Normal ağrı sanmam dimi ?
Eşim 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo
Annem yetişebilir ama
2 durak ötede ama her gün her dk da gelemez tabi
Sende kayınpeder müracaat edicen artık, taksiciden iyidir
soğuktan gidemiyorum ben :)wc ye gitmekten yoruldum artık merdivenleri in çık in çık
utana sıkıla müracaat edicem artık :)
benım ev ısıme yakın bende evde yanlızken yakalanmaktan korkuyporum en azından burası kalabalık bırı yardım eder :)Benim belli olmaz
Kimse yoksa taksiciyi arar hastaneyi tarif ederim
Yolda da annemle eşimi ararım diyorum
benim düşünceme göre gerek yok tabi herkesin kendi bebeği karışamam .ama bebekte sorun olur cildi çok kurur yada ihtiyacı olur ozaman dr tavsiyesiyle kullanılır.ya kış bebeği diye soğuk havalarda suratına bir sey surmeye gerek yok mu bılemedım kı bı arkadasım al demıstı bana ama ben unuttum :)
benım ev ısıme yakın bende evde yanlızken yakalanmaktan korkuyporum en azından burası kalabalık bırı yardım eder :)
Nst zor değil iki tane kablo bağlıyorlar karnına on beş dakika yatiyosun onlar bebisinin kalp atışlarıyla sancini takip ediyorlar, ama bana sırt üstü uzanmak yaramıyor.anında tansiyonum dibe vuruyor,kendini kotu hissedersen hemen soyle,sol tarafına donduruyolar seniGeçmiş olsun Leyla hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
NST zor mu ya beni de alırlar yakında
bende sabun sampuan pısık kremi aldım bide sebamed ın yagını aldım ozaman tecrubelı bır anne olarak kullanma dıyorsanız bende bebekte kuruluk vs olursa oyle alırım. tesekkur ederım.benim düşünceme göre gerek yok tabi herkesin kendi bebeği karışamam .ama bebekte sorun olur cildi çok kurur yada ihtiyacı olur ozaman dr tavsiyesiyle kullanılır.
benim bebek için aldığım
köpük şampuan
bebe yagı
bepantol pişik kremi okadar
canım bunu bende örmek istiyorum okullar tatile girince :) ben acemiyim kaç ilmek başlanıyor :) ne kadar ters ne kadar düz öreceğim tarif eder misin :) beyaz battaniyeyi beğendim :)Şu model sade ve şık geldi bana ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 1365272
Normal ağrı sanmam dimi ?
Eşim 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo
Annem yetişebilir ama
2 durak ötede ama her gün her dk da gelemez tabi
canim sen zaten sezeryan istiyorsun sancı gelmeden alirlar senin bebisi.ama sen yine ağrıları anlamak adina doktoruna bir danis ya da bi kac olumlu doğum hikayesi oku istersen ben cok.okudum hep ayni oluyor sancılar
Sende kayınpeder müracaat edicen artık, taksiciden iyidir
canim sen zaten sezeryan istiyorsun sancı gelmeden alirlar senin bebisi.ama sen yine ağrıları anlamak adina doktoruna bir danis ya da bi kac olumlu doğum hikayesi oku istersen ben cok.okudum hep ayni oluyor sancılar
gözünaydn canımKızlar slm doktordan geldim,Allahıma binlerce kez şükür herşey yolunda çıktı,bir problem göremedi,en fazla doğumundan önce de 2-3 tüp alırsın biter,bu ülkede 1 milyon insan var talasemi taşıyıcısı olan sen neden ölesin,korkulcak bişey yok merak etme dedi:)
Kızlar slm doktordan geldim,Allahıma binlerce kez şükür herşey yolunda çıktı,bir problem göremedi,en fazla doğumundan önce de 2-3 tüp alırsın biter,bu ülkede 1 milyon insan var talasemi taşıyıcısı olan sen neden ölesin,korkulcak bişey yok merak etme dedi:)
Masallah hep iyi haberler geldi bugun gecmis olsun canim :)Kızlar slm doktordan geldim,Allahıma binlerce kez şükür herşey yolunda çıktı,bir problem göremedi,en fazla doğumundan önce de 2-3 tüp alırsın biter,bu ülkede 1 milyon insan var talasemi taşıyıcısı olan sen neden ölesin,korkulcak bişey yok merak etme dedi:)
Kızlar slm doktordan geldim,Allahıma binlerce kez şükür herşey yolunda çıktı,bir problem göremedi,en fazla doğumundan önce de 2-3 tüp alırsın biter,bu ülkede 1 milyon insan var talasemi taşıyıcısı olan sen neden ölesin,korkulcak bişey yok merak etme dedi:)
Siyah kut saçlı gozluklu sen miydin? Cok kalabalikti. Ama dedigim bayan baya bekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?