Benim en çok istediğim şey şu tarihte gel doğum yapcan deseler çok mutlu olacam :)Sezreyan istiyorum
39 hafta sonu derler sanırım o da 7 Şubat'a filan geliyo
Ama belli mi olur o zamana bekleyebilir miyiz bilmiyorum işte, ani bişeyde en azından jetonum düşsün istiyorum
Net tarih söylese gel dese
Bi sorun da olmazsa annemi ve eşimi alır giderim
senin oglunada masallah canimMasallah bebişineBende gıttım bugun oğluşum 1276 gr olmuş maşallah ama bendekı enfeksıyon gecmiyo bi turlu bıde dr cok gec cagırmıs senı cnm normalde ıkı haftada bır olmalı
nazar88 kaçıncı haftadasın.ben 31+2 de gittim 43 cm boy,1890gr kilo hala dönmemiş dedi döner inşBizim tarih seninle aynı bu hafta gitcem bende bakalım bizim kuzu ne kadar olmuş :) Bu arada 5 hafta uzun değilmi neredeyse doğuma çağırmış seni :)
Tansiyonum yükseliyo canımya.ilaç kullanmaya devam.bakalım sonumuz hayır olsun inşallah..Cesurarya çok sevindim canım,gozunaydin.yinede dikkatli ol tansiyonun u kontrol altında tut...
Arkadaşlar birşey sorucam.Benim bebiş iki gündür resmen seyimin üstüne vuruyor.Normalde hep gobek deligimin soluna vururdu yukarlardaydi iki gündür hep aşağıda neden acaba varmı benim gibi olan
scarfaceislove hayırlı olsun canım odayı çok uygun maal etmişsiniz. Merak ettim fotosu var mı, ben göremedim
Çok güzeller canım gerçekten çok beğendim renkler mükemmel, uyguna mal olması daha bi güzel olmuş güle güle kullanın inşallah :)
Sabah görmedim demiştim ama şimdi sayfalara göz atarken denk geldim.Maaşallah çok tatlı olmuş oda.Allah içinize sindirim bebisiniz şen gülücüklerle sağlıkla doldursun odayı. Bizimkinin odası minicik o yüzden bir dolap bir beşik koyabilcez
http://m.trendyol.com/Anne-Ve-Bebekler-icin-Hersey-/ButikDetay/30141
Kızlar bahsettiğimiz her birşey var trendyolda.Ben küvet için sünger,atlet,sütyen ve boğulma önleyici yastık aldım.Cam rende de var ama kargoda kıralabilir die onu züccaciyeden bizzat gidip alacağım.Bence bi göz atın derim!!!
acaba diyorum bu akşam bebeğin kıyafetlerini mi yıkasam :) herkes yıkıyor bende istiyorum :)
ben dalan aldım ama matık aldım makıne ıcın
Egilmek hepimize mi yasak?
Ben bilmiodum onu, egilip duruyorum her dk!
Yalniz buzluktan bisey almaya dizlerimi kirip comelirsem o zaman cok zor kalkiyorum
Ayakta sabit durunca belim cok agriyo benim
Utuyu annemlere yaptirtirim o yuZden
ben daha dolabın ıcıne sepet/kutu tarzı bi şey alıcam örtü alıcam askı almıştım çok şükür
odama halı almak ıstıyorum ama benımkı yanaşmıyor ikna edebilirsem onu da alcam
Bu arada kızlar ben renk ayırıcı mendil kullandım, hastane çıkışları hep krem ufak tefek pembe desenler var denem amaçlı attım içine onda bile mendil renk toplamış bi şekilde çıktı
bende ayakkabımı giyerken çok fena oluyorum
Bebeğin odasına halı beğenemiyoruz bi türlü, güya onuda alıp birlikte verelim diyoruzda halıyı bi beğenebilsek
Şu model sade ve şık geldi bana ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 1365272
Demez mi :)
En bombası da yaptıgım çilekli battaniye için " bunun çileklerini neden mavi yapmadın biz erkek bebek bekliyoruz" oldu :)
eleştirecek bi şey bulamayınca alternatif fikirler üretti kadıncagız :)
Cesurarya oh geçmiş olsun çok şükür
Darısı bizleirn başına
Bende kan duasına çıkmayı düşünüyorum napim
Masallah bebişineBende gıttım bugun oğluşum 1276 gr olmuş maşallah ama bendekı enfeksıyon gecmiyo bi turlu bıde dr cok gec cagırmıs senı cnm normalde ıkı haftada bır olmalı
Crp ne oluyo cnm? Evet maalesef enfeksıyon var ve bıde sag bobregımde buyumeİdrar yolu enfekaiyonu mu var?
Crp baktirdin mi?
Bende de sebebi bilinmeyen bi enfeksiyon
Sagol cnm antıbıyotık kullandım ve bundan once gıttıgımde dr üromisin dıye tek kullanımlık bı ılac verdı bugunkı testte gecmemış hala ve yıne üromisin verdı enfeksıyondnmı bılmıyorum ama genıtal bolgemde agrı var dr a soyledım pek acıklayıcı bısey soylemedı ama enfeksıyondan olabılır dedı..senin oglunada masallah canimsanada gecmis olsun umarim enfeksiyon gecer bir an önce.. ilac falan kullaniyormusun? evet bende sasirdim 5 hafta diyince ama hersey yolundaysa sorun yok eger bisey olursa öne al randevunu dedi..
Hani yarın tatil yoktu. Akşam haber yskalayacagim diye bir hal oldum. Yarınki dr randevuma rahat rahat gidebilirimİstanbukdaki kamu calisani hamilelerr yarin da tatill valilik acikladi
Allah Allah inşallah korkulacak bir durum yoktur. Bazen ben dr gittiğimde ultrasonda bakarken bana bebek çok hareketli derdi ama ben bu hareketleri hissediyorum derdim. Seninki de öyle olmalıKızlar tırstım suan yaa.
Kızım bugun hiç hareket etmedi. Galiba doktora gitcez birazdan.
Bence de gıt bugun hiç hareket etmedıyseKızlar tırstım suan yaa.
Paylaşım için teşekkür ederim tam yatmaya hazirlaniyordum alarmı bile kurmustum rastgele msjini görünce bi rahatlama geldi ama bi günden sonraki tatilin tadı kalmadı artık sıkıldık evdeİstanbukdaki kamu calisani hamilelerr yarin da tatill valilik acikladi
Endişelenme tatlım hareket ediyodur muhakkak. Tabi içini rahatlat git doktora ama kötü düşünmeeKızlar tırstım suan yaa.
canım durumun nasıl merak ettim kontrole gittin miNst zor değil iki tane kablo bağlıyorlar karnına on beş dakika yatiyosun onlar bebisinin kalp atışlarıyla sancini takip ediyorlar, ama bana sırt üstü uzanmak yaramıyor.anında tansiyonum dibe vuruyor,kendini kotu hissedersen hemen soyle,sol tarafına donduruyolar seni
canım tatlı bişey ye soluna yat biraz oksijen gitsin sonra sırt üstü yat bekle baktın hala hissedemedin bence gitKızlar tırstım suan yaa.
Zeytinyagı var zaten evde annem kardeşim pişik olunca zeytinyagı sürerdi.ben sadece sebamed ın sabunu aldım.banyo yaparken kullanırım dıye.bırde ılk zamanlar kızıma zeytınyagı surmustum banyodan sonra dogal.ısteyen bebe yagı da kullanabılır.
bebekle ılgılı alıncak olanları dogumdan sonra cocuk doktoru yazıyor hastane de ona gore alıyosunuz zaten.kızımda da ates olcerı falan cok sonra almıstık.belkı de neredeyse 1 yasındaydı.8,5 aylıkken ılk dısını cıkardı.atesı olmustu o zamnlar aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?