• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm nasılsın?burada hamişlerin içinde olmak ne güzeldir bizlerede dua edin kuzular?bu arada blacki hiç görmiyorum bir sorun yoktur İNŞALLAH...............MAŞALLAH sizlere ALLAHIM esirgesin hepinizi ve bebelerinizi...........

ıyıyım ablacım sen nasılsınn=) Rabbım nasıp etsın ablacım dualarımdasın , black bende gormuyorum ama sanırım baska topıkte fln ,

Günaydın herkese
Geç geldim ve yoğundum ancak girebildim

canım bende keçe yapıcam hangi yapıştırıcıyla yapıştırdın bide arka tarafınıda çekip yollar mısın

Markasını hatırlamıyorum
Ama bakar yazarım unutmazsam, keçe satan yerlerde bulunuyo yapıştırıcısı da

Tülün içine lavanta sardım bağladım, üstüne de mıknatıs yapıştırdım magnet olmaıs için

park yatağını dışardan mı alsak acaba aynısını görsem biyerde anneme aldırıcam da:)

Ben burada bunlardan oldugunu hiç sanmıyorum. Zaten şimdi almıcaz öyle fikir olsun diye bakıyorum ama bi dolaşıcam yine.
Maalesef hiçbi şey bulunmuyor burda..
Ohh valla aldır ne güzel :)

Ya pıtırcık bende de o kasılmalar oluyo normal mi ki acaba beni çok korkutuyo bu durum.bebeklerse tamam ama ya kadılmaysa Allah korusun iyi değil.birazdan kontrolüm var ısrarla sorucam bunu

bence normal kuzum bebektendir diye düşünüyorum ne hale geliyosa artık kasılmaya neden oluyo ki bikaç hafta sonra genleşiyorlar o zaman daha feci oluyo :)

Bebeğin hareketlerinden oluyor bence. esniyo mu artık ne yapıyosa karnım geriliyo

bebek buyudugu ıcın olurda , esneme gerılmenn karın agrısı yapacagını sanmam okadar dar alanda degıller cunku bıde oyle olsa 9 aylık olunca agrıdan duramayız ozaman esneyıp gerıldıgınde karnımızdan cıkacak gıbı olacaklar nerdeyse =)

Ben burada bunlardan oldugunu hiç sanmıyorum. Zaten şimdi almıcaz öyle fikir olsun diye bakıyorum ama bi dolaşıcam yine.
Maalesef hiçbi şey bulunmuyor burda..
Ohh valla aldır ne güzel :)
canım normalde de pek güzel şeyler yok sadece nettekiler güzel ama yatak olarakta güvenemiyorum ki :(

çok şirinler güle güle kullansın:)

5li setler falan çok ucuz ben de beğendim de kumaşı nasıldır güvenemedim..

İndirimdeler zaten. Elime geçince söylerim kumaşı nasıl :)
Dışardan almaya kalktığımda en ucuz 30 tl falan burda

Bugun gece 3 gibi kipirdanmasina uyandim kipirti degil di resmen tekmeleneydi :)

tahmın edebılıyorum =) gece 4 gıbı uyandım bendee ya =) tekrar uyudum kı bacak krampı ıle uyandım ya 5 te bu sefer bırden sıcrayınca acıdan karnımda kasıldı bu sefer puff

Back
X