2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annelerimizde gelip temizlik yapip bizlere hizmet edip gidiyorlar :) hep aynilar demekki ama benim kayınvalide hic gelmez gelse nasıl olur bilemicem
]

Ben de anneme dun burda tarifi verilen seyden sparis ettim cok da canim cektigibden diil aslinda da basla bise ypckti onu yap bari dedim.... Sonra bi komsuyla glcm ddi once ok dedim sonra baktim evi bi girgrlycam salondan camasirligi kaldrcm fln filan usendim gelmeyin dedim kadin da cix bi kadin pis pis agirlayamam.., bi bahane uydrmuslar kadina onda otryolarmis sindi, sonra halamla gelcekler yatiklarini getrckler

annem yeni evlisin salon halını sileriz dedi..
koltukları yıkatıcam açık renk içim rahat etmez
peki evdemi yıkıyorlar koltukları bilen varmı..

Benim kulaklar bile tıkandı gibi
Yarın gelmezsme merak etmeyin

annem yeni evlisin salon halını sileriz dedi..
koltukları yıkatıcam açık renk içim rahat etmez
peki evdemi yıkıyorlar koltukları bilen varmı..

Sen yeni evli değil misin koltuklarına bişey olmamıştır ya
Ben yeni yıkattım evde yıkadılar

Ben evi komple yıkatıcam galiba..
halılar koltuklar perdeler..
butun perdelerım stor kendım ugraşamam temizlemek için. şubatın ortasından sonra yapıcam bunları.

Ofisteki kizlar 32. Hafta raporundan sonra hic rapor alamazsin bidaha dediler ama burda baska branslardan alabiliyosun demislerdi

Benim kulaklar bile tıkandı gibi
Yarın gelmezsme merak etmeyin
Sifayi kapmış biri olarak söylüyorum. Geliyor çekirge iyi dinlen. Evdeyim hapşırma burun akıntısı göz yaşaması kulak tıkanıklığı bilumum ne varsa var hepsi. Ihlamur içiyorum. Tek korkum Oğluma gecmesin ama yüz yüze temas çok oluyor

Benım kardeşimin vardı böyle bi şeyi yatırınca kızı boğazlıyolarmış gibi ağlardı :)
Her çocuk aynı tepkileri vermiyo :)
hehe demekki :)) ya hediye yada böyle abladan felan gelirse amenna ama ablam göndericem demese açıkcası ben almayı da düşünmüyordum

Ben evi komple yıkatıcam galiba..
halılar koltuklar perdeler..
butun perdelerım stor kendım ugraşamam temizlemek için. şubatın ortasından sonra yapıcam bunları.

benimde annem gelicek stor bi odanın var ama fonlar boncuklar falan yapamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…