Cok tatli olmus. Mutlu gunlerde kullanin insallah.Kızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Tabi süslemesi hariç. Azcık bişiler eklicem süs olarak.
Işığın renginden tam güzel çıkmadı ama idare edin :)
Beşik 250, dolap 250 lira.
Dolabın yanındaki oyuncak dolabı 145 lira. Perdeler ve pembe berjerin kumaşı taytüyü. Berjeri kaplatmaya 75 lira verdik. Perdeleri 30 liraya diktirdik. Kumaşını eşim kaça aldı bilmiyorum. Raflar ve beyaz komidin ücretsiz :) eşimin iş yerinde vardılar ve eşim onları beyaza kapladı. Ferforje ayaklar 40 lira. 5 tane çekmece ve dolap kulbunu da eşim aldı. Son olarak halı confetti marka. 130 lira. Hee bi de cibinlik ikeadan 20 lira :)
çok uyguna mal oldu odamız bize.
Cannim ben sgkda dogum bolumunde calisiyorum anlasmali hastane sarti yok eskiden anlasmasiz hastaneden rapor alanlar devlete sevk ediliyodu artik oda kalkti raporu direk getiryosunuz izin birince odemeniz yapiliyor hergun bicok kisiye ayni islemi yapiyorum eminim iciniz rahat olsunDoğum yapacağın hastanenin sgkyla anlaşmalı olması lazım o raporu alabilmek için araştır bu durumu.Raporu veren doktorun anlaşmalı kurum doktoru olması lazım
Ziraat bankasi canimGunaydin kizlar
Sgk dogum parasini eskiden ptt den oduyordu simdi nasil parayi nerden alicaz hesaba falan mi yatiriyorlar
çok güzel olmuş güle güle büyütün içinde kızınızı. benmde gönlümden geçen böyle bir oda yapmaktı ama şartlar durumlar fırsatlar vs. neyse inşallah kendi evimiz olunca diyelim.Kızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Dolabın yanındaki oyuncak dolabı 145 lira. Perdeler ve pembe berjerin kumaşı taytüyü. Berjeri kaplatmaya 75 lira verdik. Perdeleri 30 liraya diktirdik. Kumaşını eşim kaça aldı bilmiyorum. Raflar ve beyaz komidin ücretsiz :) eşimin iş yerinde vardılar ve eşim onları beyaza kapladı. Ferforje ayaklar 40 lira. 5 tane çekmece ve dolap kulbunu da eşim aldı. Son olarak halı confetti marka. 130 lira. Hee bi de cibinlik ikeadan 20 lira :)
canım nedir bu doğum parası olayı ben tam anlayamadım da.Ziraat bankasi canim
Hesaba gerek yok kimlik nona yatiyo paraO zaman benim ziraattan hesap mi acmam lazim cunku hic bi bankada hesabim yok
Cok guzel gule gule kullansin herseyini kuzucuk peki nasil oyle uyguna geldi bende bu tarz istiyorum besik dolap flnKızlar :)
Kızımızın odası bitti.
özel de çalışanlar için geçerli değilmi canım bu doğum parası , kamu çalışanlarına da olaydı iyiydi :)Cannim ben sgkda dogum bolumunde calisiyorum anlasmali hastane sarti yok eskiden anlasmasiz hastaneden rapor alanlar devlete sevk ediliyodu artik oda kalkti raporu direk getiryosunuz izin birince odemeniz yapiliyor hergun bicok kisiye ayni islemi yapiyorum eminim iciniz rahat olsun
Yaptım kızlar tam kıvamıda tutturdum becerebildim yani:)[/Yaptım kızlar tam kıvamıda tutturduYaptım kızlar tam kıvamıda tutturdum becerebildim yani:)[/Yaptım kızlar tam kıvamıda tutturdum
Kızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Kızımızın odası bitti.
Kızımızın odası bitti.
usg fotosunda benim de kızın kafasına yakındı kordon.yani ben kordon diye tahmin ettim.
doktora bişi demedim ama bir daha farkedersem sorucam.kendi kendime tedirgin oluyorum.
inşallah sıkıntı yaratmaz canım.
Canım hiç korkma bir değil boynuna iki kez kordon dolanan bebisler bile sağlıkla doğuyor
Canim biz daha sansliyiz aslinda biz izindeyken maasimiz kesilmiyo ama ssk linin kesiliyo devletin odedigi para aslinda almalari gerken maas fazladan bi para degil maalesef .biz maasimizi aldigimiz icin bize vermiyor biz aylik aliyoruz maasimizi onlar izin bitinceYakamozzz33 .!.:özel de çalışanlar için geçerli değilmi canım bu doğum parası , kamu çalışanlarına da olaydı iyiydi :)
Doktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
Canim biz senle ayniyiz 33+1 cok gec tam 32 de alman lazim takvimin dogruysa ayniyiz senlebeni doktor cuma cagirdi cuma alcam ben raporu pazar doluyo bizim 32 haftamiz doktorunun seni cagirmasi gerekiyodu ara bence bi an once))sağol canım benim yani tam 33+1 de almalıyız demi doğru biliyorum
Canım geriye donuk doğum yardımı ödenir mi?2010 yılında yaptım almamışım. Bi de 5 mart benım normal dogum.24 subatta dogum olursa.bunu ileriye aktarabilir miyim? Nasıl?tesekkurlerCanim biz daha sansliyiz aslinda biz izindeyken maasimiz kesilmiyo ama ssk linin kesiliyo devletin odedigi para aslinda almalari gerken maas fazladan bi para degil maalesef .biz maasimizi aldigimiz icin bize vermiyor biz aylik aliyoruz maasimizi onlar izin bitince
Canim benim diyet listem var zaten seker yasak ekmek de tam bugday ekmegi yiyorum dun cok kotuydum bel ve kalca agrimdan yattim hep isten gelince bugun tatil olsun diye dua ettim cok sukur oldu maalesef yuruyemiyorum kalcama kramp giriyo doktorumada soyledim zorlama lkendini dedi yemek yaptiktan sonra yada temizlik saatlece yatiyorum geceleride uyuyamiyorum agridan su 1 haftadir hep yatiyorum iyice hareketsizlestim dogumum cok zor olcak diye cok korkuyorumgerçi ağırlaştım demişsin ama kesin sen abartıyosundur :) hsmile pskolojisi .istersen biraz yürüyüş yap her gün yarım saat yürüsen yada yapabiliyorsan hamile platesi hem doğuma yardımcı olur hemde hareket etmen daha kolaylaşır ben çok yararını görüyorum.yeme konusunda bişi diyemiyorum çünkü hamilesin canın ne istiyosa tabii ye.tadımlık olsun.şekeri tuzu ve ekmeği tatlıyı bırakırsan aşırı fark eder.
Benim bildigim bebege e6 aylik olana kadar su verilmiyo o yuzden almicaktim ama veriliyomu yoksa oyleyse bende alayimBen belki adını uydurmuşumdur bebekler su içiyo hani, ucu biberon gibi değilde üç nokta süzgeç gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?