Sifayi kapmış biri olarak söylüyorum. Geliyor çekirge iyi dinlen. Evdeyim hapşırma burun akıntısı göz yaşaması kulak tıkanıklığı bilumum ne varsa var hepsi. Ihlamur içiyorum. Tek korkum Oğluma gecmesin ama yüz yüze temas çok oluyor
acaba diyorum bu akşam bebeğin kıyafetlerini mi yıkasam :) herkes yıkıyor bende istiyorum :)
benimde annem gelicek stor bi odanın var ama fonlar boncuklar falan yapamam yani
indirime girmis guya ama normal fiyatları onlar zaten :)http://m.trendyol.com/Anne-Ve-Bebekler-icin-Hersey-/ButikDetay/30141
Kızlar bahsettiğimiz her birşey var trendyolda.Ben küvet için sünger,atlet,sütyen ve boğulma önleyici yastık aldım.Cam rende de var ama kargoda kıralabilir die onu züccaciyeden bizzat gidip alacağım.Bence bi göz atın derim!!!
30 derece ok peki kac dk program daBen yıkadım bi gazla
Ama ütüleyemedim hala, cuma gelmezsem ütüye girerim belki
Hacı şakir granül toz sabunla 30 da yıkadım
acaba diyorum bu akşam bebeğin kıyafetlerini mi yıkasam :) herkes yıkıyor bende istiyorum :)
kızlar hastane çantası nasıl olmalı
bu tatile giderken hazırladığımız gibi mi yoksa kendimize aldığımız çantayamı hazırlıycaz.
http://m.trendyol.com/Anne-Ve-Bebekler-icin-Hersey-/ButikDetay/30141
Kızlar bahsettiğimiz her birşey var trendyolda.Ben küvet için sünger,atlet,sütyen ve boğulma önleyici yastık aldım.Cam rende de var ama kargoda kıralabilir die onu züccaciyeden bizzat gidip alacağım.Bence bi göz atın derim!!!
30 derece ok peki kac dk program da
evim 5. kat cam silme fobim varBenim kimsem yok.. halıları falan gonderınce dip köşe temizlerim kocamla..
camlar falan.
ufak tatıl cantası gıbı bı sey yetıyor.
bebegın cantası yetmez bence
evim 5. kat cam silme fobim var
kızkardeşlerim mutfak dolapları halılar perdeler banyo
komple temizliycekler sağolsunlar
sende dikkat et hem ağırlaştık hemde eğilmek yasak malum..
kızlar hastane çantası nasıl olmalı
bu tatile giderken hazırladığımız gibi mi yoksa kendimize aldığımız çantayamı hazırlıycaz.
doğru canım. yıkadıktan sonra h sonuda utulerım.Ben de bugun yarın yıkamayı dusunuyorum hastane cantası falan hazırlıcam ne olur ne olmaz
ne kadar deterjan koydun e bıde tersten mı yıkıcazBilmem bende hassas diye geçiyo
Zaten çok tertipli bi tip olmadığımdan ben bakana kadar bitmiş oluyo yıkama
ben kurdum cnm uyku setinide yıkayıp yerleştirdim üstünede bir çarşaf örtüm yere kadar tozlanmasın diyeBebeğimin dolabını kurmuştuk ama beşik hala bekliyor ne zaman kursam acaba şuan erken mi ki
ben dalan aldım ama matık aldım makıne ıcınBu granül deterjan makine için demi?
geçen dalan roxy elde yıkama deterjanı gordum bebekler ıcın onu kullanmıcaz demı ?
ben kurdum cnm uyku setinide yıkayıp yerleştirdim üstünede bir çarşaf örtüm yere kadar tozlanmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?