• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ben bebeğin hareketlerini çok minik minik hissediyorum aşağı kısımlarda..oturduğumda oluyor yattığımda olmuyor

Günaydın hepinize annisler. Bizde cumartesi gideceğiz doktora nomatter nomatter benimde ayni sorun var canim ayrintilida çıktı cumartesi bakicak artik doktor:110: Bu arada sapkalara bayildim bende acaba yeni dogunca takabilirmiyiz bunlari:KK49:

sana ne yorum yaptı doktor? Ciddi bir sorun olarak mı bahsetti? Benimki önemsemedi de..
tek damarda mıymış, büyük müymüş?
ben doktora 3 hafta sonra falan giderim herhalde bidaha
Gidince bana da haber verirsin

cann bıse ıstemesede zorlada olsa bıseler at agzına canım bebegın ıcın sen yedıkce o hareketlenıp kalp atıslarıda guzel oluyor :KK66:

ben tetanoz asısı vurulmaya gıttıgımde kanda aldılar benden kan tahlılınıe yapalım dedıler bebegın kalp atısını dınledı hemsıre senı fazla tutmıcam hemen eve gıt bıseler ye bekleme dedı acsın kalp atısları yavas oyuzden annesı dedı ve daha cok dıkat edıyorum artık ac kalmamaya :)
1 kupa dolusu süt içtim şimdi çoook iyi geldi :KK5: teşekkürler canım:KK66:

Gunaydin kizlar nasilsiniz
Cok sukur ki sonunda saglik ocagindan aradilar gebelik takibinizin yapilmasi gerekiyor dediler ve kan tahlili yapilmasi gerekiyormus tetanoz asisi da yapilacakmis

Ben düz sıyah almayı dusunuyorum , park yatagıda bebek arabasınıda , cunku ıcıne battanıyesı vs yatagada nevresımı fln ıstedıgım renk kulandıgımda sıyahta kendını gosterecek olması , pembe bı yataga yesıl nevresım yorgan vs koydugumda pembe yesıl renk uyumsuzlugu benı rahatsız eder dıye dusunuyorum =) tamamen bu dusunceden ben duz sıyah ıstıyorum=)

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/70-x110-bebek-oyun-parki-park-yatak-besik-hamak-132415320

Şundan almayı düşünüyorum şimdilik bakalım

walla burcucum sağımda solumda her tarafımda hissediyorum bazen öyle bişi oluyo ki ne olduğunu anlamıyorum ben sanki kasılıp kalıyorum nefes almam bile zorlanıyo içeride napıyosa minik sıpam :)
Ya pıtırcık bende de o kasılmalar oluyo normal mi ki acaba beni çok korkutuyo bu durum.bebeklerse tamam ama ya kadılmaysa Allah korusun iyi değil.birazdan kontrolüm var ısrarla sorucam bunu

Benim pıt pıt atan ikinci kalbim bana gunaydın dedi :)) sizede gunaydn arkadaslar.. :KK66:
Yaklasik 1,5 saattir azimle yazdiklarinizi okudum.. :)
Skntisi agrisi olanlara Rabbim sifa versin ins. Yatak ve giyim konusu konusulmus.
Bende ikeadakiler gibi mobilya besik istyrm ama kararsizim yinede. Giyim konusuna gelince gercekten ihtiyac bebis hem cok kusuyor hemde cisini kacirabiliyor. Ama yinede cok almayin kizlar hediye gelme ihtimali yok mu ??
Benim bu ihtimalim yuksek oldgu icin son zamanlara kadar bekleyecegm cunku ailelermz surekli cinsiyet belli olsunda hazirlik yapalim diyorlar.

Ben bütün akrabalarımdan eş dosttan uzağım. Hediye falan gelmez herhalde bana :)
Her şeyimizi kendimiz alıyoruz.

bende sagda solda ortada hısedıyorum gezıyor heralde :D bazen bebekler yerını sever ve hep orada dururlarmıs =) bende hala kasıkta hısedıyorum en cok tepıklerı acaba bebek asagıdamı dr gıttıgımde sorucam bahzsetmedı hıc asagıda fln dıye ama oncelerı neysede artık daha yukarda hısetmelıyım sankı dıye dusunuyorum ve hep kasıklarımda bı doluluk var zaten

olabılır canım :) benımde esımın el karnımda hep hısetmeyede basladılar ya daha meraklı oluolar ;)

herkese günaydın kızlar :) tatil ilaç gibi geldi:KK45:kuzuma alışveriş yaptım biraz ama en önemlisi yatak işini hallettim:Dben beyaz ahşap park yatak aldım altta da iki çekmecesi var, 70x130 büyükçe biraz yayla gibi yatsın kuzucuk dedim:KK45:aldıklarımı sıralayım;
6 tane çıtçıtlı badi
10lu hastane çıkışı
8li zıbın takımı
3lü çorap
banyo havlusu
2 tane 2li kadife takım
cam biberon
yatak koruyucu
şimdilik bu kadar bizden:KK45:

Maşaallah bütün çarşıyı toplamışsın :)
Güle güle kullansın hanımefendi :)

Ya pıtırcık bende de o kasılmalar oluyo normal mi ki acaba beni çok korkutuyo bu durum.bebeklerse tamam ama ya kadılmaysa Allah korusun iyi değil.birazdan kontrolüm var ısrarla sorucam bunu
bağırsak kasılmaları ıcın magnezyum verıyor doktor.. kötü türlü kasılmalarda mı var ? ya ben dun aksam koltuk cekmeye kalkıstım karnım bı acıdı ama cekemedım bir sey olmamıstır dıımı asılamaya calısırken canım acıyınca bıraktım o korkuyla gecede acaip rüyalar gördüm :)

bağırsak kasılmaları ıcın magnezyum verıyor doktor.. kötü türlü kasılmalarda mı var ? ya ben dun aksam koltuk cekmeye kalkıstım karnım bı acıdı ama cekemedım bir sey olmamıstır dıımı asılamaya calısırken canım acıyınca bıraktım o korkuyla gecede acaip rüyalar gördüm :)

aaa cok kizdim simdi canim sakin bi daha agir bisey cekme , uzanma. Cok dikkat et. Benim annem bebegini 5 aylikken kaybetmis uzandigi icin. Cok cok dikkat etmeliyiz.

Bildiğim kadarıyla sertleşme kasılma iyi değil.erken doğum belirtisi olabilir.
Allahın izniyle bişi olmamıştır inşallah canım ama birdaha yapma kesinlikle dikkat et.uzanma itme çekme gibi şeyler yapma
[

Back
X