• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Süt içemiyosan bol bol yoğurt ve ayran tüket canım.bu aylardan sonra daha da önemli.ben küçük kutu sütlerden alıyorum gübde 3/4 tane içiyorum.başta light iç kaldiyumu çok yağı az dediler.bu ara tiksindim ondan normal süt içiyorum..

Süt de içiyorum ama daha çok yoğurt tüketiyorum. Yemekte ayran içmeye özen gösteriyorum.
Balık işini ne yapıcam onu bilmiyorum hiç.
Yiyemiyorum. Düşündükçe midem bulanıyor.

Eşim park yatakta ısrarcı. Benim kafam zaten karışık bu beşik konusunda. şık durması da çok önemli. Zaten çocuk odam yok evim küçük. 2. çocuga karar verdiğimizde evi değiştiricez. fiyatları çok fazla olmadıgı için içimde kalmasın pembe olsun dedim ama bilemiyorum kafam iyice karıştı :)

bende kararsızım ne alsam diye..birde bilmiyorum ne kadar doğru park yatak bebeği çok terletiyor diyorlar...son ay karar vericem ben

kızlar göğüsleriniz catladımı? benm göğüs uçlarım açıldı süt gibi bişe gelmiş atletim lekelenmiş kremde sürüyorum ama ne yapmam gerek :KK43:
süttür. bazılarının erken aylarda sütü gelebiliyo. benim ilk hamileliğimde de bu haftalarda süt damlıyodu. bu aralarda gelmeye başlıyo. ilk bebeğimde çok şaşırmıştım böyle bişey tuhaf geliyo bebek olmadan süt olması, ama anneliğe hazırlık demek hamilelik vücut hazırlıyo kendini. ben mutlu oldum yeni kızımın sütü hazırlanıyo diye.

Süt de içiyorum ama daha çok yoğurt tüketiyorum. Yemekte ayran içmeye özen gösteriyorum.
Balık işini ne yapıcam onu bilmiyorum hiç.
Yiyemiyorum. Düşündükçe midem bulanıyor.
Canım ben hamilelik boyunca sadece balık ve yumurtadan tiksindim.ikiside çnemli diye stres yapıp doktoruma sormuştum.beyşn gelişimi 6.ayda ve biz herkeze omega 3 veriyoruz zaten sıkıntı yapma demişti.sağlıklı beslen strese girme gerektiğibde dışarıdan takviye ediceğiz demişti.gerçi ben hamsiyle başladım çok şükür yemeye:)ama sıkıntı yapma yiyemiyorum diye

Canım ben hamilelik boyunca sadece balık ve yumurtadan tiksindim.ikiside çnemli diye stres yapıp doktoruma sormuştum.beyşn gelişimi 6.ayda ve biz herkeze omega 3 veriyoruz zaten sıkıntı yapma demişti.sağlıklı beslen strese girme gerektiğibde dışarıdan takviye ediceğiz demişti.gerçi ben hamsiyle başladım çok şükür yemeye:)ama sıkıntı yapma yiyemiyorum diye

Annelik psikolojisi herhalde. Her seyden endiseleniyor insan :)

Onlar hoşuma gitmiyor canım ya.
Odam beyaz. pembe de uyar dedim ama biraz daha düşünücem artık.
canim sadece park yatakta yatacaksa bence pembe al cunku hic uc yildan sonra saglam kalanini gormedim arkadas cevremde.benimki saglam ama bambam besik mobilya park hepsini kullandik

canim sadece park yatakta yatacaksa bence pembe al cunku hic uc yildan sonra saglam kalanini gormedim arkadas cevremde.benimki saglam ama bambam besik mobilya park hepsini kullandik

Evet sadece park yatak alicaz. Ben de oyle dusunerek ve pahali bi sey almayacagim icin 2. Cocuk nasip olursa ona baska bi sey alirim dedim.. Aklimda sadece pembe var bakalim artik..

Annelik psikolojisi herhalde. Her seyden endiseleniyor insan :)
Tabiiii:)gayet rahat bir insandım,pimpirikli takıntıntılı korkak birine dönüştüm resmen.her belirtiden her histen bişiler çıkarıyorum.Allahtan bu forum var da yalnız olmadığımı görüyorum.annelik eşittir kaygıymuş meğer:)

Kızlar ben mama sandalyesi alıcam.ama tam yayanlar var onlardan alıcam.tepsisi çıkıp tamamen yatıyo.gün içinde onda uyutucam bebekleri gözümün önünde olsunlar:)
Kıtafet konusunda ben de çok karıştım.6 parça kıyafetimiz var 7 günlük yani.yetmez diyo herkez.e şindi de hemen küçülüyo diyolar yahu ne alıcaz biz..
7 parca yetmez bence.cunku bazi gun uc kıyafet kirletiyor.kaka taşıyor kusuyor vs.az mi cok mu alayim dersen daha fazla alman lazim.bebek ufaksa uzun sure giyiuor kiloluysa daha kisa surede kuculuyor.yetmemesindense varsin artsin gorusundeyim.0 6 ay kiyafetler alin eger iriyse yaza kadar o kiyafetleri giyer.yazin kiyafet evde giydirilmiyor bez citcitli ile takiliyorlar

Evet sadece park yatak alicaz. Ben de oyle dusunerek ve pahali bi sey almayacagim icin 2. Cocuk nasip olursa ona baska bi sey alirim dedim.. Aklimda sadece pembe var bakalim artik..
Cnm bizim park yatagimiz vardi kizim 2 yil yatti ve sapasaglam simdi oglumuda baska 3 bebeyide buyutur bence :) kraftin bizim kirmizi rengi oglan olursa diye ortak renk almistim hatta ekledim resmini

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-29-23-20-59.webp
    Screenshot_2014-10-29-23-20-59.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 94
7 parca yetmez bence.cunku bazi gun uc kıyafet kirletiyor.kaka taşıyor kusuyor vs.az mi cok mu alayim dersen daha fazla alman lazim.bebek ufaksa uzun sure giyiuor kiloluysa daha kisa surede kuculuyor.yetmemesindense varsin artsin gorusundeyim.0 6 ay kiyafetler alin eger iriyse yaza kadar o kiyafetleri giyer.yazin kiyafet evde giydirilmiyor bez citcitli ile takiliyorlar
İkizler genelde daha küçük oluyolar.o zaman her gördüğümü alayım ben hem içinde kalmaz:D

Kimisi diyor aldıklarımı giydirmeden çocuk büyüdü, kimi diyor günde 2-3 takım değiştirmek gerekiyor. Valla benim de kafam karıştı. Elimden geldiğince yapıcam bi şeyler artık.. Ama ben 0-6 ay arası alışveriş yapıyorum. zaman çabuk geçiyor. Sonrası için de kıyafeti olsun yavrumun :)
canim biz o gunde 3 kiyafet kullananlardan olduk.tabi cabuk buyuyorlar her cocugun giymedigi kiyafeti oluyor bence 0 6 ay arasi alin cunku bebek iriyse 3 ayda o boylari giyer.markaya gore kalip cok degisiyor benim oglum ust persentilde iri bir bebekti mothercare next ff carters i ayinda giydi ama diger markalarda hep bir beden buyugunu giydiydi.bu nasil olur bilemedigimden karisik aldim her bebek farkli oluyor hepimizin tecrubesi sozu bu nedenle farkli olacaktir

Cnm bizim park yatagimiz vardi kizim 2 yil yatti ve sapasaglam simdi oglumuda baska 3 bebeyide buyutur bence :) kraftin bizim kirmizi rengi oglan olursa diye ortak renk almistim hatta ekledim resmini

Bu ne kadardi?
Cok pahali bi sey almayi dusunmuyorum ya ondan dedim pembe olsun. Hevesimi alayim istiyorum :)

Back
X