2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sezeryan istiyorum
Yarın gidince konuşucam
Bakalım ne dicekler
1 hafta önce alırlar herhalde sezeryanda
Tarih bilince annemle giderim bir aksilik olmazsa o güne kadar

Bende dr umla konustum ,tahlil fln yapiyorlarmis once uygun isem epidural doguma epidural yapacagim nasipse,esimde yanimda olmus olacak bende kendimde olacagim,ins gersey dusunduumuz givi guzel olur tabi,gecenlerdr bi arkadas dogum yapti epidural 2. Bebegine gayet iyi goxukuyordu bagdas kurmus oturuyordu ,tavsiye ederim gayet iyi hisediyorum dedi oda,birazda arastirdim tavsiye edende cok ins oyle olur benimde bakalim,hepimize hayirli dogumlar nasil olsun ins

o kadarda hırpaladın kendini bak dediğin gibi olmadı .. maşalla bebişine..

kızlar iyi akşamlar son kez wc ye gidip hazırlanıyım dikkat edin yollar fena..
yarın görüşmek dileğiyle..

Bence yüz için kremi şimdiden alma canım gerek yok. Kuruluk görürsen sütünden sürersin öyle derler ya hep :) Eğer döküntü falan olursa da doktorun önerdiği bişey alırsın sebamede falan para verme derim.

Çok sevindim canımmm Allah bir daha korku yaşatmasın

tmm cnm teşekkürler

Kızlar hani ben iyi mi kötü mü bilmeden bi pijama söylemiş sonra memnun kalmıştım
Gelirse haber ver demiştiniz kampanyaya
Gelmiş şuraya
http://www.unnado.com/2122-puanli-uzun-kollu-pijama-takimi-gri/elija-lingerie

Üstteki göğüs pilesinin altında 2 adet delik var emzirme özellikli
Altı da gayet rahat, hamile pantolonu gibi
Ben 50 ye almıştım ama sanki
Bilginize

İyi akşamlar kızlar
Hala burnum akıyo
Yarın kontrolden sonra belki gelmem
Hoşça kalın

Kızlar ben de haftasonu yine çarşıya Havuzlu Hana gittim.
1 adet tulum,1 adet battaniye kundak, tarak seti,askı,kendime göğüs pedi, göğüs kremi, lohusa taç-terlik seti, yapacağım anahtarlık için kurdele,iplik aldım.
Sanırım eksiklerim; minişin odasına halı (confetti'nin kelebekli halısından istiyorum) ,avize ve kapı süsü kaldı.
Minişe aldığım kıyafetler yeter mi diye düşünmeden edemiyorum. Görenler yeter diyor ama ben hala tereddüt ediyorum. Bu akşam liste yaparım,siz de bir fikir verirsiniz.Hepinize iyi akşamlar.

Arkadaşlar birşey sorucam.Benim bebiş iki gündür resmen seyimin üstüne vuruyor.Normalde hep gobek deligimin soluna vururdu yukarlardaydi iki gündür hep aşağıda neden acaba varmı benim gibi olan

Iyi aksamlar kizlar
Bugun giremedim masallah sayfalar ilerlemis hersey konusulmus hazirliklar hizlanmis, disarisi cok soguk calisanlara Allah kolaylik versin

Bende kadin gelsin camlari silsin dedim esim ben silerim dedi saolsun gecen hafta sonu butun camlar sildi bir gun sonra kar yagmaya basladi olsun en azindan tozlari gitti diyorum, ama dogum oncesi kadin gelecek o kadar temizligi yapamayiz dedim kabul etti

Gozun aydin canim cok sevindim insallah saglikla ve zamaninda kucagina alirsin yakisiklilari

Oh cok sukur gozum aydinnn

Arkadaşlar birşey sorucam.Benim bebiş iki gündür resmen seyimin üstüne vuruyor.Normalde hep gobek deligimin soluna vururdu yukarlardaydi iki gündür hep aşağıda neden acaba varmı benim gibi olan

Ben onu dr sordum normal dedi , cok altada vursa canin biraz acisada normal rahim agzina vururyor ozamanda ,endiselenecek hicbiseyi yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…