]Annelerimizde gelip temizlik yapip bizlere hizmet edip gidiyorlar :) hep aynilar demekki ama benim kayınvalide hic gelmez gelse nasıl olur bilemicem
Ben yeğenime bunun aynısından aldım, ablam çok memnun kalmıştı yatırıyorum çok mutlu oluyo demişti bana gönderecek bakalım biz kullanabilecek miyiz
http://www.n11.com/fisher-price-yagmur-ormani-jimnastik-merkezi-oyun-halisi-new-2014-P17443652
evet canım gelıp yıkıyorlarmıs..annem yeni evlisin salon halını sileriz dedi..
koltukları yıkatıcam açık renk içim rahat etmez
peki evdemi yıkıyorlar koltukları bilen varmı..
annem yeni evlisin salon halını sileriz dedi..
koltukları yıkatıcam açık renk içim rahat etmez
peki evdemi yıkıyorlar koltukları bilen varmı..
Rapor almasam da gelmem ya
Bu kadar geldiğime şükür
Hamile olmayan bile gelmiyo
ben iğneye rağmen üstüne 1,5 saatlik yola rağmen geliyorum
Hasta olmasam yine gelirim, huy işte
Ama hastayım Cuma dinlensem Cumartesileri gelmeyi bırakmıştım kendi kendime zatenBi de Pazar kafi olur herhalde Pazartesi iyileşmiş olarak başlarım hem iğneler de biter kısmetse
Sen yeni evli değil misin koltuklarına bişey olmamıştır ya
Ben yeni yıkattım evde yıkadılar
Sifayi kapmış biri olarak söylüyorum. Geliyor çekirge iyi dinlen. Evdeyim hapşırma burun akıntısı göz yaşaması kulak tıkanıklığı bilumum ne varsa var hepsi. Ihlamur içiyorum. Tek korkum Oğluma gecmesin ama yüz yüze temas çok oluyorBenim kulaklar bile tıkandı gibi
Yarın gelmezsme merak etmeyin
asıl normal doğumdan sonra çok daha rahat kullanılır karında dikiş yok sonuçta ben alacağımnormal dogumda da korse takılıyormu
alabilirsin canım başka branşlardanOfisteki kizlar 32. Hafta raporundan sonra hic rapor alamazsin bidaha dediler ama burda baska branslardan alabiliyosun demislerdi
hehe demekki :)) ya hediye yada böyle abladan felan gelirse amenna ama ablam göndericem demese açıkcası ben almayı da düşünmüyordumBenım kardeşimin vardı böyle bi şeyi yatırınca kızı boğazlıyolarmış gibi ağlardı :)
Her çocuk aynı tepkileri vermiyo :)
beyaz ya tatlım normaldirBen de yeni evliyim ama gelen gidenden koltukların anası agladı..
mecbur temizletcem
Kadın doğumdan rapor alamiyorsun ama KBB ve aile hekiminden vs alabilirsinOfisteki kizlar 32. Hafta raporundan sonra hic rapor alamazsin bidaha dediler ama burda baska branslardan alabiliyosun demislerdi
hiç de sevemem korse takmayı ama takıcaz artık mecbur ?asıl normal doğumdan sonra çok daha rahat kullanılır karında dikiş yok sonuçta ben alacağım
alabilirsin canım başka branşlardan
Sen yeni evli değil misin koltuklarına bişey olmamıştır ya
Ben yeni yıkattım evde yıkadılar
bana bayan yardımcı gelcek koltuklarımıda sılerse sılme demem ama üstlerinde örtüleri vardı kırlı degıller. halılarım fena ama yıkanmaya gıtmesı lazım.Ben de yeni evliyim ama gelen gidenden koltukların anası agladı..
mecbur temizletcem
Ben evi komple yıkatıcam galiba..
halılar koltuklar perdeler..
butun perdelerım stor kendım ugraşamam temizlemek için. şubatın ortasından sonra yapıcam bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?