Çok şükür ki sana yardımcı olacak ınsanlar var :)
Ben mecbur kendım yapıcam..
ne kadar deterjan koydun e bıde tersten mı yıkıcaz
Hafta sonu yıkadım 2 gündür de ütülüyorum bugünde az bişeyim kaldı onuda yaparsam sırf yerleştirme kalacak, küçük küçük bayaa uğraştırıyo yaa:)acaba diyorum bu akşam bebeğin kıyafetlerini mi yıkasam :) herkes yıkıyor bende istiyorum :)
maşallah kızına cnm eksiklerde bitmiş gözün aydın.Günaydın kızlar...
dün doktor randevumuz vardı. maşallah 2.200 kg 45 cm olmuş kuzu.. doktor neredeyse 15 gün önden gidiyor dedi..
erken doğum olurmu dedim. gelişimi durabilir normal gününe dönebilir şu an için belli olmaz dedi. bir önceki kontrolumden bugune 1 kilo almışım. bebek ters dönmüş hiç bir sıkıntımız yok Allaha şükür.. burun deliklerini küçük parmaklarını gördük dünn :) çok güzelldi uyanıktı da kontrolde.
son eksıklerımıde tamamladım. sampuan ve kremlerini kovası masrapası sungerı burun aspiratoru ve kundak battanıyesı sukur artık bı eksıgı kalmadı..
Darısı basınıza..
saol canim insallah :)kolay gelsin cnm yenı evın hayırlı ugurlu olsun ınsallah
Ya benim aldıgım kıyfetler hep farklı renkler.. korkuyorum renk vercek dıye
benımkıler beyaz ve krem renk ama ustunde baskıları var onlar renk verırmıkı hepsını bır yıkıcamYa benim aldıgım kıyfetler hep farklı renkler.. korkuyorum renk vercek dıye
istedigi icin cunku dier evim kucuktu o yuzden bebekte geliyo ya iyi oldu boyle ama cokk yorucuÇok zor oluyordur şimdi sana istediğin için mi mecburiyetten mi taşınıyorsun?
darısı basınıza canımmaşallah kızına cnm eksiklerde bitmiş gözün aydın.
bizde cuma gidecegiz bakalım oğluşu görmeyeli 1 ay olacak
yıkamak bişey değil de birde bu havalarda kurutması var o çamaşırları..
ben küçük ebatlı tekerlekli bi bavulum var ona koymayı planlıyorum herşeyi. başka türlü sığmaz çünkü kısa çaplı tatile gidiyor gibi yanikızlar hastane çantası nasıl olmalı
bu tatile giderken hazırladığımız gibi mi yoksa kendimize aldığımız çantayamı hazırlıycaz.
benim de kimsem yok niyetlenip kendim yapacaktım camları mutak dolaplarını banyoyu Falan eşimde yardım edecekti ama sonra düşündük annemde kızdı sakın yapma diye hem eğilip kalkmak yorar hemde deterjanlar mahveder seni diye bi de ben eşim yapsa bile arkasından geçiyorumÇok şükür ki sana yardımcı olacak ınsanlar var :)
Ben mecbur kendım yapıcam..
benım kıyafetlerın yarısı annemde o yıkayıp utulucek getırcek beyaz sabunla yıkıcak o rendeleyecek makıneye atıcak ben deterjan almıstım zatenHafta sonu yıkadım 2 gündür de ütülüyorum bugünde az bişeyim kaldı onuda yaparsam sırf yerleştirme kalacak, küçük küçük bayaa uğraştırıyo yaa:)
Benim annem de yakın kayınvalidem de
İlk zamanlar annemler hep gelelim temziliğe sne çalışıyosun dediler, kabul etmedim
Ondan mı bilmem şimdi de kimse sallamadı
Eşimle beraber yaptık şimdiye kadar hep, cam hariç herşeye yardım eder cam racona ters
Bende hamileyim kimseye de gelin camımı silin diyebilecek bi tip değilim alabildiğimce mermeri cmaı aldım ama dışa pek uzanmadım, cam bendne ve kızımdna önemli değil
Perdeleri yıkadım eşim astı
Halılar yıkamadayken evi sildik süpürdük
Koltuklar yıkandı
Mutfak dolaplarını ara ara sildim hep
Benim temizlik işi tamam, en son bi kez daha siler süpürürüz o kadar
ben normal kıyafetlerı de hep tersten yıkarım..Yoo düz attım, hep pembe beyaz açık tonalrdı geneli benim
Bi tane yeşil vardı onu atmaıdm, ne olur ne olmaz diye
Perdesini de attım atıyoken
Ölçmedim yeni ambalajtan boşalttım tek göz dolmaya yakın bıraktım
Bizim antre geniş
Ben oraya koydum çamaşırlığa astım erken kurudu peteğin önünde
Balkonu camlı kapattıracaktık ta İkra'yı duyunca balkonu erteledik
Açık balkona da asılmaz bu havada
evet o zamana kadar artık nts zamanı gelmiş oluyor.yüksek ihtimalle alır.ben 33.haftdamdaydım benıde almadı nst ye belkı uc hafta sonra gıdıcem ozaman alır ?
ben küçük ebatlı tekerlekli bi bavulum var ona koymayı planlıyorum herşeyi. başka türlü sığmaz çünkü kısa çaplı tatile gidiyor gibi yani
benim de kimsem yok niyetlenip kendim yapacaktım camları mutak dolaplarını banyoyu Falan eşimde yardım edecekti ama sonra düşündük annemde kızdı sakın yapma diye hem eğilip kalkmak yorar hemde deterjanlar mahveder seni diye bi de ben eşim yapsa bile arkasından geçiyorumo yüzden halıları yıkamaya vereceğim. bi tane kadın alacağım bi gün artık camları mutFak dolaplarını banyoları halletcek.bence sende kendi kendine o kadar şey yapma canım görümcen yok mu gelsin ağır işleri yapsın en azından ya da birini al bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?