- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Ben sezeryan istiyorum
Yarın gidince konuşucam
Bakalım ne dicekler
1 hafta önce alırlar herhalde sezeryanda
Tarih bilince annemle giderim bir aksilik olmazsa o güne kadar
Aldiysaniz kullanin dediler ama yazdigim sebepten tavsiye etmedilerbosuna mı aldık yanii
o kadarda hırpaladın kendini bak dediğin gibi olmadı .. maşalla bebişine..Kızlar slm doktordan geldim,Allahıma binlerce kez şükür herşey yolunda çıktı,bir problem göremedi,en fazla doğumundan önce de 2-3 tüp alırsın biter,bu ülkede 1 milyon insan var talasemi taşıyıcısı olan sen neden ölesin,korkulcak bişey yok merak etme dedi:)
çok güzel bir isim.merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. kızımın adına sonunda karar verdim.
özgü nilda olacak nasip olursa.
yorumlarınızı bekliyorum.
üzerinde de oyle yazıyor.. ya bıde aklıma bısı takıldı sımdı benım
ben dun sebamed aldım dedım ya sabun sampuan yag ve pısık kremı aldım en cok bunlarr kullanılıyor dendı aldım.. neyse ya cocugun suratına bır sey surmucez dıımı nemlendırıcı gibi ??
Kızlarrrrrrrr,
Şimdide mutluluktan ağlama krizine girdim:)dün topladığım şdrarın sonucunu aldık.sınırın altında çıkmış.doktor gebelik zehirlenmesi değilsin dedi.Allahım uçtum kızlar sevinçten.dua eden herkesden Allah bin kere razı olsun.ne senaryolar kurdum kafamda,tükettim kendimi.çok şükür rabbim aydınlığı gösterdi.darda kimse kalmasın,herkes şifasını bulsun,Allah hiçbirimize sıkıntı yaşatmasın inşallah...
nşallah damardana gerek kalmaz,kalırsa bile gene tamam ama yeterki sorunsuz doğuralımda,bu arada bebeğim 42 cm miş 1850 gr mış:)Demiştik ( : çok şükür
Bende iğne oluyorum yetmezse damardan alırım herhalde
tmm cnm teşekkürlerBence yüz için kremi şimdiden alma canım gerek yok. Kuruluk görürsen sütünden sürersin öyle derler ya hep :) Eğer döküntü falan olursa da doktorun önerdiği bişey alırsın sebamede falan para verme derim.
Çok sevindim canımmm Allah bir daha korku yaşatmasın
sağol canım,allahım kimseye kötü bişi yaşatmasın inşallah,sağ sağlim alalım bebeğimizi kucağımızaMasallah hep iyi haberler geldi bugun gecmis olsun canim :)
sağol canım inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bebeklerimiziOh cok sukur, insanin evkafi daha karnindayken nasil endiseleniyor dimi,Rabbim hepimize saglik versin bebislerimizedee
Yavrum onlar var da ben asla istemem. bi bardak su verseler omur boyu konusurlar onlar..
Eşime dedim son zamanda temizlik yapcam o zaman bi kadın cagıralım camları falan sılsın evı temızlesın yok dedı kadın cagırcagıma kardeslerıme soylerım dedı. e onu da ben ıstemıyorum. mecbur kendım yapcam
eşim sagolsun ben otursam butun evı temızler gocunmaz ama işte cam siler mi bilmiyorum :)
hem beceremez deo yuzden kendım yapıcam :)
Kızlarrrrrrrr,
Şimdide mutluluktan ağlama krizine girdim:)dün topladığım şdrarın sonucunu aldık.sınırın altında çıkmış.doktor gebelik zehirlenmesi değilsin dedi.Allahım uçtum kızlar sevinçten.dua eden herkesden Allah bin kere razı olsun.ne senaryolar kurdum kafamda,tükettim kendimi.çok şükür rabbim aydınlığı gösterdi.darda kimse kalmasın,herkes şifasını bulsun,Allah hiçbirimize sıkıntı yaşatmasın inşallah...
Oh cok sukur gozum aydinnnKızlarrrrrrrr,
Arkadaşlar birşey sorucam.Benim bebiş iki gündür resmen seyimin üstüne vuruyor.Normalde hep gobek deligimin soluna vururdu yukarlardaydi iki gündür hep aşağıda neden acaba varmı benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?