afiyet olsun dikkat et midene dokunabilir ben yiyince midem alev topuna dönüyor ama yinede yemeden olmuyorYaptım kızlar tam kıvamıda tutturdum becerebildim yani:)
benim arkadaş normal doğurmaya çalıştı bişey olmadı baktıki bebek dçıkmıyor sezeryana aldılar megerse kordon dolanmış ondan çıkmıyor.zaten erken alacaklar sorun olmaz allahın izniyle
her yerde değil dimi:)
Güle güle kullan canım. Gayet güzel gözüküyor. Siz ne kadara aldiniz????
canım maşallah bebişineekızlar selam..Bugün dr. kontrolümüz vardı kızımızın kilosu boyu herşey normal çok şükür, 42 cm 1800 gr. dı küçük hanımyalnız canımı sıkan bi durum var boynunda kordon var bebeğin 28. haftadan beri var aslında ancak dr.umuz çok üzerinde durmadığından bende bi risk oluşturacağını düşünmeyip üzerinde durmamştım...Sanırım çokda moral bozmamak için pek konuşmadı dr.umuz konu hakkında kordon hala boyunda zaten sezeryan olacağınız için bi problem yaratmaz deyip geçti, ancak şöyle bi araştırdım internet bilgileri öyle demiyor riskli bi durum oluğu geçiyor, ani bebek ölümlerine sebep olabileceği normal doğum kasılmları başlarsa kasılmalarla bebek aşağıya itileceği için kordon sıkışıp bebeğe oksijen gitmeme durumu ile kalıcı hasarlara sebep olabileceği ve hatta ölümle sonuçlanabileceği vs gibi şeyler yazıyor genelde...
Şimdi bilgisi olan arkadaşlara asıl sormak istediğim kordon dolanması durumu sadece normal doğum başlarsa mı risk oluşturan bi durumdur? (eğer öyle ise sorun yok zaten sezeryan olacağım ) yoksa bebek anne karnında olduğu süre boyunca boynuna kordon dolanmış halde bulunduğu için herhangi bir risk altındamıdır ?
Çok güzel olmus ben beğendim. Minik kelebek sağlıklı sıhhatli büyüsün bu odada.Kızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Tabi süslemesi hariç. Azcık bişiler eklicem süs olarak.
Işığın renginden tam güzel çıkmadı ama idare edin :)
Beşik 250, dolap 250 lira.
Dolabın yanındaki oyuncak dolabı 145 lira. Perdeler ve pembe berjerin kumaşı taytüyü. Berjeri kaplatmaya 75 lira verdik. Perdeleri 30 liraya diktirdik. Kumaşını eşim kaça aldı bilmiyorum. Raflar ve beyaz komidin ücretsiz :) eşimin iş yerinde vardılar ve eşim onları beyaza kapladı. Ferforje ayaklar 40 lira. 5 tane çekmece ve dolap kulbunu da eşim aldı. Son olarak halı confetti marka. 130 lira. Hee bi de cibinlik ikeadan 20 lira :)
çok uyguna mal oldu odamız bize.
canim cok guzel olmus insalah saglikla huzurla mutlu günleriniz olur odanizda yavrunuzla. bizim oda siparisi 30 ocakta fln gelicekKızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Dolabın yanındaki oyuncak dolabı 145 lira. Perdeler ve pembe berjerin kumaşı taytüyü. Berjeri kaplatmaya 75 lira verdik. Perdeleri 30 liraya diktirdik. Kumaşını eşim kaça aldı bilmiyorum. Raflar ve beyaz komidin ücretsiz :) eşimin iş yerinde vardılar ve eşim onları beyaza kapladı. Ferforje ayaklar 40 lira. 5 tane çekmece ve dolap kulbunu da eşim aldı. Son olarak halı confetti marka. 130 lira. Hee bi de cibinlik ikeadan 20 lira :)
ayyyyyy harika olmuşşKızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Masallah cook tatlı olmuş inş gule gule eskitsin bebişinKızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Kızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Yarin hamilelere tatilmis oylemi?
Canım maşallah bebişinekızlar selam..Bugün dr. kontrolümüz vardı kızımızın kilosu boyu herşey normal çok şükür, 42 cm 1800 gr. dı küçük hanımyalnız canımı sıkan bi durum var boynunda kordon var bebeğin 28. haftadan beri var aslında ancak dr.umuz çok üzerinde durmadığından bende bi risk oluşturacağını düşünmeyip üzerinde durmamştım...Sanırım çokda moral bozmamak için pek konuşmadı dr.umuz konu hakkında kordon hala boyunda zaten sezeryan olacağınız için bi problem yaratmaz deyip geçti, ancak şöyle bi araştırdım internet bilgileri öyle demiyor riskli bi durum oluğu geçiyor, ani bebek ölümlerine sebep olabileceği normal doğum kasılmları başlarsa kasılmalarla bebek aşağıya itileceği için kordon sıkışıp bebeğe oksijen gitmeme durumu ile kalıcı hasarlara sebep olabileceği ve hatta ölümle sonuçlanabileceği vs gibi şeyler yazıyor genelde...
Şimdi bilgisi olan arkadaşlara asıl sormak istediğim kordon dolanması durumu sadece normal doğum başlarsa mı risk oluşturan bi durumdur? (eğer öyle ise sorun yok zaten sezeryan olacağım ) yoksa bebek anne karnında olduğu süre boyunca boynuna kordon dolanmış halde bulunduğu için herhangi bir risk altındamıdır ?
Sahane olmus.Gule gule buyusun yavrunuz icindeKızlar :)
Kızımızın odası bitti.
netten baktım ankara için hamile ve engelliler idari izinli yazmışlarBilmiyorum ki oyuzden sordum bende sizlere :)
güle güle kullan canım ben göremedimde hangi marka aldın fiyat travellere göre baya uygun gibi...Normalde travel sistem 699 lira.
ama ben ikisini ayrı ayrı aldım 599 a geldi :)
çok güzel ve sade bi oda olmuş fıstık güle güle kulansın, çokda uyguna mal olmuş ne güzel biz 4 sene önce 2.250 ye zor almıştık odayı :) berjer kaplatma fikri benim aklımdada vardı fikir oldu bana da :) sade ve şık odaları seviyorum bende güle gle kullanın :)Kızlar :)
Kızımızın odası bitti.
canım maşallah bebişineecanını sıkma bence doktorların işi bu. riskli bi durum olsa neden sana söylemesin ki? benimkinin de kordonu kafasına yakındı geçen gittiğimde. doktoruma dedim dolanmasın sakın. sorun değil dedi karnında şekilden şekile giriyolar. sadece sırtüstü yatma dedi. inşallah yolunu bulur da dolamadan çıkarır kafasını miniğin inte de çok aldırma bence. her kafadan bi ses çıkıyo. için rahat etmiyosa yine de ara doktorunu. ya da bi dahaki gittiğinde sor canım
Allah sabır versin canım diycek birşey yok senin k.v ümitsiz vaka:)Amann bu kV. İnsanı çileden çıkarıyor. Herkes cekiyormus herhalde. Ben Kızımın doğumunda antalyaya gittim ailemin yanına kV. Elalem neder bizim orda olcak dedi doğum eşim seni ilgilendirmez nerde rahat edecekse orda olacak doğum dedi.konu kapandı. Annemlere gittim doğuma tabi oda damladi garip annem bide onları ağırlıcam diye ugrasti.dogum yapmaya gittim annem ve eşim kalicakti başımda annemi bana sormadan zorla eve yolladı annemde bırak heves ediyor kalsın bişey olursa ara ben hemen gelirim dedi. Gece boyunca horladi hemde ne horlama eşim anne horluyosun dedi o ne yapayım gündüz yoruldum cevabını verdi.hastane de çocuğu ver emzireyim diyorum ne gerek var emmesin sana alışir dedi. Hastaneden çıktık kizimin nüfus işlemlerinden sonra neden benim ismim olmadı diye feryatlar figanlar kopardı. Eşim sağ olsun beni hiç ezdirmedi ama varlığı bile yetti.
Tabi daha bitmedi çocuğa sen bak demeden eşyalarını toplayıp gelmiş geliş o geliş 5 yıl aynı evde kaldık tabi bide kayinbaba. Allahtan hafta sonları evine gitti. Aynı bina değil aynı mahalle değil farklı illerde olmamıza rağmen. Neyse çok şey yaşadım cocugum için çoğu zaman sustum.esim neler söyledi yuzsuz yuzsuz yine geldi oturdu.sonunda bu yıl kızıma bakıcı tuttum.utanmadan heryerde arkamdan çocuğa baktım 5 kurus para vermediler diye laflar etmiş. Senin torunun o meğerse yıllarca para için bakmış. Oysaki eşim herhafta harcligini verırde gönderirdi pazara giderdi 5 lira harcar 50 lira verirdim. Bende yazdan beri artık yeter dedim konuşmuyorum. Sesini bile duymak istemiyorum. Küs olduğumu bildiği halde 2 haftada bir geliyor telefon acıyor. Ne hosgeldin diyorum nede başka bişey.
Aman neyse kızlar çok yazdım kusura bakmayın .kv ler böyle bana uzak allah a yakın olsun.....
Güle güle kullansın çok güzel olmuş , bayada ekonomiksin maşallah :)Kızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Çok güzel olmus ben beğendim. Minik kelebek sağlıklı sıhhatli büyüsün bu odada.
canim cok guzel olmus insalah saglikla huzurla mutlu günleriniz olur odanizda yavrunuzla. bizim oda siparisi 30 ocakta fln gelicekgec kaldk siparisi verirken bu kdr gec gelicegini bilseydm daha once verirdm
ayyyyyy harika olmuşşçok zevklisin sağlıkla kullansın bebişiniz
Masallah cook tatlı olmuş inş gule gule eskitsin bebişin
Masallaaahhhh gule gule kullanin odaniz sahane... bir sorum olcak en kosedeki rafli dolabi nerden aldiniz tam benim istedigim gibi de :) simdiden tesekkurler cevap icin :)
netten baktım ankara için hamile ve engelliler idari izinli yazmışlarheryer olsa iyiydi :)
güle güle kullan canım ben göremedimde hangi marka aldın fiyat travellere göre baya uygun gibi...
çok güzel ve sade bi oda olmuş fıstık güle güle kulansın, çokda uyguna mal olmuş ne güzel biz 4 sene önce 2.250 ye zor almıştık odayı :) berjer kaplatma fikri benim aklımdada vardı fikir oldu bana da :) sade ve şık odaları seviyorum bende güle gle kullanın :)
teşekkür ederim canım, sağlıkla doğsunda başka bişy istemiyorum kötü şeyler okuyunca içi kararıyor insanın bi daha bakmiycim netedediğin gibi söylenmesi gereken bi durum olsa dr.umuz bilgilendirirdi sanırım, sadece normal doğum esnasında risk oluşturabiliyor sanırım bu durum zaten sezeryan olacağım için çok şükür sorun olmıycak, erken doğum gibi bi süprizle karşılaşmadığımız sürece bi problem yok sanırsam inş. zamanından önce bi süriz yapmazda korkutmaz bizi küçük hanım
Güle güle kullansın çok güzel olmuş , bayada ekonomiksin maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?