Anlasmasiz hastaneden rapor alirsan kendin goturuyosun evraklari canim bagli bulundugun sgk ya dogumoncesi dogumsonrasi raporun eger 32 de calisabilir raporu alip calismaya devam ettiysen bu 3 raporu sgk ya goturebilirsin isyerine de bi orneklerini veriyosun ama asillarini sgk ya goturmen gerekiyor[/QUOTE]sürü sorun çıkar başıma şimdi. ama 170i aramam gerektiğini bilmiyodum bu iyi oldu tşk.ederim
. Ne varsa kamu çalışanlarına var zatenİstanbuldaki kamu calisani hamilelere tatil yarin da
Beklemedeydim zaten:)
Devlet memuruysan kurumundan her ay maasini alirsin canim ayrica sgk dan para alamazsin ssk lilar da isyerinden almiyo sgk dan aliyomemuruysanmaasini: 38693766 .!.:Nasıl ya biz izindeyken aylık maasimizi almaya devam etmicez mi
ben bizim okulda geçen yıl doğum yapan hocaya sordum her ay maasimi aldim dedi Hatta bende SGK dan toplu alcaz diye biliyordum ama o sanırım özelde taşeronda yada işçi kadrosunda oluyor
Ben de iki gündür bu konuda bilgi almaya çalışıyorum ben tarım bağkurlu yum bu parayı nasıl almam gerekiyor ne gibi evrak gerekiyor[/QUOTE]Anlasmasiz hastaneden rapor alirsan kendin goturuyosun evraklari canim bagli bulundugun sgk ya dogumoncesi dogumsonrasi raporun eger 32 de calisabilir raporu alip calismaya devam ettiysen bu 3 raporu sgk ya goturebilirsin isyerine de bi orneklerini veriyosun ama asillarini sgk ya goturmen gerekiyor
Bizde bunun aynisinin 4 tekerleklisini aldik mothercareden gule gule kullanin bizde cok begenerek aldik orda hepsini denedik en hafif bu geldi ama hic duymadigim bi marka oldugu icin tereddutluydum kullanirken iyimidir diye demek oneren oldu size sevindim vallabutik bebeden 24 ünde ben de sipariş verdim ama gelmedi..
bugün de dışarıdaydım. Acaba gelmişler midir ?
Geldiyseler beni aramış olmaları gerekmez mi?
Ben de dün e bebek mağazasında arabalara bakarken hoop birden kendimi kasada buldum :)
Kraftın bi modelini beğendim ama katlandıgında demir mekanizması ayrı, oturdugu yer ayrı oluyo diye almadım. Joie marka önermişlerdi. Ona baktık ve baya begendik. Hemen aldı eşim.
Ben begendim. Eşim de kolay kolay begenmeyen bi adam olmasına rağmen o da beğendi. Tavsiye ederim.
Canim ayni modelin 4 tekerleklisi var bizde onu aldik mothercareden 450 tl ye cok hafif pusetide icine gecmeli oto koltuguda oluyo 3 tekerlekli istemiyosan bakabilirsinteşekkür ederiz teyzesii
çok geçmiş olsun canım.okurken tüylerim diken diken oldu.ne denir bu durumda da hay Allah, şaşırdım inan ki..kıyamam kuzuyaa. hepimiz dua edelim hamilelerin duası kabul olur derler. inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alıp hastaneden mutlulukla ayrılman nasip olur. Rabbim sana ve babasına bağışlasın inşallah.tekrardan çok çok geçmiş olsun.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
geldik bulamadık notu bırakmadılarsa gelmemişlerdir büyük ihtimalle canım. bazen aramayabiliyorlar. kargo şirketine bağlı. bence aksaması da yılbaşı öncesi yoğunluktan dolayıdır. en kısa zamanda seninkiler de gelir merak etme
arabanız da hayırlı olsun.ikinizin de içine sinmiş ne güzelbebişiniz de sağlıkla güle güle kullansın canım bende baktım özellikleri güzel gibi joie'nin ama 3 tekerlekli işte.ısınamıyorum bi türlü yine de dışarı çıktığım bi vakit aklımda olsun o modele de bakcam. kullanımına falan. teşekkürler önerin için
teşekkr ederizz :) bi arkadaşıma teek tek açıklamıştım. O açıklamanın fotosunu koyuyorum hemen.Cok guzel gule gule kullansin herseyini kuzucuk peki nasil oyle uyguna geldi bende bu tarz istiyorum besik dolap fln
Odaya bayildim hatta esimede gosterdim oda cok sevdi, normalde biz oda yapmiycaktik sadece besik alacaktik ama begendigimiz besik yatagi ve uyku setiyle beraber 700 tl ydi, senin odayi gorunce vazgectik galiba bu takimdan yapicaz haftasonu gidip bakacaz
Gercekten cok guzel olmus :)
Ben oda yapamadim ama be$ige cibinlik fikri cok ho$ :)
Aklim celindi simdi :)
Canim bisey sorucam besigin yatagini ve uyku setini nerden ve tabi kaca aldin
Bizde bunun aynisinin 4 tekerleklisini aldik mothercareden gule gule kullanin bizde cok begenerek aldik orda hepsini denedik en hafif bu geldi ama hic duymadigim bi marka oldugu icin tereddutluydum kullanirken iyimidir diye demek oneren oldu size sevindim valla
Tesekkurler cok hos ve uyguna mal olmus gercekten :) ikeaya ugramali bi ara gittigimde yoktu bu modellerteşekkr ederizz :) bi arkadaşıma teek tek açıklamıştım. O açıklamanın fotosunu koyuyorum hemen.
tek tek anlattım. Kopya çekmek serbest :) :) :)
Cibinliği tavana kanca ile monte ettik ve 20 liraya aldık :)
Yatağı da nevresimi de ikeadan. Yatak 145. Nevresim 29 ama çarşafı yok :) ayrı lastikli çarşaf aldık ona.
Baya kişi önerdi. Biz de baya beğendik :)
Güle güle kullanalım :)
valla hepimiz gördüüğüm kadarı ile 30 ve civarı haftalardayız. birçoğunuz ağrılardan şişliklerden aşağı inen bebişlerden nts den bahsediyosunuzda benim bunlarla alakam yok anlamadım bendemi bi gariplik var ya bizde niye tık yok[/QUOTE
Nst 30 haftayi bitirince giriyosun en azindan benim doktorum oyle yapiyo senin hamileligincogumuzdan geri galiba hafta olarak herkeste ayni seyler olmaz hem gecen haftaya kadar benimde biseyim yoktu ama bu hafta bebegim cok yukari cikti ve oturmami zorlastiriyo 1 haftada hersey degisebiliyo ama dedigim gibi herkedde ayni belirtiler olmaz
Tesekkurler cok hos ve uyguna mal olmus gercekten :) ikeaya ugramali bi ara gittigimde yoktu bu modeller
Ayy canim ya bu daha kotu yasli annen yaslandikca cocuklasiyorlar sen konus yinede alttan almaya calisVallahi yeterki kocan iyi olsun.Benim annem kaynana gibi maşallah böyle olması daha da kötü ama kocam iyi çok şükür.Kaynanamın birinci gelini kendi bacısının kızı yani kendi kanından ama çok çektirmiş onlara.Ondan sonra ben nur nimet geldim onlara.Bu yüzden görümcelerimde kaynanamda kötü davranmıyorlar hiç. Annemde yaklaşık bir aydır benimle konuşmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?