2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTE="smilingfaces, post: 38717894, member: zamanasimibvaranım geriye donuk doğum yardımı ödenir mi?2010 yılında yaptım almamışım. Bi de 5 mart benım normal dogum.24 subatta dogum olursa.bunu ileriye aktarabilir miyim? Nasıl?tesekkurler[/QUOTE]
O tarihte calisiyosan ve rapor aldiysan5 yil zamanasimi var odenir ama bian once o yillarda isyerinin bagli bulundugu sgk ya git malum 2015 e girdik ileri aktarmayla ne demek istedini anlamadim canim

sürü sorun çıkar başıma şimdi. ama 170i aramam gerektiğini bilmiyodum bu iyi oldu tşk.ederim
Anlasmasiz hastaneden rapor alirsan kendin goturuyosun evraklari canim bagli bulundugun sgk ya dogumoncesi dogumsonrasi raporun eger 32 de calisabilir raporu alip calismaya devam ettiysen bu 3 raporu sgk ya goturebilirsin isyerine de bi orneklerini veriyosun ama asillarini sgk ya goturmen gerekiyor[/QUOTE]
Ben de iki gündür bu konuda bilgi almaya çalışıyorum ben tarım bağkurlu yum bu parayı nasıl almam gerekiyor ne gibi evrak gerekiyor

Devlet memuruysan kurumundan her ay maasini alirsin canim ayrica sgk dan para alamazsin ssk lilar da isyerinden almiyo sgk dan aliyo

Ben de iki gündür bu konuda bilgi almaya çalışıyorum ben tarım bağkurlu yum bu parayı nasıl almam gerekiyor ne gibi evrak gerekiyor[/QUOTE]
Tarim bagkuru odeme alabiliyomu bilmiyorum canim istda en azindan bizim baktigimiz bolgede tarim olmadigi icin bagli bulundugun sgk ya sor evraklar degismez normal bagkurda borc olmama sarti var

Bizde bunun aynisinin 4 tekerleklisini aldik mothercareden gule gule kullanin bizde cok begenerek aldik orda hepsini denedik en hafif bu geldi ama hic duymadigim bi marka oldugu icin tereddutluydum kullanirken iyimidir diye demek oneren oldu size sevindim valla

Canim ayni modelin 4 tekerleklisi var bizde onu aldik mothercareden 450 tl ye cok hafif pusetide icine gecmeli oto koltuguda oluyo 3 tekerlekli istemiyosan bakabilirsin

Gogus altindaki kemigim aciyor agriyorrr
Sirtim agriyor
Kum dokuyirmusum meger
Sanirim sirt bibrek agrim ondan
Kensimi boyle gucsuz gormek hoc hosuma gitmiyor hic

Cok guzel gule gule kullansin herseyini kuzucuk peki nasil oyle uyguna geldi bende bu tarz istiyorum besik dolap fln
teşekkr ederizz :) bi arkadaşıma teek tek açıklamıştım. O açıklamanın fotosunu koyuyorum hemen.

tek tek anlattım. Kopya çekmek serbest :) :) :)

Gercekten cok guzel olmus :)
Ben oda yapamadim ama be$ige cibinlik fikri cok ho$ :)
Aklim celindi simdi :)

Cibinliği tavana kanca ile monte ettik ve 20 liraya aldık :)

Canim bisey sorucam besigin yatagini ve uyku setini nerden ve tabi kaca aldin

Yatağı da nevresimi de ikeadan. Yatak 145. Nevresim 29 ama çarşafı yok :) ayrı lastikli çarşaf aldık ona.

Baya kişi önerdi. Biz de baya beğendik :)

Güle güle kullanalım :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-07-01-36-01-1.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 85
Tesekkurler cok hos ve uyguna mal olmus gercekten :) ikeaya ugramali bi ara gittigimde yoktu bu modeller

Nst

Ayy canim ya bu daha kotu yasli annen yaslandikca cocuklasiyorlar sen konus yinede alttan almaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…