2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tas aynen cok fena daha ince inuda dusurdum
Ben ilk hamileligimide oyle ogrenmistim kum dokuyordum cok agrim oluyordu meger bebekte varmis:)

Az kaldı biraz daha dişimizi sıksak eski günleirmize dönücez inşallah
Hemde +1 bebeklerimizle : )

Buarada ben 2-3 hafta once 12 kilo almistim , ama iki kilo vermisim , tiplamds 10 kilo almis durumdayim suan 29+5 im .
Ve 2 hafta onceki kintrolumde 27+5 de bebegim 1400 gr di dr 2 hafta onden gidiyor dedi.bu son kintrolumde bebek kilo almamis 1495 olmus sadece ama onden gittigi icin zaten aradaki farkli kapatmis suan 5-6,gun inden gidiyor sadece buda normal. Sizce de kilosu nornal mi , dr senin kili vermene rahatsiliklarina ve yorgunluguna bagliyorum dedi

Çocukların haylazlıklaırna bile dyanaır diyo almışken böyle büyük bişey mi alsam dedim ne bilim abartıyoda olabilirim 100x130cm

Cek bence ne oyun halisi ne baska biseyr gerek yok,bebegi ilk 2-3 ay birakamazsin yere de minderede zaten ama bu aylardan sonra hareketlenince ser yere bise haliya debelensin dursun:) daha aktif oluyorlar daha erken emekliyorlar hemde bu sekilde

Bana da öndne gidiyo ama gelişimi değişebilir dediler
Normal bence snein durumun yani Sen ben

Cek bence ne oyun halisi ne baska biseyr gerek yok,bebegi ilk 2-3 ay birakamazsin yere de minderede zaten ama bu aylardan sonra hareketlenince ser yere bise haliya debelensin dursun:) daha aktif oluyorlar daha erken emekliyorlar hemde bu sekilde

Dimi zaten bi dünya eksik varken mindere lüzum yok

selam kizlar iyisiniz umarim biz tasiniyoruz o yuzden ev darmadagin cokk isim var cokkk Allahtan esim evde yardim ediyo :) ama o ise gidince hersey bana kaliyo ama bu temizlik bi ay surer gbime geliyo :)
Çok zor oluyordur şimdi sana istediğin için mi mecburiyetten mi taşınıyorsun?

Sette eksik çıkan pişik kremini de aldım sonunda
Alt açmayı ve göğüs kremini de sipariş ettim

Büyükler kaldı biraz
Araba+puset, ısıtıcı, yatak+uyku seti

Zaman da daraldı

kızlar hamile korsesi oluyo ya belden deste
slm kızlar acayip kar yağıyor ve 3gündür tatil süper bi şey gerçi Allah korusun evde falan doğurmasak gerçi daha var :)
annemde bana diyoki evde iş flan yapma sakın başımıza iş açma. doğurursun falan bu soğukta uğraştırma bizi

günaydın kızlar nasılsınız hastane cıkışı kaç tane aldınız ben 2 tane 10lu aldım yetermi acaba ? bitane daha alsammı

Ben bi tane 10'lu aldim

Bi de 8'li takim var ama eldiveni sapkasi yok onun hast cikisi olarak almamistim onu
Tulumlarla uyumlu sapka eldivenler aldim tulumlarla bodylerle kombine edicem daha hastane cikisina gerek yok

Çocukların haylazlıklaırna bile dyanaır diyo almışken böyle büyük bişey mi alsam dedim ne bilim abartıyoda olabilirim 100x130cm
bilmem bence sanki gerek yok gibi sonucta onunda ustunden kalkıcak etrafa ayaklanınca engel olamayacazkii ana kucagı ıcınde oyle sankı ustundemı duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…