- 3 Ağustos 2008
- 2.990
- 1.005
- 248
Hayırlı sağlıklı haberlerle dön insallahKizlar benim yarin 4 te ayrintili randevum var.. Bana dua edin lütfen hayirli haberlerle gelelim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sağlıklı haberlerle dön insallahKizlar benim yarin 4 te ayrintili randevum var.. Bana dua edin lütfen hayirli haberlerle gelelim..
birde erkekler doymuyor illa bi sulu yemek pilav makarna olck yanındaBen salata meze tarzı seviyorum
Hamur işine de bayılırım
Eşim sulu yemek sever
valla canım o dediğini ben deniyodum ilk başlarda sonra ayar bir kaçtı tutmadı ben şimdi gidince yapıyorum yemeğimiKızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka![]()
Kizlar benim yarin 4 te ayrintili randevum var.. Bana dua edin lütfen hayirli haberlerle gelelim..
iyi güzel seyler dusun canım... ne güzell bebişini görceksin :)
canım inş.hayırlı haberlerle gelirsinnnKizlar benim yarin 4 te ayrintili randevum var.. Bana dua edin lütfen hayirli haberlerle gelelim..
ama aslında aksamları corbamızı ıcmelıyız hıc dıılse , daha cok cesıt yazıcamda can ceker hamısız hepımız dıye yazmıyorum =)
ben birde düdüklü kullanamıyorumkaç kere anlattılarsa yok olmuyor cesaret edemiyorum
birde erkekler doymuyor illa bi sulu yemek pilav makarna olck yanında
hayırlı haberlerle gel ıns
ters hareketten ya da bi anda sandalyeden kalkarken oldu normaldir dimi ?
benim eşim işede yemek götürdüğü için ben hergün yemek yapıyorum:-(heh sen bana tercuman oldun aslında burcu =) sankı hep aynı seylerı yıyoruz ya =)
Keşke o tarz beslensem
Ben oldum olası sağlıksız besleniyorum
Hamur işi de yerim, kızartma da severim, sonra yetmez bi de abur cubur yerim tv karşısında
Ben 2 kişi için düdüklü kullanmıyorum
Misafir alacaksam mercimek çorbası için vs. kullanıyorum
Pilav makarna kolay Allah'tan da onun dışında yemek olarak çeşit gelmiyo insanın aklına
Hayırlı sağlıklı haberlerle dön insallah
canım inş.hayırlı haberlerle gelirsinnn
ben misafirde gelse beceremiyorum ne yazık ki
canımcım bende senin gibiydim sonra fishhler in bi düdüklüsünü aldım ömür boyu garanti veriyo yaklaşık 4 senedir falan kullanıyorum ve iyi ki almışım diyorum... nohutu 8 dk da kuru fasulyeyi 12 dk da pişiriyo çok rahat ediyorumben misafirde gelse beceremiyorum ne yazık ki
Keşke o tarz beslensem
Hamur işi de yerim, kızartma da severim, sonra yetmez bi de abur cubur yerim tv karşısında
bende saglıklı beslenen bır ınsan degılım ki hamılelıgımden bır sure oncede elımden nescafem ve sıgaram dusmeyen bır ınsandım .. bana salata peynır domates olsun yeter , esımde kahvaltılık tarzı sever yemekle cok arası yokru onunda hanı haftada 2 gun yemek yesın gerısını kahvaltılık yesın sıkayet etmez. ama hamılelıkle beraber saglıklkı beslenmek ıstıyorum ki bı sure sonra cocugumuda saglıklı besleyebıleyım dusuncesı ılebebıklerımız 6-7 aylıktan sonra bı sulu yemegımız corbamız olmalı hep dolabımızda ve sımdıden daha pratık olmalıyız dıe duzenlı olmak ıstıyorum , evım hep temız olsun ıstıyorm ıstedıgım anda mısafır cagırabıleyım boylelıkle ıstıyorum , dolabımda yemeklerım olsun hep ,masamın uzerıde salata cesıtlerı olsun hamur ıslerı olsun kekım fln olsun ıstıyorum hep hazır nazır olmak maksat cok yıyıcı oldugumdan degıl he
cok sey ıstıyroum dımı =)
düdüklü gıcık ya =) göremedıgım seye guvenmem ben :)
Keşke o tarz beslensem
Pilav makarna kolay Allah'tan da onun dışında yemek olarak çeşit gelmiyo insanın aklına
cinsiyet bellimiiSağol canim ya insallah.. Zaten 2 hafta önce randevum vardi gecen haftada cok rahatsizlandim yine hastanelik oldum yarnda gorucem insallah herşey yolundadir.
Ben şirketteki yemek listesinden kopya çekiyorum , haftalık alışverişime çıkıyorum ve ona göre hazırlık yapıyorum.
Salatamıda büyük tupperım var ona hazırlıyorum bir hafta dayanıyor. Tencere yemeğiyle 2 gün garanti yeniliyor.
10 yıldır böyle.![]()
bende saglıklı beslenen bır ınsan degılım ki hamılelıgımden bır sure oncede elımden nescafem ve sıgaram dusmeyen bır ınsandım .. bana salata peynır domates olsun yeter , esımde kahvaltılık tarzı sever yemekle cok arası yokru onunda hanı haftada 2 gun yemek yesın gerısını kahvaltılık yesın sıkayet etmez. ama hamılelıkle beraber saglıklkı beslenmek ıstıyorum ki bı sure sonra cocugumuda saglıklı besleyebıleyım dusuncesı ılebebıklerımız 6-7 aylıktan sonra bı sulu yemegımız corbamız olmalı hep dolabımızda ve sımdıden daha pratık olmalıyız dıe duzenlı olmak ıstıyorum , evım hep temız olsun ıstıyorm ıstedıgım anda mısafır cagırabıleyım boylelıkle ıstıyorum , dolabımda yemeklerım olsun hep ,masamın uzerıde salata cesıtlerı olsun hamur ıslerı olsun kekım fln olsun ıstıyorum hep hazır nazır olmak maksat cok yıyıcı oldugumdan degıl he
cok sey ıstıyroum dımı =)
10 yıldır mımasallah kac yıllık evlısınız =) guzel fıkırmıs kopyacılık =) salatayı esık eve gıdınce yapar artık , salata dolaba gırınce bıdaha yemıo huysuz =))