2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tatli olmus. Mutlu gunlerde kullanin insallah.

Doğum yapacağın hastanenin sgkyla anlaşmalı olması lazım o raporu alabilmek için araştır bu durumu.Raporu veren doktorun anlaşmalı kurum doktoru olması lazım
Cannim ben sgkda dogum bolumunde calisiyorum anlasmali hastane sarti yok eskiden anlasmasiz hastaneden rapor alanlar devlete sevk ediliyodu artik oda kalkti raporu direk getiryosunuz izin birince odemeniz yapiliyor hergun bicok kisiye ayni islemi yapiyorum eminim iciniz rahat olsun

çok güzel olmuş güle güle büyütün içinde kızınızı. benmde gönlümden geçen böyle bir oda yapmaktı ama şartlar durumlar fırsatlar vs. neyse inşallah kendi evimiz olunca diyelim.

Cok guzel gule gule kullansin herseyini kuzucuk peki nasil oyle uyguna geldi bende bu tarz istiyorum besik dolap fln

özel de çalışanlar için geçerli değilmi canım bu doğum parası , kamu çalışanlarına da olaydı iyiydi :)

Odaya bayildim hatta esimede gosterdim oda cok sevdi, normalde biz oda yapmiycaktik sadece besik alacaktik ama begendigimiz besik yatagi ve uyku setiyle beraber 700 tl ydi, senin odayi gorunce vazgectik galiba bu takimdan yapicaz haftasonu gidip bakacaz

Gercekten cok guzel olmus :)
Ben oda yapamadim ama be$ige cibinlik fikri cok ho$ :)
Aklim celindi simdi :)

Canim bisey sorucam besigin yatagini ve uyku setini nerden ve tabi kaca aldin

usg fotosunda benim de kızın kafasına yakındı kordon.yani ben kordon diye tahmin ettim.
doktora bişi demedim ama bir daha farkedersem sorucam.kendi kendime tedirgin oluyorum.
inşallah sıkıntı yaratmaz canım.

hiç kafanı karıştırma canım bi sorun olunca söylüyo dr.lar, bende acaba daha riskli bi durumda bahsetmedimi diye düşünüp duruyorumgeldiğimden beri, biz annelik iç güdüleriyle tedirgin oluyoruz işte herşeyden :) son 8 haftamızıda sorunsuz atlatırız inş.da sağlıkla doğar tüm kuzucuklar

Canım hiç korkma bir değil boynuna iki kez kordon dolanan bebisler bile sağlıkla doğuyor

inş. canım ya insan tedirgin oluyor , ilk kızımda hiç bi sorun yoktu öyleki 40. haftanın sonuna kadar sancı bile olmamıştı hiç :) bu sıpa biraz hareketli çıktı

Yakamozzz33 .!.:
özel de çalışanlar için geçerli değilmi canım bu doğum parası , kamu çalışanlarına da olaydı iyiydi :)
Canim biz daha sansliyiz aslinda biz izindeyken maasimiz kesilmiyo ama ssk linin kesiliyo devletin odedigi para aslinda almalari gerken maas fazladan bi para degil maalesef .biz maasimizi aldigimiz icin bize vermiyor biz aylik aliyoruz maasimizi onlar izin bitince

Cnm cok.gecmis olsun dualarimdasin
Bir an once yavruna kavusursun insallah

Canım geriye donuk doğum yardımı ödenir mi?2010 yılında yaptım almamışım. Bi de 5 mart benım normal dogum.24 subatta dogum olursa.bunu ileriye aktarabilir miyim? Nasıl?tesekkurler

Canim benim diyet listem var zaten seker yasak ekmek de tam bugday ekmegi yiyorum dun cok kotuydum bel ve kalca agrimdan yattim hep isten gelince bugun tatil olsun diye dua ettim cok sukur oldu maalesef yuruyemiyorum kalcama kramp giriyo doktorumada soyledim zorlama lkendini dedi yemek yaptiktan sonra yada temizlik saatlece yatiyorum geceleride uyuyamiyorum agridan su 1 haftadir hep yatiyorum iyice hareketsizlestim dogumum cok zor olcak diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…