• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eksıme bendede var 1 haftaddan fazladır sanırım basladı mıde yanmalarımız bole devam edecek gıbı :S ama bazen azıcık sut bıle ıyı gelıyor haberın olsun
2saat oldu uyanalı hala canım bişi istemiyo sütü deneyeyim bi saol canım:KK66:

Günaydın hepinize annisler. Bizde cumartesi gideceğiz doktora nomatter nomatter benimde ayni sorun var canim ayrintilida çıktı cumartesi bakicak artik doktor:110: Bu arada sapkalara bayildim bende acaba yeni dogunca takabilirmiyiz bunlari:KK49:

Karnım büyüdükçe daha az hissetmeye başladım sanki gündüzde çok hissetmiyorum.
Gün içinde yoğun oluyoruz koşuşturmacadan.yani bende çok hissetmiyorum gündüzleri. başbaşa kaldığınızda hissetmeye çalış.ben dün sırf hareketini hissedeyim diye çikokata yedim .2dk sonra hop orda hop burda yaramazım:KK46::KK71:

Bee
Keşke güvenilir bulabilsem de içebilsem ama istanbuldayım ve burda o konuda jiç kimseye güvenemem.yine en sterilize en aağlıklı pasterüze geliyo.çünkü gebelikte listeria ve burusella çok önemli hastalıklar
Ben de acik sut icmiyorum zaten ankaradayim ataturk orman ciftligininki en sagliklisi ama kokusu bana cok agir geliyor onunla yogurt yapioyorum icmeye de diger markalardan gunluk sut aliyorum

Gün içinde yoğun oluyoruz koşuşturmacadan.yani bende çok hissetmiyorum gündüzleri. başbaşa kaldığınızda hissetmeye çalış.ben dün sırf hareketini hissedeyim diye çikokata yedim .2dk sonra hop orda hop burda yaramazım:KK46::KK71:

çikolatadan etkilenmiyor hiç ben kaç defa denedim olmuyor..

herkese günaydın kızlar :) tatil ilaç gibi geldi:KK45:kuzuma alışveriş yaptım biraz ama en önemlisi yatak işini hallettim:Dben beyaz ahşap park yatak aldım altta da iki çekmecesi var, 70x130 büyükçe biraz yayla gibi yatsın kuzucuk dedim:KK45:aldıklarımı sıralayım;
6 tane çıtçıtlı badi
10lu hastane çıkışı
8li zıbın takımı
3lü çorap
banyo havlusu
2 tane 2li kadife takım
cam biberon
yatak koruyucu
şimdilik bu kadar bizden:KK45:

2saat oldu uyanalı hala canım bişi istemiyo sütü deneyeyim bi saol canım:KK66:

cann bıse ıstemesede zorlada olsa bıseler at agzına canım bebegın ıcın sen yedıkce o hareketlenıp kalp atıslarıda guzel oluyor ;)

ben tetanoz asısı vurulmaya gıttıgımde kanda aldılar benden kan tahlılınıe yapalım dedıler bebegın kalp atısını dınledı hemsıre senı fazla tutmıcam hemen eve gıt bıseler ye bekleme dedı acsın kalp atısları yavas oyuzden annesı dedı ve daha cok dıkat edıyorum artık ac kalmamaya :)

walla burcucum sağımda solumda her tarafımda hissediyorum bazen öyle bişi oluyo ki ne olduğunu anlamıyorum ben sanki kasılıp kalıyorum nefes almam bile zorlanıyo içeride napıyosa minik sıpam :)

benimkide öyle sağımda solumda aşağılarda:KK45:yakında da yukarlarda gezer herhalde ne yapıyor hiç anlamıyorum:KK64:

kızlar ben genelde bebek hareketliğinde solumda hissediyorum sizdede öylemii??

bende sagda solda ortada hısedıyorum gezıyor heralde :D bazen bebekler yerını sever ve hep orada dururlarmıs =) bende hala kasıkta hısedıyorum en cok tepıklerı acaba bebek asagıdamı dr gıttıgımde sorucam bahzsetmedı hıc asagıda fln dıye ama oncelerı neysede artık daha yukarda hısetmelıyım sankı dıye dusunuyorum ve hep kasıklarımda bı doluluk var zaten

bende sagda solda ortada hısedıyorum gezıyor heralde :D bazen bebekler yerını sever ve hep orada dururlarmıs =) bende hala kasıkta hısedıyorum en cok tepıklerı acaba bebek asagıdamı dr gıttıgımde sorucam bahzsetmedı hıc asagıda fln dıye ama oncelerı neysede artık daha yukarda hısetmelıyım sankı dıye dusunuyorum ve hep kasıklarımda bı doluluk var zaten
CANIM BEN doktora gittigimde dediki bana eger kasıklarında hıssedersen agrı ayaklarıya ıtermıs yukarda hıssedersen basıdır dedı dun aksam sol tarafım okadar serttıkı ve sıcak esımde elledı evet dedı sanırım bası ordaydı :)

Back
X