- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
yorgun olunca asagıda duruyor demıstı arkadasım...acaba sende yoruyomusun kendını bıraz fazlaArkadaşlar birşey sorucam.Benim bebiş iki gündür resmen seyimin üstüne vuruyor.Normalde hep gobek deligimin soluna vururdu yukarlardaydi iki gündür hep aşağıda neden acaba varmı benim gibi olan
ben sadece sebamed ın sabunu aldım.banyo yaparken kullanırım dıye.bırde ılk zamanlar kızıma zeytınyagı surmustum banyodan sonra dogal.ısteyen bebe yagı da kullanabılır.benim düşünceme göre gerek yok tabi herkesin kendi bebeği karışamam .ama bebekte sorun olur cildi çok kurur yada ihtiyacı olur ozaman dr tavsiyesiyle kullanılır.
benim bebek için aldığım
köpük şampuan
bebe yagı
bepantol pişik kremi okadar
Nasıl bir park yatak aldıracaksın .. Bizimkini de babam alacak de beğen alırız diyorlar .. Onlar başka Şehirde işte bende model Aklımda olsun bu dan olsun dicem .. Kraft calipso ile Sunny baby nin Carmelo gibi markası var bunlar arası da kaldım ..
Sesli düşünüyorum hep
Bende tırsıyorum da hani evde tekken bişey olsa naparım onu da bilmiyorum, çakmam çünkü
baş yukarda olunca aşağıya vurur canım döner merak etmeArkadaşlar birşey sorucam.Benim bebiş iki gündür resmen seyimin üstüne vuruyor.Normalde hep gobek deligimin soluna vururdu yukarlardaydi iki gündür hep aşağıda neden acaba varmı benim gibi olan
Sağol canım dün gerçekten arada o vurdukça ben zipladim.Hatta nasıl iniyor acaba oraya kadar dedim.Su anda bile resmen asagilarda kipirdaniyor.Ben onu dr sordum normal dedi , cok altada vursa canin biraz acisada normal rahim agzina vururyor ozamanda ,endiselenecek hicbiseyi yok dedi
Yok canım pek birşey yapmadım dünde bügünde aslinda.yorgun olunca asagıda duruyor demıstı arkadasım...acaba sende yoruyomusun kendını bıraz fazla
enson mueyenemde başı asagidaydi hatta doktor tekmeleri ençok burda hissediyorsundur diye göbek deligimin solunu göstermişti hakkatende nezamandir ençok orda hissediyordum. Doktor döner daha demisti minigim dünden beri döndü demekki. Hani doğuma yakın aşağı inmis bebek derlerya korktum bende.baş yukarda olunca aşağıya vurur canım döner merak etme
Hayır tabikide :)Bilekten dize kadar fermuarli bi cizmem var obun altlarini esim cekio ustu brn cekistiriorm ztn patliycak yakinda, icinde sikisan pantolonun izleri cikiyo bacagimda harita gibi mahvediyo
Zaten montunun da 2-3 dugmesi acik salla kapatiyorum sefalet icindeyim
Hamilelere hava soguk montlari kapanmio die tatil yaptilar iki gundur diorum hatta esime
Sizin montlar full kapaniyo mu ya
Bizim tarih seninle aynı bu hafta gitcem bende bakalım bizim kuzu ne kadar olmuş :) Bu arada 5 hafta uzun değilmi neredeyse doğuma çağırmış seni :)selam kizlar bizde bugün kizimizi gördük hersey yolunda cok sükür 43cm 1889 gr olmus minnosumhenüz dönmemis kafasi yukarda daha.. yüzünüde göstermedi iki kolunuda önüne almis inatci kizim 5 hafta sonra tekrar gidicem ozamana kadar yarim gün calismaya devam dedi doktor.. ona kalsa hic ise göndermeyecektide dedim patlarim ben slklntldan evde daha 2 ay var..
Bende pembeleri ayrı , krem-beyazları ayrı yıkıcam tabi bide bir kaç koyu var onlarda ayrı.Peki siz file demi yıkıcaksınız?bi disney takımım var koyu onu ayrı yıkıcam da diğerleri hep krem ve beyaz bende yıkarım belkı aksam veya bu h ici
Pofuduk yünlerden battaniye yap bence beyaz renkte.Kızlar elimde şiş var ip var ne yapacagıma karar veremıyorum.
annem yelek hırka falan yapıyo
ben 2. battanıyeyı mı yapsam acaba sade bısey
sende güzel haberlerle gelirsin insallah :) evet banada uzun geldi ama hersey yolundaysa gerek yokmus.. bisey olursa daha önce gel tabi dedi..Bizim tarih seninle aynı bu hafta gitcem bende bakalım bizim kuzu ne kadar olmuş :) Bu arada 5 hafta uzun değilmi neredeyse doğuma çağırmış seni :)
Yok ya ben hiç öyle bişey görmedim çevremde zaten pamuk gibi ciltleri, sadece popişlerine sürülüyor:)Bilmem
Sürülmez herhalde
Pamuk gibi yüzüne
Masallah bebişineselam kizlar bizde bugün kizimizi gördük hersey yolunda cok sükür 43cm 1889 gr olmus minnosumhenüz dönmemis kafasi yukarda daha.. yüzünüde göstermedi iki kolunuda önüne almis inatci kizim 5 hafta sonra tekrar gidicem ozamana kadar yarim gün calismaya devam dedi doktor.. ona kalsa hic ise göndermeyecektide dedim patlarim ben slklntldan evde daha 2 ay var..
canım bunu bende örmek istiyorum okullar tatile girince :) ben acemiyim kaç ilmek başlanıyor :) ne kadar ters ne kadar düz öreceğim tarif eder misin :) beyaz battaniyeyi beğendim :)
Pofuduk yünlerden battaniye yap bence beyaz renkte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?