Tas aynen cok fena daha ince inuda dusurdum
Ben ilk hamileligimide oyle ogrenmistim kum dokuyordum cok agrim oluyordu meger bebekte varmis:)
Az kaldı biraz daha dişimizi sıksak eski günleirmize dönücez inşallah
Hemde +1 bebeklerimizle : )
hiç görmemiştim böyle birşey :)Kızlar ablam dedi ki
Oyun halısı alma ama yer mindeir alabilirsin
Alt değişirken ya da ayakta sallamaya iyi oluyo, sonra olduğu yerde bırakıyosun
Baktım da pek uygun syaılmaz şöyle bişey
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/minderim-pigro-junior-pembe-128130188
hiç görmemiştim böyle birşey :)
Çocukların haylazlıklaırna bile dyanaır diyo almışken böyle büyük bişey mi alsam dedim ne bilim abartıyoda olabilirim 100x130cm
Cek bence ne oyun halisi ne baska biseyr gerek yok,bebegi ilk 2-3 ay birakamazsin yere de minderede zaten ama bu aylardan sonra hareketlenince ser yere bise haliya debelensin dursun:) daha aktif oluyorlar daha erken emekliyorlar hemde bu sekilde
sağol canımbence sıkıntı etme eyer çok ciddi bişi olsaydı söylemek zorunda kalırdı. önlem amaçlıysa hiç korkma erken müdahale için öyle konuşmuştur. kendinide bebeğide üzme.
BENİM SALONumdaki minderler kocaman onla yatsın yuvarlansın ontane minder :)Bana da öndne gidiyo ama gelişimi değişebilir dediler
Normal bence snein durumun yani Sen ben
Dimi zaten bi dünya eksik varken mindere lüzum yok
Çok zor oluyordur şimdi sana istediğin için mi mecburiyetten mi taşınıyorsun?selam kizlar iyisiniz umarim biz tasiniyoruz o yuzden ev darmadagin cokk isim var cokkk Allahtan esim evde yardim ediyo :) ama o ise gidince hersey bana kaliyo ama bu temizlik bi ay surer gbime geliyo :)
annemde bana diyoki evde iş flan yapma sakın başımıza iş açma. doğurursun falan bu soğukta uğraştırma bizislm kızlar acayip kar yağıyor ve 3gündür tatil süper bi şey gerçi Allah korusun evde falan doğurmasak gerçi daha var :)
günaydın kızlar nasılsınız hastane cıkışı kaç tane aldınız ben 2 tane 10lu aldım yetermi acaba ? bitane daha alsammı
normal dogumda da korse takılıyormukızlar hamile korsesi oluyo ya belden deste
annemde bana diyoki evde iş flan yapma sakın başımıza iş açma. doğurursun falan bu soğukta uğraştırma bizi
İşyerindne bi arkadaş
Hiç çatlağı yokmuş doğumda çatlamış
annemde bana diyoki evde iş flan yapma sakın başımıza iş açma. doğurursun falan bu soğukta uğraştırma bizi
bilmem bence sanki gerek yok gibi sonucta onunda ustunden kalkıcak etrafa ayaklanınca engel olamayacazkii ana kucagı ıcınde oyle sankı ustundemı duruyorlarÇocukların haylazlıklaırna bile dyanaır diyo almışken böyle büyük bişey mi alsam dedim ne bilim abartıyoda olabilirim 100x130cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?