsan güzel olur...

Zeynep ismini çok seviyorum da ailede var
Başka da bilemiyorum şu an

benim eşimde babasının adını koymayı düşünüyordu,bir çıkıştım valla tırstı adam,muhammed koyacağım bende...yanınada bişey eklemeyeceğim...sonuçta bizimde babamız var di mi

En sinir olduğum şey
Bi arkadaşın başına geldi de, alakasız 2 isim yanyana oldu sırf o yüzden
Sanırsın veliaht yetiştiriyolar

benm eşimde babasının adını koymak için can attı sonra bi baktı bebek erkek değil kız cok komik oldu haha

geçmiş olsun canım, iğnelerden bende nasibimi alıyorum gerçi benimki kan sulandırıcı iğne ama karnım mosmor oluyor.bazı zamanlar cacısı çok oluyor ağlıyorum 5 aydır her gün iğne vuruluyorum bakalım ne kadar sürecek ... bebbiş iyi maşallah keyfine diycek yok.öle olsunda bana farketmez. asıl işimiz doğumda bu neki.

En sinir olduğum şey
Bi arkadaşın başına geldi de, alakasız 2 isim yanyana oldu sırf o yüzden
Sanırsın veliaht yetiştiriyolar

ya sanki bizim babamız yok,dedim eğer birimizin babasının ismi olacaksa o benim babam olur,kız yetiştirmek kolay mı dedim...biraz sayınca tamam tamam dedi,hemen geri adım attı...3. olursa ona koyarım dedi,beşinci bile olsa koymam kayınbabamın adını...

benm eşimde babasının adını koymak için can attı sonra bi baktı bebek erkek değil kız cok komik oldu haha

sanki babalarının adını koyunca ne olacak,yağ çekecekler babalarına adını koydukları için...birde bizim görümcemin kaynımın hepsinin erkek çocuğu oldu ama hiçbiri kayınbabamın adını koymadı, kusura bakmasınlar koyamam...ölmüş olsa hadi neysede...neyse biz yarım saatlik kriz yaşadık ve hemen çözdük çok şükür...

İyi demişsin
İkinizin beğendiği bi isim olmalı
Babadan dededen kalma isimleri dayatmalarını hiç sevmem

Eşin iyi vazgeçmiş
Arkadaşın eşi vazgeçmedi
Alakasız 2 isim konuldu

Bende annemin adını koycam deseydin
iste buna cok guldum sabah sabah cok yasa sen :))) bende hic anlamam niye erkek babasnn ismini koymak ister :/ kizin babasinin ismi konmaz mi ? Yeni bi birey geliyor dunyaya neden ayni ismi paylassinki aile buyukleriyle ? Esimle isim secrken sulalede var mi diye dusunuyorz..

hayırlısı bakalım bende ne olacak

günaydin kızlar. tetanoz aşımı oldum bu sabah. hala biraz ağrıyo. ne kadar sürücek acaba.

2-3 gün sonra geçer inşallah

Hep beraber :)

Bende anlamıyorum
Tv deki aşiretler gibi veliaht mı yetiştirecekler nedir
Allah'tan eşimin tarafında öyle bi adet yok hoş olsa da koymam
Arkadaşım çok çekti, şart diye dayattı çünkü eşi

Sectigimiz isim ailede yok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…