Merhaba kızlaaarrr bugün ancak girebildim... öğleden sonranın tatil olması ne kadar güzel yaaaaa gerçi hiç gelmemeyi tercih ederdim ama saolsun oda arkadaşım ben gelmicem dedi sonradan vazgeçti gelirim ama sen bu halinle gelme demedi bende mecbur kaldım gelmeye
canım çok güzel olmuş her ikisi de valla bunları gördükçe alıp yapasım geliyo becerebilirmiyim ki
kaç tane yapılabilir ki ?? sayı olarak neyi baz alıyosunYaparsın , yapanlardan neyin eksik
Ama adet olarak arttıkça sıkılabilirsin :)
Biz isim olarak İkra düşünüyoruz da
Kimisi söylemesi zor diyo veya hiç duymayanlar çıkıyo
Ece ismini de çok seviyorum ama pek bi anlamı yok diye tek düşünmemiştim
Ece İkra nasıl olur sizce ?
Biz isim olarak İkra düşünüyoruz da
Kimisi söylemesi zor diyo veya hiç duymayanlar çıkıyo
Ece ismini de çok seviyorum ama pek bi anlamı yok diye tek düşünmemiştim
Ece İkra nasıl olur sizce ?
kaç tane yapılabilir ki ?? sayı olarak neyi baz alıyosun
ikranın yanına farklı bişey ekle,çok güzel bir isim bence...iyi bir ekleme yaparsan güzel olur...
benim eşimde babasının adını koymayı düşünüyordu,bir çıkıştım valla tırstı adam,muhammed koyacağım bende...yanınada bişey eklemeyeceğim...sonuçta bizimde babamız var di mi
benm eşimde babasının adını koymak için can attı sonra bi baktı bebek erkek değil kızbenim eşimde babasının adını koymayı düşünüyordu,bir çıkıştım valla tırstı adam,muhammed koyacağım bende...yanınada bişey eklemeyeceğim...sonuçta bizimde babamız var di mi
benm eşimde babasının adını koymak için can attı sonra bi baktı bebek erkek değil kızcok komik oldu haha
dedim tabi o zaman benimkinide koyalım 2 isim olsun dediBende annemin adını koycam deseydin
geçmiş olsun canım, iğnelerden bende nasibimi alıyorum gerçi benimki kan sulandırıcı iğne ama karnım mosmor oluyor.bazı zamanlar cacısı çok oluyor ağlıyorum 5 aydır her gün iğne vuruluyorum bakalım ne kadar sürecek ... bebbiş iyi maşallah keyfine diycek yok.öle olsunda bana farketmez. asıl işimiz doğumda bu neki.Canm benimm bunalma nolut bak bebisinde etkilenir snra yalniz degilsin bndr senin gibiyim sabhlari lavaboya zor yetisiyorum yataktanve hic gecmedi bnde ama sukur etmeliyiz ben okadar zor bi hamilelik geciryorumki dayanmak cok zor ama kndimi iyi motive etmeye calisiyrm sukur diyrm allahim bana bebegimi nasip ettin bu dertleride cekerim seve seve onin icin diyrm.ben 24 yasindayim ve seker hastasiyim insulin kullaniyrm gunde 4defa o igneleri yaparkn kndim her defasinda agliyrm acidan ama dayaniyrm napicam bebegim icin nolur sende pozitif ol :*
dedim tabi o zaman benimkinide koyalım 2 isim olsun dedi
En sinir olduğum şey
Bi arkadaşın başına geldi de, alakasız 2 isim yanyana oldu sırf o yüzden
Sanırsın veliaht yetiştiriyolar
benm eşimde babasının adını koymak için can attı sonra bi baktı bebek erkek değil kızcok komik oldu haha
yerinde olmak vardı ben tam gün çalışıcamGünaydın annisler bugün yarım gün çalışıyoruz hava çok güzel sonra kızımla alışveriş yapacağız
ya sanki bizim babamız yok,dedim eğer birimizin babasının ismi olacaksa o benim babam olur,kız yetiştirmek kolay mı dedim...biraz sayınca tamam tamam dedi,hemen geri adım attı...3. olursa ona koyarım dedi,beşinci bile olsa koymam kayınbabamın adını...
evet canm erkek milleti işte :)Kendi babasının adını koyarken tek isim düşünüyodu ama :)
iste buna cok guldum sabah sabah cok yasa sen :)))Bende annemin adını koycam deseydin
hayırlısı bakalım bende ne olacakinşallah canım,çok sabırsızlanıyorum ben,eve bebek girmeyeli yıllar olmuş ya,yenidoğan bebek sesini özledim ben
benimde bulantılarım devam ediyo senin gibi zorluyorum sonra kusuyorum ama 5 kilo almışım ben canım kafayı sıyıracam, zaten ağız tadıyla bişey yiyemiyorum,herşey kokuyo,tansiyonumda hep düşük maalesef..inşallah düzeliriz bir an önce..
benim ilk çocuktada doktor kafası büyük doğum zor olur dedi,normal doğum yaptım ama dünya kadar dikişim vardı...zaten epidural olmasa doğuramazdım...şimdi ikinciye daha tecrübeliyim,doktorum son ay karar veririz dedi...bakalım hayırlısı olsun.doktor ne derse o olacak bu defa...
günaydin kızlar. tetanoz aşımı oldum bu sabah. hala biraz ağrıyo. ne kadar sürücek acaba.
iste buna cok guldum sabah sabah cok yasa sen :)))bende hic anlamam niye erkek babasnn ismini koymak ister :/ kizin babasinin ismi konmaz mi ? Yeni bi birey geliyor dunyaya neden ayni ismi paylassinki aile buyukleriyle ? Esimle isim secrken sulalede var mi diye dusunuyorz..
iste buna cok guldum sabah sabah cok yasa sen :)))bende hic anlamam niye erkek babasnn ismini koymak ister :/ kizin babasinin ismi konmaz mi ? Yeni bi birey geliyor dunyaya neden ayni ismi paylassinki aile buyukleriyle ? Esimle isim secrken sulalede var mi diye dusunuyorz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?