• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka ;)

ya bugün çok yoğunum oda arkadaşım izinli ve sürekli otur kalk otur kalk sanırım kalkarken ters bi hareket yaptım sol belden kasığıma bi ağrı girdi otururken bişi yok ama sandalyeden kalkarken ve yürürken canım yanıyo önemli bişi değildir diyorum kendi kendime bugün çok yoruldum çünkü yoktur dimi

Kızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka :KK66:
kuzum birgün öncesinden yaparım bütün yemeklerimi yatarken dolaba koyarım eşim benden 15 dk önce evde oluyo saolsun ben gelene kadar yemekleri ısıtır salata yapılacaksa yapar bende eve girer girmez yemeğe otururuz 12 yıldır bu böyle ha şu da var oğlum okula başladığından beri de yemekler kendisine ait o yapar biz yeriz ben ödevlerle boğuşuyorum çünkü

Kızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka :KK66:
ben genelde iki günlük yemekler yapıyorum sebzemi toplu bir şekilde alıyorum her hafta bugün şunu bügün şunu şeklinde

Bende hep böyle istiyorum da icraat konusuna gelince kalıyorum
Paylaşan olursa bende sevinirim

Hamur işi ve salata önceden ayarlıyorum da sulu yemek en fazla 2 gün gidiyo

beyninde kist böbreklerinde genişleme bendeki rahime giden kanallarda daralma varmış 26. haftada yeniden çektiricez inşallah düzelir..
Kist koroid plexus mu ve büyüklüğü nedir bizde de koroid plexus var 3.4 mm büyük ihtimalle 26.haftaya kadar kaybolur dedi doktorumuz insallah öyle olur

ben genelde iki günlük yemekler yapıyorum sebzemi toplu bir şekilde alıyorum her hafta bugün şunu bügün şunu şeklinde

valla benim yaptıgım yemek de iki gün gidiyor iki çeşit yapıyorum ama yapcak bır sey bulamıyorum sankı hep aynı yemeklerı yapıyormusum gıbı gelıyor ee calıstıgım ıcınde agır uzun yemeklerle ugrasamıyorum

Back
X