2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanslisin sekerim bizde öyle kaynana yok zaten uzaklaro_O Ufak tefek seyler aldim hastane çıkışını görerek alacagim bende henüz almadim:anneadayı:

İlk torun ya çok hevesli ben bişi begenıorum gerisini o halledıo :) bi zaman sonra bıkabilir :D bencede en güzeli görerek al canım ben bi tane begendm 70 tl idi şapkasını begenmemiştm ilave şapka alıncada 80 tlye çıkıyordu satıcı kadına hediye edin dedik etmedi bizde başka yerden 90 tlye daha güzelini aldık hemde içinde bi tane fazladan tulumu ve çorabıda var hemde şapkada hediye ettıler ayrıyeten oyüzden görerek almanı tavsiye ederm

Kizlar merhaba iyi aksamlar herkese. Benim de yarin 15:30 da detayli ultrason randevum var. Nedense bugun icime bi korku bi sikinti girdi durup dururken. Sizler de boyle misiniz:( neden boyle kaygili biri oldum ki ben halbuki hep pozitifimdir:KK43:. İnsallah hersey bizde de yolundadir, sizin de dualarinizi bekleriz sevgili hamis arkadaslarim :anneadayı::nazar:

Kizlar merhaba iyi aksamlar herkese. Benim de yarin 15:30 da detayli ultrason randevum var. Nedense bugun icime bi korku bi sikinti girdi durup dururken. Sizler de boyle misiniz:KK43: neden boyle kaygili biri oldum ki ben halbuki hep pozitifimdir:KK43:. İnsallah hersey bizde de yolundadir, sizin de dualarinizi bekleriz sevgili hamis arkadaslarim :anneadayı::nazar:
Cnm benimde yarin saat 14 de
Bende endiseliyim dilerim her sey yolundadir seninde benimde hepimiz saglikli diye duyariz doktorlardan insallah

canim 6 kg cok az zira benim oglum 3 ay kontrolunde 6700 grammis baktim da.yani cok kisa olur kullanimi

ben oglumda nivea atta set almis onun cantasini kullanmistim gayet kaliteliydi buyuyunce sirt cantasi kullanmaya basladik simdi iki çocukla sirt cantasina devam edecegim jansportun evdeki.yanda fileli biberon vs tasima yeri ve cok sayida fermuarli gozu var takip ederseniz trendyolda falan cok dusuyor fiyatlari.59 a almistik sanirim

ben oglumda nivea atta set almis onun cantasini kullanmistim gayet kaliteliydi buyuyunce sirt cantasi kullanmaya basladik simdi iki çocukla sirt cantasina devam edecegim jansportun evdeki.yanda fileli biberon vs tasima yeri ve cok sayida fermuarli gozu var takip ederseniz trendyolda falan cok dusuyor fiyatlari.59 a almistik sanirim
bende bugun civikimde nivea gördüm atta set yazıyodu 45 tl uygunuma gitti ama çantası nasıldır kullanışllımı bilemedim

bende bugun civikimde nivea gördüm atta set yazıyodu 45 tl uygunuma gitti ama çantası nasıldır kullanışllımı bilemedim
yanda iki file var 125 ml lik 4 biberon aliyordu icine yarim litrelik termos mama bez kiyafet vs dolduruyordum ben.kolumda da aman aman tasimadim pusete asiyordum kumasi da sert ve dayanikli

Kızlar ben 19+3 deyim ama hala hareket hissetmiyorum. Yani bazen kıpırtili bişeyler hisseder gibi oluyorum ama saniyelik bişey. Hissedip hissetmiyor arasi bisey.Normal mi sizce? Sizde nasıl?

Canim bende senin gibiyim sürekli kasiniyor ve hamileligimin basindan beri kocaman oldu.. Eski camasirlarimi hic kullanmiyorum ve hepsi daha yeni.. Kasimaktan uyuyamiyorum bazen.. Karnimin değilde goguslerimi kasimaktan kendimi alamiyorum..
kaşımamaya çalış.gögüslerin küçükse yırtılıyordur.benim çok şükür yok kaşıntı falan.

Back
X