2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar birşey sorucam.Benim bebiş iki gündür resmen seyimin üstüne vuruyor.Normalde hep gobek deligimin soluna vururdu yukarlardaydi iki gündür hep aşağıda neden acaba varmı benim gibi olan
yorgun olunca asagıda duruyor demıstı arkadasım...acaba sende yoruyomusun kendını bıraz fazla

ben sadece sebamed ın sabunu aldım.banyo yaparken kullanırım dıye.bırde ılk zamanlar kızıma zeytınyagı surmustum banyodan sonra dogal.ısteyen bebe yagı da kullanabılır.
bebekle ılgılı alıncak olanları dogumdan sonra cocuk doktoru yazıyor hastane de ona gore alıyosunuz zaten.kızımda da ates olcerı falan cok sonra almıstık.belkı de neredeyse 1 yasındaydı.8,5 aylıkken ılk dısını cıkardı.atesı olmustu o zamnlar aldım

Cok da arastirmadim da chiccoya baktim anc 1-1,5 yasina kadar yatar dediler kucuktu
Kraft Calipso iyi dediler ebebekte 330 tl icibe pamuk yatak da 80 tl; 410 tl fiyat verdim ben de babama:)

Sesli düşünüyorum hep
Bende tırsıyorum da hani evde tekken bişey olsa naparım onu da bilmiyorum, çakmam çünkü

Ben de ole ya alisveris merkezinde tek basima gezerken dogurursam falan diodum annem sacmalama dedi
Annemin 24 saat onceden basliyormus belirtiler

Arkadaşlar birşey sorucam.Benim bebiş iki gündür resmen seyimin üstüne vuruyor.Normalde hep gobek deligimin soluna vururdu yukarlardaydi iki gündür hep aşağıda neden acaba varmı benim gibi olan
baş yukarda olunca aşağıya vurur canım döner merak etme

Ben onu dr sordum normal dedi , cok altada vursa canin biraz acisada normal rahim agzina vururyor ozamanda ,endiselenecek hicbiseyi yok dedi
Sağol canım dün gerçekten arada o vurdukça ben zipladim.Hatta nasıl iniyor acaba oraya kadar dedim.Su anda bile resmen asagilarda kipirdaniyor.
yorgun olunca asagıda duruyor demıstı arkadasım...acaba sende yoruyomusun kendını bıraz fazla
Yok canım pek birşey yapmadım dünde bügünde aslinda.
baş yukarda olunca aşağıya vurur canım döner merak etme
enson mueyenemde başı asagidaydi hatta doktor tekmeleri ençok burda hissediyorsundur diye göbek deligimin solunu göstermişti hakkatende nezamandir ençok orda hissediyordum. Doktor döner daha demisti minigim dünden beri döndü demekki. Hani doğuma yakın aşağı inmis bebek derlerya korktum bende.

Bazen bende de aşağıya geliyor. Mesaneye vuruyor resmen doğru tuvalete sanki içerden aşağıya iğne batırıyorlar gibi

selam kizlar bizde bugün kizimizi gördük hersey yolunda cok sükür 43cm 1889 gr olmus minnosum henüz dönmemis kafasi yukarda daha.. yüzünüde göstermedi iki kolunuda önüne almis inatci kizim 5 hafta sonra tekrar gidicem ozamana kadar yarim gün calismaya devam dedi doktor.. ona kalsa hic ise göndermeyecektide dedim patlarim ben slklntldan evde daha 2 ay var..

Hayır tabikide :)

Bizim tarih seninle aynı bu hafta gitcem bende bakalım bizim kuzu ne kadar olmuş :) Bu arada 5 hafta uzun değilmi neredeyse doğuma çağırmış seni :)

bi disney takımım var koyu onu ayrı yıkıcam da diğerleri hep krem ve beyaz bende yıkarım belkı aksam veya bu h ici
Bende pembeleri ayrı , krem-beyazları ayrı yıkıcam tabi bide bir kaç koyu var onlarda ayrı.Peki siz file demi yıkıcaksınız?

Bizim tarih seninle aynı bu hafta gitcem bende bakalım bizim kuzu ne kadar olmuş :) Bu arada 5 hafta uzun değilmi neredeyse doğuma çağırmış seni :)
sende güzel haberlerle gelirsin insallah :) evet banada uzun geldi ama hersey yolundaysa gerek yokmus.. bisey olursa daha önce gel tabi dedi..

Masallah bebişine Bende gıttım bugun oğluşum 1276 gr olmuş maşallah ama bendekı enfeksıyon gecmiyo bi turlu bıde dr cok gec cagırmıs senı cnm normalde ıkı haftada bır olmalı

canım bunu bende örmek istiyorum okullar tatile girince :) ben acemiyim kaç ilmek başlanıyor :) ne kadar ters ne kadar düz öreceğim tarif eder misin :) beyaz battaniyeyi beğendim :)

Canım nette sayıları yazmıyodu ben kedni kafama göre yapıcam bu modeli.
3,5 numara şişle 170 ilmek başladım.
10 haroşa sırası ördükten sonra 11. sırada 10 ilmek haroşa 20 ilmek düz 10 haroşa 20 düz şeklinde devam ediyo sondaki 10 ilmeği de haroşa örüp 20 sıra bu şekilde örecen.
sonra 8 sıra haroşa örüp tekrar az önceki gibi kare olan bölümü yapıcan.
ben böyle istediğim boyuta gelene kadar devam edicem.

kolay gelsin anlatabildim mi bilmiyorum :)

benimde öyle birşeyler öresim var ama çabuk sıkılan bi tipim. hi battaniye örebilir miyim sanmıyorum :) anca ufak minik ve de kolay örülebilen yelekler filan. bakalım bi annem gelsin ona başlatırım yine bi örgü işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…