ay amin canım inşallah inan hiçbir şey istemiyorum sağ sağli,m alayım kucağımaGecmis olsun hamilelikten dolayi galiba insan hep en kotusunu dusunuyor.insallah saglikla kucagina bebegini alirsin.en fazla sezeryan olursun bunda da kotu bisey yok zaten.yine de Allah hepimizin yardimciai olsun hepimize bebislerimizle ve ailemizle uzun mutlu omurler nasip etsin
bence sıkıntı etme eyer çok ciddi bişi olsaydı söylemek zorunda kalırdı. önlem amaçlıysa hiç korkma erken müdahale için öyle konuşmuştur. kendinide bebeğide üzme.zaten acaip derecede sıkıştırdım,hani gördüğünüz bişey varsa söyleyin dedim ama yok her şey normal ama önlem olması için gönderiyorum dedi
Ben pancarın kabuklarını soyup haslıyorum sonra sarımsağı dövüp limon yağ birazda suyundan koyuyorum harika oluyor. Salata gibi tüketiyoruz. Ama bu işlemleri haslandıktan hemen sonra yapıyorum ozaman icine daha güzel çekiyor. Tavsiye ederim hem güzel hem faydalıPancarı nasıl tüketiyosunuz kızlar turşu harici ne yapılır ki
özel sektör. sabah 10 -akşam 7kar tatili vurdu bize ama senin çalışma saatin çokmuş ya
Aslında senin girmiş olman gerekmiyor muydu bu haftaya kadar ? Benim bildğim 34 te başlıyorGeçmiş olsun Leyla hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
NST zor mu ya beni de alırlar yakında
pazarda markette faln oluyo şimdide tam zamanı. evde turşusunnuda yapabilirsin .yada meyve sıkma mak sıktığın meyvelern içine katıp içebilirsin .nasıl seversenHiç yemedim desem ?
Her yerde satılıyo mu
Ben tek turşuda yiyodum suyunda oluyo ya hani sveiyorum da
Amin inşşalh canmBugün şu doktora bir gidelimde gelişmeleri bildiririm size,nolur dua edin bebeğim de bende iyi olalım...ben bebeğimi sağ sağlim kucağıma almak istiyorum....
Aslında senin girmiş olman gerekmiyor muydu bu haftaya kadar ? Benim bildğim 34 te başlıyor
pazarda markette faln oluyo şimdide tam zamanı. evde turşusunnuda yapabilirsin .yada meyve sıkma mak sıktığın meyvelern içine katıp içebilirsin .nasıl seversen
Bence pozitif olmakta yarar var Allah dermansız dert vermesin.Sonuçta bebiş iyi ise dert etmemek lazım artık çoğu şeyin çaresi var inşallah.Allah hepimize bol şifalar versin inşallah
Ama cidden büyük bi durum yok bence
Bana da tiroidin varmış her an düşük yaparsın çabuk şu tahlilleri yaptır diyen densiz doktorlar denk geldi, değil iki 4 doktora göründüm
Şükür ilaçla kontrol altına alındı
Şimdi de kansızlık çıktı, çare amaçlı iğne daha iyi dediler dneiyorum
Gerisi de Allah'a kalmış
Ama bebek iyi dendiği için sorun etmiyorum
Benim de risk durumum kanla ilgili annem eşim vs. kan verir en kötü ihtimalle sezeryan esnasında..
Belki yarın alırlar seni nasıl bişe olduğunu yazarsın bize.33 te gittim en son ondna mı acaba
Bi de yaırn gidicem
Bi bakıyım, sağ ol
31+3tüm bende canım kilosu 1500 gr civarı dedi. Karın çapını ilk ölçtüğünde çok geri dedi benim yandan usgde gördüğüm 27 hafta gibi bişeydi. Ben çok mu geri falan panik yapınca bir daha ölçtü bu ölçüm daha net dedi yine de geri tabi 30 haftayla uyumlu çıktı. Bana raporunu yazayım çalışma artık dedi
Odanız çok uyumlu ve çok şık olmuş bayıldım güle güle kullansın küçük hanım
Ben orda yusyuvarlak bi yanak gördüm sanki doğru mu görüyorum
Off geçmiş olsun canım sıcak tut kendini rapor alsaydın keşke.
canım sen de mi şükran hanıma gidiyorsun?pazartesi acaba yan tarafta selamlaştığım bayan siz misiniz diye düşündüm 9 15 randevusuydum31+3tüm bende canım kilosu 1500 gr civarı dedi. Karın çapını ilk ölçtüğünde çok geri dedi benim yandan usgde gördüğüm 27 hafta gibi bişeydi. Ben çok mu geri falan panik yapınca bir daha ölçtü bu ölçüm daha net dedi yine de geri tabi 30 haftayla uyumlu çıktı. Bana raporunu yazayım çalışma artık dedi
Odanız çok uyumlu ve çok şık olmuş bayıldım güle güle kullansın küçük hanım
Ben orda yusyuvarlak bi yanak gördüm sanki doğru mu görüyorum
Off geçmiş olsun canım sıcak tut kendini rapor alsaydın keşke.
valla ben doktora bugün gittiğimde 33.haftada nts ye gircemi söyledi.Aslında senin girmiş olman gerekmiyor muydu bu haftaya kadar ? Benim bildğim 34 te başlıyor
ben 33.haftdamdaydım benıde almadı nst ye belkı uc hafta sonra gıdıcem ozaman alır ?valla ben doktora bugün gittiğimde 33.haftada nts ye gircemi söyledi.
kolay gelsin cnm yenı evın hayırlı ugurlu olsun ınsallahselam kizlar iyisiniz umarim biz tasiniyoruz o yuzden ev darmadagin cokk isim var cokkk Allahtan esim evde yardim ediyo :) ama o ise gidince hersey bana kaliyo ama bu temizlik bi ay surer gbime geliyo :)
Çok şükür taş değil o çok daha fena
Kumu da suyla dökersin inşallah
Herkesin bişeyi çıkıyo son zamanlarda, Allah hepimize şifa versin evlatlarına kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?