- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Ateş ölçerimiz kızımdan var zatenZeytinyagı var zaten evde annem kardeşim pişik olunca zeytinyagı sürerdi.
Hepsi çok güzel ama kırmızı yı çok severimOğluşuma aldığım ılk kıyafetleri :) nasıll teyzeleri
Cnm bazen bnm de oyle oluyo. Ozellkle cok yorulunca faln. Bn de endiselenyrm senin gbi ama ertesi gun ya da birkc saat sonra normle donuyo. Sen icini rahtltmk icn bi git istersen. Ama bisey yoktr allhn izniyle :)Kızlar tırstım suan yaa.
Kızım bugun hiç hareket etmedi. Galiba doktora gitcez birazdan.
Sagol canım bende krem kahveyı bebeklere cok yakıştırıyorum ama almam gerekenler var havlusu şampuanı vs..Hepsi çok güzel ama kırmızı yı çok severim
Sezeryan olacagına kesin karar verirseniz net tarih verir cnm dr.ların sezeryan günü oluyor zaten o güne topluyorlar.ama bebekler o tarihi beklemeyebilirde ozaman acil sezeryana alınırsın.Sezreyan istiyorum
39 hafta sonu derler sanırım o da 7 Şubat'a filan geliyo
Ama belli mi olur o zamana bekleyebilir miyiz bilmiyorum işte, ani bişeyde en azından jetonum düşsün istiyorum
Net tarih söylese gel dese
Bi sorun da olmazsa annemi ve eşimi alır giderim
Masallah benımdde oğlusum cok hereketli sabaha doğru benı uyutmadı yaramaz :)Bu kiz bugun bir saniye durmadi ya Masaallah :)
Allah Allah inşallah korkulacak bir durum yoktur. Bazen ben dr gittiğimde ultrasonda bakarken bana bebek çok hareketli derdi ama ben bu hareketleri hissediyorum derdim. Seninki de öyle olmalı
Bence de gıt bugun hiç hareket etmedıyse
Endişelenme tatlım hareket ediyodur muhakkak. Tabi içini rahatlat git doktora ama kötü düşünmee
İyi akşmlar kızlar kar baya yağdı bizim ilçeye demin biraz yürüdük baya bi yoruldum belim ağrıdı hemen canım durumun nasıl merak ettim kontrole gittin mi
canım tatlı bişey ye soluna yat biraz oksijen gitsin sonra sırt üstü yat bekle baktın hala hissedemedin bence git
Cnm bazen bnm de oyle oluyo. Ozellkle cok yorulunca faln. Bn de endiselenyrm senin gbi ama ertesi gun ya da birkc saat sonra normle donuyo. Sen icini rahtltmk icn bi git istersen. Ama bisey yoktr allhn izniyle :)
Ay neler neler yaptık yok. Tatlı yedim, soluma yattım, yüksek sesle müzik açtım vs vs hareket etmedi. Acilden smdi geldik. Bişe yok cok sükür. Cilve yapıyo hatun bize :)
Valla çok şükür yaa. Gerçi hâlâ hareket etmiyo ama doktorun yanında bi kere sağlam bi tekme atmışlığı var :)Cok sukur
Valla çok şükür yaa. Gerçi hâlâ hareket etmiyo ama doktorun yanında bi kere sağlam bi tekme atmışlığı var :)
Nazlı olacak kızın canimNazlaniyor sana annesi:)
yok sanmıyorum,doktorlar ona göre veriyorlar.Sağol canım benim antibiyotik tehlikeli değil mi keşke serum falan alsaydın Allah korusun birsey olmamıştır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?