2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kış bebeği diye soğuk havalarda suratına bir sey surmeye gerek yok mu bılemedım kı bı arkadasım al demıstı bana ama ben unuttum :)
benim düşünceme göre gerek yok tabi herkesin kendi bebeği karışamam .ama bebekte sorun olur cildi çok kurur yada ihtiyacı olur ozaman dr tavsiyesiyle kullanılır.
benim bebek için aldığım
köpük şampuan
bebe yagı
bepantol pişik kremi okadar

Geçmiş olsun Leyla hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
NST zor mu ya beni de alırlar yakında
Nst zor değil iki tane kablo bağlıyorlar karnına on beş dakika yatiyosun onlar bebisinin kalp atışlarıyla sancini takip ediyorlar, ama bana sırt üstü uzanmak yaramıyor.anında tansiyonum dibe vuruyor,kendini kotu hissedersen hemen soyle,sol tarafına donduruyolar seni

bende sabun sampuan pısık kremi aldım bide sebamed ın yagını aldım ozaman tecrubelı bır anne olarak kullanma dıyorsanız bende bebekte kuruluk vs olursa oyle alırım. tesekkur ederım.

Ben sezeryan istiyorum
Yarın gidince konuşucam
Bakalım ne dicekler
1 hafta önce alırlar herhalde sezeryanda
Tarih bilince annemle giderim bir aksilik olmazsa o güne kadar

canim sen zaten sezeryan istiyorsun sancı gelmeden alirlar senin bebisi.ama sen yine ağrıları anlamak adina doktoruna bir danis ya da bi kac olumlu doğum hikayesi oku istersen ben cok.okudum hep ayni oluyor sancılar

Sezreyan istiyorum
39 hafta sonu derler sanırım o da 7 Şubat'a filan geliyo
Ama belli mi olur o zamana bekleyebilir miyiz bilmiyorum işte, ani bişeyde en azından jetonum düşsün istiyorum

Net tarih söylese gel dese
Bi sorun da olmazsa annemi ve eşimi alır giderim

gözünaydn canım

Demiştik ( : çok şükür
Bende iğne oluyorum yetmezse damardan alırım herhalde

Masallah hep iyi haberler geldi bugun gecmis olsun canim :)

gözün aydın canım..

Oh cok sukur, insanin evkafi daha karnindayken nasil endiseleniyor dimi,Rabbim hepimize saglik versin bebislerimizedee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…