• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

RUVEYDA12 mrb canim bi cocugun daha var oda kucuk heralde benim gibi benim oglus benden ayri kalmaya aliskin degil bende degilim onda sezeryan olmustum 3 gun yattim hastanede simdi doktorla goruscem 1gunden fazla kalmamam lazim spinal sezeryanda boyleymis bide odasini nasil ayirdin ben daha ayiramadim birlikte yatiyoruz hala

benim dr ertesi günü taburcu etmişti beni. bende eve yakın bir hastanede doğum yapacağım gün içinde oğlumu göreyim diye. sağlık durumum el verirse ben de hemen çıkmak istiyorum hastaneden. oğlumun odasını doğduğu andan itibaren ayırdım kocamın lafı üzerine hiçte iyi yapmadım. çok sık uyandı emzirme gaz uyut derken yatak odası ile çocuk odası arasında gelgit yaptım. bir yaşına kadar öyle gitti. uyandıkça uyutup yatırıyordum yatağına. en son eşimin tv fantazisi yüzünden ben de oğlumu yanıma alıp yatmaya başladım. eşim oturma odasında yatıyor bizde oğluşla yatak odasında kocaman yatağımızda koyun koyuna yatıyoruz. şimdi ise büyüyen beşiği yatak odasına almak ve yatak odasındaki dolapları cocuk odasına taşımak istiyorum. bir taraftan küçük çocuk diğer taraftan oğlum beni çok zorlayacak. birde çalışıyorum daha da zor olur. zaten eşim bekarlıktan kalma alışkanlığına yani tv. izleyerek uyuma konusunda ısrarcı ben de çocuklarımla olurum artık. oğlum 3 yaş olunca hem kızımın hemde oğlumun odasını beraber ayırırım.

Park yatak almayı düşünen hanımlar siz ne renk almayı düşünüyorsunuz ?
Ben pembe almak istiyorum ama eşim bi dahaki çocuğu da düşünelim ya erkek olursa diyor.
Ya zaten pahalı bi şey değil ki bu park yatak neden bi dahaki çocugu düşüneyim?
Beyaz alsam o da hoşuma gitmiyor. Ne yapıcam ya pembe alayım demi :)
Tatlım ben ilk bebeğimde sonraki beeğin cinsiyeti belli olmaz kullanırım diye erkek kız kullanılabilick renk aldım bi de bi dünya para verip kraft aldım şimdi 2. Bebiş geliyo ama yatak artık fena halde gıcırdıyo :( yine yenisini alcam bence çok para vermeden istediğini al

kızlar mama sandalyesi olarak chicco polyy süper ben de 2tane var biri kv de biri ben de ona bıraktığımda çok işine yarıyordu. yatarlı ayarlamalı tepsisi çıkıyor.ben memnunum ama acele etmeyin. kıyafet için 0-3ay alın zaten 3. ayını doldurunca yaz geliyor. çok sıcaklarda bir zıbın işimizii görüyor. ben oğlumda çok heveslendim dünya kıyafet aldım. ama coğunu kullanamadım.

Ben hastaneye kızımı götürürüm. Doğuma giderken de sezaryandan çıkarken de kızımı görmek istiyorum.Allah izin verirse kizimin doğum unda 1 gece kalmistim hastane de insallah oğluşum da da 1 gece kalırız. Sonuçta özel oda olacak.

Tatlım ben ilk bebeğimde sonraki beeğin cinsiyeti belli olmaz kullanırım diye erkek kız kullanılabilick renk aldım bi de bi dünya para verip kraft aldım şimdi 2. Bebiş geliyo ama yatak artık fena halde gıcırdıyo :KK43: yine yenisini alcam bence çok para vermeden istediğini al

Ne kadar vermiştin ?
En fazla 250 veririm herhalde o da en fazla :)

350 civarıydı canım 4 yıl önce
Daha sonra köyde kalırken rahat olsun diye 100 tlye aldım internetten inan genişliğinden başka farkı yok :KK43:

Hmm pahalıymış.
Eşimle oturup konuşcaz artık en iyisi birlikte karar vermek :)

Kızlar süt içiyorsunuz demi?
ben hiç içemiyorum :( süte dair tek şey çok ii peynir tüketiyorum yoğurtta yiyemiyorum

Cekirgee Cekirgee sen keceyi nerden almistin internetten ? Bende almayi dusunuyorumda birde ince kece mj kalin kecemi daha kullanisli?
canım bende keçeyle bişiyler yapıcam cicekmalzeme.com dan aldım örnek bikaç renk memnun kaldım şimdide aynı siteden lavanta ve tül almk istiyorum ama yoksa şeker mi koysam keselere karar veremedim ki

kızlar göğüsleriniz catladımı? benm göğüs uçlarım açıldı süt gibi bişe gelmiş atletim lekelenmiş kremde sürüyorum ama ne yapmam gerek :(

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var benim 2 dir tsh im normal ft4 um dusuk cikiyo doktorum endokrinoloji doktoruna yonlendirdi o doktor da sacmasapan seyler soyledi yok ft4 e hkamileyken bakilmazmis hamileyken hormonal degisiklik olur diye gecistirdi cok istiyosam total t4 e baktirmam gerekiyomus nette baktim heryerde ft4 yaziyodu ama kendi durumuma uyan bi ornek yok hep tsh yuksekliginden bahsedilmis tsh normal benim ama ft4 0.50 cikiyo bu konuda bilgoniz varmi

Park yatak almayı düşünen hanımlar siz ne renk almayı düşünüyorsunuz ?
Ben pembe almak istiyorum ama eşim bi dahaki çocuğu da düşünelim ya erkek olursa diyor.
Ya zaten pahalı bi şey değil ki bu park yatak neden bi dahaki çocugu düşüneyim?
Beyaz alsam o da hoşuma gitmiyor. Ne yapıcam ya pembe alayım demi :)
Krem ve sarı tonlarını düşünebilirsin bence hoş görünüyor.

ben hiç içemiyorum :KK43: süte dair tek şey çok ii peynir tüketiyorum yoğurtta yiyemiyorum

canım bende keçeyle bişiyler yapıcam cicekmalzeme.com dan aldım örnek bikaç renk memnun kaldım şimdide aynı siteden lavanta ve tül almk istiyorum ama yoksa şeker mi koysam keselere karar veremedim ki
Sagol cnm bende bakiyim oraya

kızlar göğüsleriniz catladımı? benm göğüs uçlarım açıldı süt gibi bişe gelmiş atletim lekelenmiş kremde sürüyorum ama ne yapmam gerek :KK43:
Canım benim hiç olmadı bilmiyorum ama süt gelmesi için erken gibime geldi enfeksiyon olabilirmi o leke ağrı gibi bişiy varmı
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var benim 2 dir tsh im normal ft4 um dusuk cikiyo doktorum endokrinoloji doktoruna yonlendirdi o doktor da sacmasapan seyler soyledi yok ft4 e hkamileyken bakilmazmis hamileyken hormonal degisiklik olur diye gecistirdi cok istiyosam total t4 e baktirmam gerekiyomus nette baktim heryerde ft4 yaziyodu ama kendi durumuma uyan bi ornek yok hep tsh yuksekliginden bahsedilmis tsh normal benim ama ft4 0.50 cikiyo bu konuda bilgoniz varmi
canım hiç duymadım ben başka doktora mı sorsan acaba

ben hiç içemiyorum :KK43: süte dair tek şey çok ii peynir tüketiyorum yoğurtta yiyemiyorum

Neden miden mi bulanıyor ?

Back
X