• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka :KK66:
valla canım o dediğini ben deniyodum ilk başlarda sonra ayar bir kaçtı tutmadı ben şimdi gidince yapıyorum yemeğimi

ama aslında aksamları corbamızı ıcmelıyız hıc dıılse , daha cok cesıt yazıcamda can ceker hamısız hepımız dıye yazmıyorum =)

Keşke o tarz beslensem
Ben oldum olası sağlıksız besleniyorum
Hamur işi de yerim, kızartma da severim, sonra yetmez bi de abur cubur yerim tv karşısında

ben birde düdüklü kullanamıyorum :KK43: kaç kere anlattılarsa yok olmuyor cesaret edemiyorum

Ben 2 kişi için düdüklü kullanmıyorum
Misafir alacaksam mercimek çorbası için vs. kullanıyorum

birde erkekler doymuyor illa bi sulu yemek pilav makarna olck yanında

Pilav makarna kolay Allah'tan da onun dışında yemek olarak çeşit gelmiyo insanın aklına

ters hareketten ya da bi anda sandalyeden kalkarken oldu normaldir dimi ?

bence normaldır , cunku hamıs degılken bıle ters hareketımızde anı agrı gırdıgı ıcın bı sure o yer agrıyor kı sımdı daha hassasız , bebısınde tepıkler sımdı senı ıcın rahat olsun ;)

Keşke o tarz beslensem
Hamur işi de yerim, kızartma da severim, sonra yetmez bi de abur cubur yerim tv karşısında

Pilav makarna kolay Allah'tan da onun dışında yemek olarak çeşit gelmiyo insanın aklına

ben misafirde gelse beceremiyorum ne yazık ki

ben misafirde gelse beceremiyorum ne yazık ki
canımcım bende senin gibiydim sonra fishhler in bi düdüklüsünü aldım ömür boyu garanti veriyo yaklaşık 4 senedir falan kullanıyorum ve iyi ki almışım diyorum... nohutu 8 dk da kuru fasulyeyi 12 dk da pişiriyo çok rahat ediyorum

Keşke o tarz beslensem

bende saglıklı beslenen bır ınsan degılım ki hamılelıgımden bır sure oncede elımden nescafem ve sıgaram dusmeyen bır ınsandım .. bana salata peynır domates olsun yeter , esımde kahvaltılık tarzı sever yemekle cok arası yokru onunda hanı haftada 2 gun yemek yesın gerısını kahvaltılık yesın sıkayet etmez. ama hamılelıkle beraber saglıklkı beslenmek ıstıyorum ki bı sure sonra cocugumuda saglıklı besleyebıleyım dusuncesı ıle ;) bebıklerımız 6-7 aylıktan sonra bı sulu yemegımız corbamız olmalı hep dolabımızda ve sımdıden daha pratık olmalıyız dıe duzenlı olmak ıstıyorum , evım hep temız olsun ıstıyorm ıstedıgım anda mısafır cagırabıleyım boylelıkle ıstıyorum , dolabımda yemeklerım olsun hep ,masamın uzerıde salata cesıtlerı olsun hamur ıslerı olsun kekım fln olsun ıstıyorum hep hazır nazır olmak maksat cok yıyıcı oldugumdan degıl he :D cok sey ıstıyroum dımı =)

düdüklü gıcık ya =) göremedıgım seye guvenmem ben :)

Keşke o tarz beslensem

evet ben daha cok zeytınyaglı salatalı seylerı severım esım onlarla asla doymaz

Ben şirketteki yemek listesinden kopya çekiyorum , haftalık alışverişime çıkıyorum ve ona göre hazırlık yapıyorum.
Salatamıda büyük tupperım var ona hazırlıyorum bir hafta dayanıyor. Tencere yemeğiyle 2 gün garanti yeniliyor.
10 yıldır böyle. :KK66:

10 yıldır mı :KK57: masallah kac yıllık evlısınız =) guzel fıkırmıs kopyacılık =) salatayı esık eve gıdınce yapar artık , salata dolaba gırınce bıdaha yemıo huysuz =))

bende saglıklı beslenen bır ınsan degılım ki hamılelıgımden bır sure oncede elımden nescafem ve sıgaram dusmeyen bır ınsandım .. bana salata peynır domates olsun yeter , esımde kahvaltılık tarzı sever yemekle cok arası yokru onunda hanı haftada 2 gun yemek yesın gerısını kahvaltılık yesın sıkayet etmez. ama hamılelıkle beraber saglıklkı beslenmek ıstıyorum ki bı sure sonra cocugumuda saglıklı besleyebıleyım dusuncesı ıle :KK66: bebıklerımız 6-7 aylıktan sonra bı sulu yemegımız corbamız olmalı hep dolabımızda ve sımdıden daha pratık olmalıyız dıe duzenlı olmak ıstıyorum , evım hep temız olsun ıstıyorm ıstedıgım anda mısafır cagırabıleyım boylelıkle ıstıyorum , dolabımda yemeklerım olsun hep ,masamın uzerıde salata cesıtlerı olsun hamur ıslerı olsun kekım fln olsun ıstıyorum hep hazır nazır olmak maksat cok yıyıcı oldugumdan degıl he :D cok sey ıstıyroum dımı =)

Ah ah istemeye gelince bende neler neler istiyorum da :KK53:

Back
X