2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

usg fotosunda benim de kızın kafasına yakındı kordon.yani ben kordon diye tahmin ettim.
doktora bişi demedim ama bir daha farkedersem sorucam.kendi kendime tedirgin oluyorum.
inşallah sıkıntı yaratmaz canım.

en iyi yardımcı eş bence .bende sevmiyorum herkesin içinde emzirme olayını
ya onu ben de düşünüyorum.hastanede emzirme işinde kayınvalidem yardım etsin istemiyorum,ama o kesin yardım etmek istiycek.
evdeyken zaten odaya çekilirim ben.
bebeğin ilk banyosunda olmak isticekler kp dahil.
of hiç düşünmek istemiyorum,eşime de hiç bişi demiyorum kızar kesin fikrimi söylesem :)

bizde adet kayinvalde bebek yikanirken suyun icine altin atar bebek icin .onu soyle belki gelmez:))))

Cok guzel olmus. Allh gule gule kullnmk nasip etsin

Anamm seninki tam bomba arkadaş. Beterin beteri var derler ya seninki cuk oturdu. Allah sabrini artırsın demiycem. Tez zamanda senden Irak eylesin. Evi olabilir mezarlık olabilir seçenek bol hayırlı olan olsun

Canım hiç korkma bir değil boynuna iki kez kordon dolanan bebisler bile sağlıkla doğuyor

Amin Allah acil şifalar versin

Ben artık yüzügümü takmıyorum birde geçenler de bir çizmem ayağıma girmedi resmen

Yumuşatıcı gözüne sirke koyup boş mu çalıştırıyor makineyi?Sonra koku kalmıyor mu ?

Cok su icmek ve tuzu az kullanmak faydali olur dedi kizlar. bugun oyle yaptim, umarim yarina farki gourum

sirkeyi deterjan gozune atiyorum canim, hayir camasirlarda koku kalmiyor.

Vallahi yeterki kocan iyi olsun.Benim annem kaynana gibi maşallah böyle olması daha da kötü ama kocam iyi çok şükür.Kaynanamın birinci gelini kendi bacısının kızı yani kendi kanından ama çok çektirmiş onlara.Ondan sonra ben nur nimet geldim onlara.Bu yüzden görümcelerimde kaynanamda kötü davranmıyorlar hiç. Annemde yaklaşık bir aydır benimle konuşmuyor.

slm kızlar inşallah herşey yolundadır. dünden beri sanki daha bi ağırlaştığımı hissediyorum bebeğim geliyo göbeğime yaslanıyor. o kadar baskı uyguuyor ki bazen rahatsız oluyorum. sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor. birde bugün sanki aşağı doğru iniyormuş gibi geldi. ayy daha 32. haftadayız 8 hafta daha nasıl dayanıcaz bakalım inşallah herşey yolunda gider. zor vallahi hamilelik. yaşı ilerlemiş olan kilolu hamile kalanlar nasıl dayanıyor bilmiyorum. Allah hepimize sabır versin.

Ben kızla eve göndermeyi planlıyorum kv yi

Bir yaşlı olarak cevap veriyorum hımm zor kilolu sayilmam ama 12 kg oğlumu eklersen hem yaşlı hemde kilolu kategorisine giriyorum.
Oğlum da iken 34 haftadan sonra kalcama bir sancı girdi ne yuruyebildim nede merdiven çıkabiliyor dum. 4 hafta çektim. Doğuma yakın hafifledim. Allah yardımcımız olsun. Analık kolay değil

Dün akşm oğlum aşırı hareketliydi nazar ettim oğluma bugun hiç oynamadı arkadaş nöbetçiydi gittim baktım usg tosuncuk popoyu devirmiş uyuyo sonra anneyi korkutuyo hatta fotoda aldık ama eşim hiç bişeye benzetemedi
Yarin hamilelere tatilmis oylemi?
bizim burdada tatilmiş demin müdr aradı yarın gelme dedi çok mutlu oldumm

Eklentiler

• DSC_0962.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 108
sürü sorun çıkar başıma şimdi. ama 170i aramam gerektiğini bilmiyodum bu iyi oldu tşk.ederim[/QUOTE]
Anlasmasiz hastaneden rapor alirsan kendin goturuyosun evraklari canim bagli bulundugun sgk ya dogumoncesi dogumsonrasi raporun eger 32 de calisabilir raporu alip calismaya devam ettiysen bu 3 raporu sgk ya goturebilirsin isyerine de bi orneklerini veriyosun ama asillarini sgk ya goturmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…