- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
usg fotosunda benim de kızın kafasına yakındı kordon.yani ben kordon diye tahmin ettim.inş. ya kafam karıştı yazılanları okuyuncagayet rahattım kontrole kadar, dr. çok üzerinde durmadı diğer kontrole kadar açmış olur dedi ama geçen kontroldede öyle demişti rahatlatmak için dedi sanırım, bizimkinin açacağı yok gibi ..bide herkesin bebeği 28 den sonra doğum pozisyonu alır benim kız 28 de baş aşağı duruyordu 32 de bugün gittim geri dönmüş oturuyor içerde, ay bide gülüyodu kıcıklığına yapıyorum der gibi makat gelişi şu an dedi dr. halbuki bu haftalarda dönmüş olması gerekiyordu nasıl bi kız olcak herşeyi ters böyle merak ediyorum şimdiden ...
ya onu ben de düşünüyorum.hastanede emzirme işinde kayınvalidem yardım etsin istemiyorum,ama o kesin yardım etmek istiycek.en iyi yardımcı eş bence .bende sevmiyorum herkesin içinde emzirme olayını
ya onu ben de düşünüyorum.hastanede emzirme işinde kayınvalidem yardım etsin istemiyorum,ama o kesin yardım etmek istiycek.
evdeyken zaten odaya çekilirim ben.
bebeğin ilk banyosunda olmak isticekler kp dahil.
of hiç düşünmek istemiyorum,eşime de hiç bişi demiyorum kızar kesin fikrimi söylesem :)
bunu söylediğin iyi oldu :) kesin söylerimbizde adet kayinvalde bebek yikanirken suyun icine altin atar bebek icin .onu soyle belki gelmez:))))
Cok guzel olmus. Allh gule gule kullnmk nasip etsinKızlar :)
Kızımızın odası bitti.
Tabi süslemesi hariç. Azcık bişiler eklicem süs olarak.
Işığın renginden tam güzel çıkmadı ama idare edin :)
Beşik 250, dolap 250 lira.
Dolabın yanındaki oyuncak dolabı 145 lira. Perdeler ve pembe berjerin kumaşı taytüyü. Berjeri kaplatmaya 75 lira verdik. Perdeleri 30 liraya diktirdik. Kumaşını eşim kaça aldı bilmiyorum. Raflar ve beyaz komidin ücretsiz :) eşimin iş yerinde vardılar ve eşim onları beyaza kapladı. Ferforje ayaklar 40 lira. 5 tane çekmece ve dolap kulbunu da eşim aldı. Son olarak halı confetti marka. 130 lira. Hee bi de cibinlik ikeadan 20 lira :)
çok uyguna mal oldu odamız bize.
Anamm seninki tam bomba arkadaş. Beterin beteri var derler ya seninki cuk oturdu. Allah sabrini artırsın demiycem. Tez zamanda senden Irak eylesin. Evi olabilir mezarlık olabilirAmann bu kV. İnsanı çileden çıkarıyor. Herkes cekiyormus herhalde. Ben Kızımın doğumunda antalyaya gittim ailemin yanına kV. Elalem neder bizim orda olcak dedi doğum eşim seni ilgilendirmez nerde rahat edecekse orda olacak doğum dedi.konu kapandı. Annemlere gittim doğuma tabi oda damladi garip annem bide onları ağırlıcam diye ugrasti.dogum yapmaya gittim annem ve eşim kalicakti başımda annemi bana sormadan zorla eve yolladı annemde bırak heves ediyor kalsın bişey olursa ara ben hemen gelirim dedi. Gece boyunca horladi hemde ne horlama eşim anne horluyosun dedi o ne yapayım gündüz yoruldum cevabını verdi.hastane de çocuğu ver emzireyim diyorum ne gerek var emmesin sana alışir dedi. Hastaneden çıktık kizimin nüfus işlemlerinden sonra neden benim ismim olmadı diye feryatlar figanlar kopardı. Eşim sağ olsun beni hiç ezdirmedi ama varlığı bile yetti.
Tabi daha bitmedi çocuğa sen bak demeden eşyalarını toplayıp gelmiş geliş o geliş 5 yıl aynı evde kaldık tabi bide kayinbaba. Allahtan hafta sonları evine gitti. Aynı bina değil aynı mahalle değil farklı illerde olmamıza rağmen. Neyse çok şey yaşadım cocugum için çoğu zaman sustum.esim neler söyledi yuzsuz yuzsuz yine geldi oturdu.sonunda bu yıl kızıma bakıcı tuttum.utanmadan heryerde arkamdan çocuğa baktım 5 kurus para vermediler diye laflar etmiş. Senin torunun o meğerse yıllarca para için bakmış. Oysaki eşim herhafta harcligini verırde gönderirdi pazara giderdi 5 lira harcar 50 lira verirdim. Bende yazdan beri artık yeter dedim konuşmuyorum. Sesini bile duymak istemiyorum. Küs olduğumu bildiği halde 2 haftada bir geliyor telefon acıyor. Ne hosgeldin diyorum nede başka bişey.
Aman neyse kızlar çok yazdım kusura bakmayın .kv ler böyle bana uzak allah a yakın olsun.....
Canım hiç korkma bir değil boynuna iki kez kordon dolanan bebisler bile sağlıkla doğuyorinş. ya kafam karıştı yazılanları okuyuncagayet rahattım kontrole kadar, dr. çok üzerinde durmadı diğer kontrole kadar açmış olur dedi ama geçen kontroldede öyle demişti rahatlatmak için dedi sanırım, bizimkinin açacağı yok gibi ..bide herkesin bebeği 28 den sonra doğum pozisyonu alır benim kız 28 de baş aşağı duruyordu 32 de bugün gittim geri dönmüş oturuyor içerde, ay bide gülüyodu kıcıklığına yapıyorum der gibi makat gelişi şu an dedi dr. halbuki bu haftalarda dönmüş olması gerekiyordu nasıl bi kız olcak herşeyi ters böyle merak ediyorum şimdiden ...
Amin Allah acil şifalar versinGün boyu elektrik kesintisi oldu giremedim.Dedem çok hasta ve acı çekiyor şimdi konuştum zor konuşuyor çok üzüldümLütfen hepiniz dua edin bebişlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim dedemin ve tüm hastaların acılarını dindirsin
Ben artık yüzügümü takmıyorum birde geçenler de bir çizmem ayağıma girmedi resmen
Yumuşatıcı gözüne sirke koyup boş mu çalıştırıyor makineyi?Sonra koku kalmıyor mu ?
Cok guzel olmus. Allh gule gule kullnmk nasip etsin
Güldürdün beni sorsan ondan daha iyisini mi bulucaz. Bide eşim bişey diyince ne kötü insanmisim der:)Allah sabır versin canım diycek birşey yok senin k.v ümitsiz vaka:)
Vallahi yeterki kocan iyi olsun.Benim annem kaynana gibi maşallah böyle olması daha da kötü ama kocam iyi çok şükür.Kaynanamın birinci gelini kendi bacısının kızı yani kendi kanından ama çok çektirmiş onlara.Ondan sonra ben nur nimet geldim onlara.Bu yüzden görümcelerimde kaynanamda kötü davranmıyorlar hiç. Annemde yaklaşık bir aydır benimle konuşmuyor.Mart annelerinin kaynanalari diebi topic acalim kizlar tek derdiniz kaynana olsun bazen oyle sorunlar oluyor ki keske herkes gibi benimde normal sorunlarim olsaydi dersiniz kaynana elti o bu su gecici hepsi takmayin kafanizi esinizle iyiyseniz sorun yoktur
:)Anamm seninki tam bomba arkadaş. Beterin beteri var derler ya seninki cuk oturdu. Allah sabrini artırsın demiycem. Tez zamanda senden Irak eylesin. Evi olabilir mezarlık olabilirseçenek bol hayırlı olan olsun
Bizimki altın degil tuz atmıştıbizde adet kayinvalde bebek yikanirken suyun icine altin atar bebek icin .onu soyle belki gelmez:))))
Ben kızla eve göndermeyi planlıyorum kv yiya onu ben de düşünüyorum.hastanede emzirme işinde kayınvalidem yardım etsin istemiyorum,ama o kesin yardım etmek istiycek.
evdeyken zaten odaya çekilirim ben.
bebeğin ilk banyosunda olmak isticekler kp dahil.
of hiç düşünmek istemiyorum,eşime de hiç bişi demiyorum kızar kesin fikrimi söylesem :)
Bir yaşlı olarak cevap veriyorumslm kızlar inşallah herşey yolundadır. dünden beri sanki daha bi ağırlaştığımı hissediyorum bebeğim geliyo göbeğime yaslanıyor. o kadar baskı uyguuyor ki bazen rahatsız oluyorum. sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor. birde bugün sanki aşağı doğru iniyormuş gibi geldi. ayy daha 32. haftadayız 8 hafta daha nasıl dayanıcaz bakalım inşallah herşey yolunda gider. zor vallahi hamilelik. yaşı ilerlemiş olan kilolu hamile kalanlar nasıl dayanıyor bilmiyorum. Allah hepimize sabır versin.
bizim burdada tatilmiş demin müdr aradı yarın gelme dedi çok mutlu oldummYarin hamilelere tatilmis oylemi?
Bu sefer doğumda ablam kalacak benimde. Kv evde Oğluma bakacakBen kızla eve göndermeyi planlıyorum kv yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?