2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin ve hayirli cumalar kizlar. Ben bugun yapmamam gereken bisey yaptim, kontrolume iki hafta var etrafimdakiler hic kilo almadin bebegin gelisimi normalmi diyim icime suphe dusurduler ve bugun devlet hastanesine gittim. Doktor ulttasonla bakti toplam 5-6 saniye tuttu surdugu jel bile yayilmadi ayni duruyodu. Ekran doktora donuktu, zeka testi yaptirdinmi dedi bende hayir istemiyorum dedim, kalbi atiyo dedi kapatti cihazi bende cinsiyeti soyleyebilir misiniz dedim, siyah beyaz bu cihaz gorunmuyo bunda dedi. Gitti sekreterine bilgisayarda yazdirdi, 2li test yaptirmadi 3luyu istemiyo 4luyu istemiyo bukadar. Yanina gittim gelisimi nasil dedim dort aylik dedi! Ayrintili zamani geldi randevu al git yaptir ben baska bisey goremiyom testlerini yaptirmadin bisey diyemem dedi.baska bisey varmi dedim bi umut, yok bu kadar dedi ciktim odadan. Resmen delirdim ya! Zeka testi yaptirmadim diye beni sucluyo sana ne ya ben her haliyle kabulum yavrum diyorum. Bu nasil istir parasini aliyo tikir tikir devletten ama suratimiza bakmadin geleni iki dakikada yolluyo odadan muayene bitti diye!!! Mecbur muyuz ozele gitmeye, hadi biz gidebiliyoruz ya gidemeyip bu insanlara muhtac olanlar ne yapsin?

2 liyi de yaptırmış olsan göreceğin muamele aynı olacaktı muhtemelen
Devlettekilerin %80 i böyle
Salla başını al maaşını

Gunaydin ve hayirli cumalar kizlar. Ben bugun yapmamam gereken bisey yaptim, kontrolume iki hafta var etrafimdakiler hic kilo almadin bebegin gelisimi normalmi diyim icime suphe dusurduler ve bugun devlet hastanesine gittim. Doktor ulttasonla bakti toplam 5-6 saniye tuttu surdugu jel bile yayilmadi ayni duruyodu. Ekran doktora donuktu, zeka testi yaptirdinmi dedi bende hayir istemiyorum dedim, kalbi atiyo dedi kapatti cihazi bende cinsiyeti soyleyebilir misiniz dedim, siyah beyaz bu cihaz gorunmuyo bunda dedi. Gitti sekreterine bilgisayarda yazdirdi, 2li test yaptirmadi 3luyu istemiyo 4luyu istemiyo bukadar. Yanina gittim gelisimi nasil dedim dort aylik dedi! Ayrintili zamani geldi randevu al git yaptir ben baska bisey goremiyom testlerini yaptirmadin bisey diyemem dedi.baska bisey varmi dedim bi umut, yok bu kadar dedi ciktim odadan. Resmen delirdim ya! Zeka testi yaptirmadim diye beni sucluyo sana ne ya ben her haliyle kabulum yavrum diyorum. Bu nasil istir parasini aliyo tikir tikir devletten ama suratimiza bakmadin geleni iki dakikada yolluyo odadan muayene bitti diye!!! Mecbur muyuz ozele gitmeye, hadi biz gidebiliyoruz ya gidemeyip bu insanlara muhtac olanlar ne yapsin?
:-(((allah yardımcıları olsun canımmm

Hamile olduğumdan beri Bisküvi çok yiyorum hergün bir paket halley ikram vs bitiriyorum. Zararlıdır ama çok sık acıkıyorum acıkıncada atıştırmalık bunlardan yiyorum.

ay evet bız ıstıyoruz goruntulu almak =)
görüntü kalitesi çok güzelmiş normal kamera netliğinde ve rengindeymiş. telsizler bazen boş yere cızırtı yaparmış bunda cızırtı olmuyormuş sd kartla görüntü kaydetme özelliği varmış bir sürü özelliği var anlayacağın ben zaten dışarıdayken de izleyebilme özelliğini duyunca dayanamadım aldım :) normalde alışveriş yapmıyorum son aylara kadar yapmayacaktım ama bunu duyunca aldım. n11 den aldım son üründü en ucuz ordaydı 341 tl ye aldım e bebekte 399 tl imiş arada takip edersin daha uygun denk gelirse

zaten bu devlet hastanesindeki doktorlara anlam veremiyorum ben soru sorunca cevap vermek bu kadar zorlarına gidiyor nasılsa

Kendilerini bisey zannadiyolar

Allah onlara muhtaç olanlara sabır versin inşallah.

Amin canim

2 liyi de yaptırmış olsan göreceğin muamele aynı olacaktı muhtemelen
Devlettekilerin %80 i böyle
Salla başını al maaşını

Evet canim buseferde ucluyu yaptirmadim diye azarlayacak vicdansiz

:-(((allah yardımcıları olsun canımmm

Amin canim, Allah onun gibi insanlarin eline dusurmesin

Fena değil diyelim. Nispeten daha iyi. Hafta sayıyorum :) sen nasilsin?

hayırdır neden fena degıl , hersey yolundadır ıns kontrolun ne zaman? ben ıyıyım cok sukur klasık sıkayetler dısında bıse yok =) bende yarını beklıyorummm kontrolum var

sağol canım teşekkür ederim, foto beklersen ancak pazartesi yükleyebilirim evde net yok bu ara:KK43: ama eklediğin resime çok benziyor, 70x130 ebat olarak alttan 2 çekmeceli, istiyorsan gene eklerim resim. uyku setini beğenmediğim için almadım ben içinin yatağıyla aldım fiyat olarak da peşin 440. birde direkt yapandan aldım, sıkıntı olursa muhatap bulmak önemli:) belki vakit olarak erken ama ben çalışıyorum, hafta sonu ancak evi halledebiliyorum yavaş yavaş alıcaklarımı alayım istedim, sona doğru bişey kalmasın kuzucuk erken merken gelmeye kalkar hazır olsun herşeyi:KK68:

Benim baktigimda 70-130 du, uyku setini bende degistiririm diye dusundum. Sen hangi sehirdeydin bide mdf mi suntalem mi besik, biraz fazla soru sordum galiba :oops:

CANIM BEN 19+1 DE GİTMİŞTİM EN SON O ZMAN DAHA 250GRAMDI OĞLUŞUM BAKALIM ŞİMDİ PAZARTEİ AYRINTILIYA GİRCEZ 22+1 OLCAZ ALLAHIN İZNİYLE KAÇ KİLO OLCAZ.

20 haftalıkkken 340 gramdı benim de...

seninle aşağı yukarı aynı demek ki kilolarımız...

Benim tek damarda minimal bir sorun da çıktı ya ondan pipirikleniyorum gelişimi iyi dese de sorun var mı diye

görüntü kalitesi çok güzelmiş normal kamera netliğinde ve rengindeymiş. telsizler bazen boş yere cızırtı yaparmış bunda cızırtı olmuyormuş sd kartla görüntü kaydetme özelliği varmış bir sürü özelliği var anlayacağın ben zaten dışarıdayken de izleyebilme özelliğini duyunca dayanamadım aldım :) normalde alışveriş yapmıyorum son aylara kadar yapmayacaktım ama bunu duyunca aldım. n11 den aldım son üründü en ucuz ordaydı 341 tl ye aldım e bebekte 399 tl imiş arada takip edersin daha uygun denk gelirse

gule gule kullan bende takıp edeyım , hemen alamamda 1-2 ay sonra alıcam ıns , goruntulu ıstıyorum ozellıkle bende ya ısteykende annemı ararım kuzumu gosterır bana =)

Göbişte son durum , yanlar ve gogus alti iyice doldu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    534 KB · Görüntüleme: 85
arkadaşlar merhaba nasılsınız?ben bugün tetenoz aşımı oldum kan verdim her 3 aylık dönemde kan değerlerine bakılması gerekiyormuş ve çok ilginç sağlık ocağında bebişimin kalp atışlarını dinledim.haftaya çarşambada ayrıntılı USG ye gireceğim allah herkesin yardımcısı olsun.

cok hızlı kilo alcakmışız o yüzden doktorum az ye dedi bana. hamurlu yağlı şekerli yeme dedi. en fazl 10 kilo almalısın fazlası zararlı bebek içinde senin içinde dedi.

Hamile olduğumdan beri Bisküvi çok yiyorum hergün bir paket halley ikram vs bitiriyorum. Zararlıdır ama çok sık acıkıyorum acıkıncada atıştırmalık bunlardan yiyorum.
Bende yiyorum halleyden vazgecemem eticin de ayni şekilde cok sık olmazsa bişey olmaz ben hamilelikte neler yiyenler duydum Cekirgee Cekirgee cigimde bizim gibi abur cuburcu:KK53:

Back
X