- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
kızlar lavaboya çok sık çıkıyomusunuz
Evet ve işyerinde lavabo benden 3.kat yukarıda..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynen canım yaa millet artık gülüyoevet masamı taşıycam wc ye az kaldı :)
bnde işteyken çok sık gidiyorum canım yaevdeyken sık ama işteyken cok gitmiyorum yaa
off kıyamam canım ya seninki daha zorrEvet ve işyerinde lavabo benden 3.kat yukarıda..
benimde aynne canım valla yaaabir ayağım orda canım ya![]()
git gel git gel bıktım çünkü 1 kat aşağıda bidehahahaha bende sadece ben çok wc ye gidiyorum sanıyordum demek ki benden bir sürü vvar.. glsnn ün dediğini gibi masamı wc ye taşıcam az kaldı
bende çok sık çıkıyorum canım ama suda çok içiyorumben yaaa ve zırt pırt vc deyım harbi ayak yolu =) ama ben ıdrarla ılgılı bı sorunum oldugunu dusunuyorum cuamrtesı kontrolde anlasılır tahlıl fln bakalm
off kıyamam canım ya seninki daha zorr
eşim bu sabah istersen tuvalet onune yatagını kuralım dedii
kuzum birgün öncesinden yaparım bütün yemeklerimi yatarken dolaba koyarım eşim benden 15 dk önce evde oluyo saolsun ben gelene kadar yemekleri ısıtır salata yapılacaksa yapar bende eve girer girmez yemeğe otururuz 12 yıldır bu böyle ha şu da var oğlum okula başladığından beri de yemekler kendisine ait o yapar biz yeriz ben ödevlerle boğuşuyorum çünküKızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka![]()
ben genelde iki günlük yemekler yapıyorum sebzemi toplu bir şekilde alıyorum her hafta bugün şunu bügün şunu şeklindeKızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka![]()
Kızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka![]()
Kist koroid plexus mu ve büyüklüğü nedir bizde de koroid plexus var 3.4 mm büyük ihtimalle 26.haftaya kadar kaybolur dedi doktorumuz insallah öyle olurbeyninde kist böbreklerinde genişleme bendeki rahime giden kanallarda daralma varmış 26. haftada yeniden çektiricez inşallah düzelir..
ben genelde iki günlük yemekler yapıyorum sebzemi toplu bir şekilde alıyorum her hafta bugün şunu bügün şunu şeklinde