- 19 Ağustos 2014
- 5.049
- 4.345
- 448
not ettim canım :) çok mersiii yemek bloguna üye olmalıyım benSen normal tencerede haşlıyosan uzun sürüyodur Gülsün
Benim dediğim kızartma ya daha çabuk hazırlanır, aklında olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
not ettim canım :) çok mersiii yemek bloguna üye olmalıyım benSen normal tencerede haşlıyosan uzun sürüyodur Gülsün
Benim dediğim kızartma ya daha çabuk hazırlanır, aklında olsun
Sanslisin sekerim bizde öyle kaynana yok zaten uzaklarUfak tefek seyler aldim hastane çıkışını görerek alacagim bende henüz almadim
![]()
Bn de ayni durumdayim uyanmamla baslio cis mesaisi :) bide az da gelse cok rahatsiz ediyoya o sikisklk hali sinir edio benievet masamı taşıycam wc ye az kaldı :)
Ben okulda 6.30 dan 12 ye kadar 3 defa gidyrm lavaboya evde geldgmde de direk wc ye gidiyrm sanki hic gitmemism gbi :)Evet ve işyerinde lavabo benden 3.kat yukarıda..
Ay güldürdün beni ayak yolu gerckten : Dben yaaa ve zırt pırt vc deyım harbi ayak yolu =) ama ben ıdrarla ılgılı bı sorunum oldugunu dusunuyorum cuamrtesı kontrolde anlasılır tahlıl fln bakalm
Benim esim de kuru pilav olsun hergun yer :) bn de hic sevmembirde erkekler doymuyor illa bi sulu yemek pilav makarna olck yanında
Cnm benimde yarin saat 14 deKizlar merhaba iyi aksamlar herkese. Benim de yarin 15:30 da detayli ultrason randevum var. Nedense bugun icime bi korku bi sikinti girdi durup dururken. Sizler de boyle misinizneden boyle kaygili biri oldum ki ben halbuki hep pozitifimdir
. İnsallah hersey bizde de yolundadir, sizin de dualarinizi bekleriz sevgili hamis arkadaslarim
![]()
canim yorum ustte kaldikg olarak 6 kg a kadar tartıyor ilk yeşil olan 12 kg a kadar o yüzden size sorayım dedim
bende bugun civikimde nivea gördüm atta set yazıyodu 45 tl uygunuma gitti ama çantası nasıldır kullanışllımı bilemedimben oglumda nivea atta set almis onun cantasini kullanmistim gayet kaliteliydi buyuyunce sirt cantasi kullanmaya basladik simdi iki çocukla sirt cantasina devam edecegim jansportun evdeki.yanda fileli biberon vs tasima yeri ve cok sayida fermuarli gozu var takip ederseniz trendyolda falan cok dusuyor fiyatlari.59 a almistik sanirim
yanda iki file var 125 ml lik 4 biberon aliyordu icine yarim litrelik termos mama bez kiyafet vs dolduruyordum ben.kolumda da aman aman tasimadim pusete asiyordum kumasi da sert ve dayaniklibende bugun civikimde nivea gördüm atta set yazıyodu 45 tl uygunuma gitti ama çantası nasıldır kullanışllımı bilemedim
kaşımamaya çalış.gögüslerin küçükse yırtılıyordur.benim çok şükür yok kaşıntı falan.Canim bende senin gibiyim sürekli kasiniyor ve hamileligimin basindan beri kocaman oldu.. Eski camasirlarimi hic kullanmiyorum ve hepsi daha yeni.. Kasimaktan uyuyamiyorum bazen.. Karnimin değilde goguslerimi kasimaktan kendimi alamiyorum..
Bende alıcam ama sırt çantası daha kullanışlı benceKızlar bebek çantası alacak mısınız?
İnsallah canim senin de benim de butun annelerin de bebekleri iyidir hersey yolundadir. Benim dualarim hepimiz icin.e_pack .!.:Cnm benimde yarin saat 14 de
Bende endiseliyim dilerim her sey yolundadir seninde benimde hepimiz saglikli diye duyariz doktorlardan insallah