RUVEYDA12 mrb canim bi cocugun daha var oda kucuk heralde benim gibi benim oglus benden ayri kalmaya aliskin degil bende degilim onda sezeryan olmustum 3 gun yattim hastanede simdi doktorla goruscem 1gunden fazla kalmamam lazim spinal sezeryanda boyleymis bide odasini nasil ayirdin ben daha ayiramadim birlikte yatiyoruz hala
benim dr ertesi günü taburcu etmişti beni. bende eve yakın bir hastanede doğum yapacağım gün içinde oğlumu göreyim diye. sağlık durumum el verirse ben de hemen çıkmak istiyorum hastaneden. oğlumun odasını doğduğu andan itibaren ayırdım kocamın lafı üzerine hiçte iyi yapmadım. çok sık uyandı emzirme gaz uyut derken yatak odası ile çocuk odası arasında gelgit yaptım. bir yaşına kadar öyle gitti. uyandıkça uyutup yatırıyordum yatağına. en son eşimin tv fantazisi yüzünden ben de oğlumu yanıma alıp yatmaya başladım. eşim oturma odasında yatıyor bizde oğluşla yatak odasında kocaman yatağımızda koyun koyuna yatıyoruz. şimdi ise büyüyen beşiği yatak odasına almak ve yatak odasındaki dolapları cocuk odasına taşımak istiyorum. bir taraftan küçük çocuk diğer taraftan oğlum beni çok zorlayacak. birde çalışıyorum daha da zor olur. zaten eşim bekarlıktan kalma alışkanlığına yani tv. izleyerek uyuma konusunda ısrarcı ben de çocuklarımla olurum artık. oğlum 3 yaş olunca hem kızımın hemde oğlumun odasını beraber ayırırım.