2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay amin canım inşallah inan hiçbir şey istemiyorum sağ sağli,m alayım kucağıma

Bende bugun evdeyim. Ama keyif yapamıyorum hastayım bir hafta oldu hala geçmedi. Bugun daha da kötüyum. Bal zencefil limon banamısın demiyor.

zaten acaip derecede sıkıştırdım,hani gördüğünüz bişey varsa söyleyin dedim ama yok her şey normal ama önlem olması için gönderiyorum dedi
bence sıkıntı etme eyer çok ciddi bişi olsaydı söylemek zorunda kalırdı. önlem amaçlıysa hiç korkma erken müdahale için öyle konuşmuştur. kendinide bebeğide üzme.

Pancarı nasıl tüketiyosunuz kızlar turşu harici ne yapılır ki
Ben pancarın kabuklarını soyup haslıyorum sonra sarımsağı dövüp limon yağ birazda suyundan koyuyorum harika oluyor. Salata gibi tüketiyoruz. Ama bu işlemleri haslandıktan hemen sonra yapıyorum ozaman icine daha güzel çekiyor. Tavsiye ederim hem güzel hem faydalı

Hiç yemedim desem ?
Her yerde satılıyo mu
Ben tek turşuda yiyodum suyunda oluyo ya hani sveiyorum da
pazarda markette faln oluyo şimdide tam zamanı. evde turşusunnuda yapabilirsin .yada meyve sıkma mak sıktığın meyvelern içine katıp içebilirsin .nasıl seversen

Aslında senin girmiş olman gerekmiyor muydu bu haftaya kadar ? Benim bildğim 34 te başlıyor

33 te gittim en son ondna mı acaba
Bi de yaırn gidicem

pazarda markette faln oluyo şimdide tam zamanı. evde turşusunnuda yapabilirsin .yada meyve sıkma mak sıktığın meyvelern içine katıp içebilirsin .nasıl seversen

Bi bakıyım, sağ ol

Bence pozitif olmakta yarar var Allah dermansız dert vermesin.Sonuçta bebiş iyi ise dert etmemek lazım artık çoğu şeyin çaresi var inşallah.

canım sen de mi şükran hanıma gidiyorsun?pazartesi acaba yan tarafta selamlaştığım bayan siz misiniz diye düşündüm 9 15 randevusuydum

slm kızlar acayip kar yağıyor ve 3gündür tatil süper bi şey gerçi Allah korusun evde falan doğurmasak gerçi daha var :)

Çok şükür taş değil o çok daha fena
Kumu da suyla dökersin inşallah
Herkesin bişeyi çıkıyo son zamanlarda, Allah hepimize şifa versin evlatlarına kavuştursun

Tas aynen cok fena daha ince inuda dusurdum
Ben ilk hamileligimide oyle ogrenmistim kum dokuyordum cok agrim oluyordu meger bebekte varmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…