2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tırstım suan yaa.
Kızım bugun hiç hareket etmedi. Galiba doktora gitcez birazdan.
Cnm bazen bnm de oyle oluyo. Ozellkle cok yorulunca faln. Bn de endiselenyrm senin gbi ama ertesi gun ya da birkc saat sonra normle donuyo. Sen icini rahtltmk icn bi git istersen. Ama bisey yoktr allhn izniyle :)

Sezeryan olacagına kesin karar verirseniz net tarih verir cnm dr.ların sezeryan günü oluyor zaten o güne topluyorlar.ama bebekler o tarihi beklemeyebilirde ozaman acil sezeryana alınırsın.

HaYaTSIN daha iyim canım bugün sanki,Dr sancilarim azalmış dedi ama sertlesmeler devam ediyor,nst falan cekildi bugun,kızım kıpır kıpır tabi ebeleri zorladı bayağı,bol bol dinleniyorum,şimdi raporluyum onumuzdeki hafta 5gun izin alicam sonrada doğum iznine ayrilacam 5ay evdeyim yani.....

Allah Allah inşallah korkulacak bir durum yoktur. Bazen ben dr gittiğimde ultrasonda bakarken bana bebek çok hareketli derdi ama ben bu hareketleri hissediyorum derdim. Seninki de öyle olmalı

Bence de gıt bugun hiç hareket etmedıyse

Endişelenme tatlım hareket ediyodur muhakkak. Tabi içini rahatlat git doktora ama kötü düşünmee

Cnm bazen bnm de oyle oluyo. Ozellkle cok yorulunca faln. Bn de endiselenyrm senin gbi ama ertesi gun ya da birkc saat sonra normle donuyo. Sen icini rahtltmk icn bi git istersen. Ama bisey yoktr allhn izniyle :)

Ay neler neler yaptık yok. Tatlı yedim, soluma yattım, yüksek sesle müzik açtım vs vs hareket etmedi. Acilden smdi geldik. Bişe yok cok sükür. Cilve yapıyo hatun bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…