- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bende pembeleri ayrı , krem-beyazları ayrı yıkıcam tabi bide bir kaç koyu var onlarda ayrı.Peki siz file demi yıkıcaksınız?
Teşekürler kızlar
bana da uygun geldi fiyatlar. Özellikle sebamed in ürünleri çok uygun gibi geldi ama bilemedim.
ben de henüz.yıkamayanlardanım :)
Haftaya yıkayacağım nasip olursa.
Kokusu güzel mi ?
Aynen ben de. Buzlugun altından bişe aldıktan sonra kalkana kadar canım çıkıyo.
bi salata yapana kadar belim çıktı benim de bugün. Artık fazla ayakta duramıyorum
Canım ben aldım koçtaştan. 2 kücük bi büyük kutuya 20 lira verdim ve cok güzel. Hatta sonra bi tane daha almadıgıma pişman olup gittim aldım
Tavaiye ederim.
renk ayırıcı mendil ne? Nerde bulunur?
Kocamsız ayakkabı giymek iskence. O giydiriyo artık hep.
Confetti de çok güzel halılar var. Ben kalplisinden aldım :) bi bak istersen net sitesine.
ba-yıl-dım :)
Siz erkek bekleyin; ben kızıma yapıyorum diyeydin
Ben de ben de
Haftaya kontrol edilcek. İnşaallah yükselmiştir de iğneye gerek kalmaz :/
Maşallah 31 e geldin inşallah abisi gibi 35 e kadar kalacak kızın@HaYaTSIN daha iyim canım bugün sanki,Dr sancilarim azalmış dedi ama sertlesmeler devam ediyor,nst falan cekildi bugun,kızım kıpır kıpır tabi ebeleri zorladı bayağı,bol bol dinleniyorum,şimdi raporluyum onumuzdeki hafta 5gun izin alicam sonrada doğum iznine ayrilacam 5ay evdeyim yani.....
Bende küçükleri fileye attım, diğerlerinde de ilave duruma yaptım ama ilk yaptığımda baktım sabun tozları var ekstradan yaptım, sonrakilerde o tuşa bastım bi daha durulamaya gerek kalmadı :)Günaydın kızlar,
dün bir hevesle çamaşırları yıkadım dalan roxy matik mor olandan almıştım mis gibi kokuyorlardı ve yumusacıktı ekstra yumusatmaya gerek yok.. koyu renklerı 8-9 parca bir sey oldugundan deterjanı bıraz fazla koymusum ustunde beyaz noktalar kaldı ıkıncı defa durulama yaptım gecti, ayrıca beyaz ve kremin üstündeki renkli desenler renklerını vermedı ve baskıların da hiç bir sıkıntı olmadı zaten 30 derecede 40 dk yıkadım ve devirini de düşürdüm. fileyide sapkaları eldıven ve corapları ıcın kullandım ama fıle ıcınde acılmıs :) bir işe yaramadı yanii
kokusu kalıcı olurmu bılmıyorum bıraz sabun rendeleyıp keseleyıp utuledıkten sonra arasına mı koysam acaba guzell kokmaları ıcın. :)Bende küçükleri fileye attım, diğerlerinde de ilave duruma yaptım ama ilk yaptığımda baktım sabun tozları var ekstradan yaptım, sonrakilerde o tuşa bastım bi daha durulamaya gerek kalmadı :)
kızlar benim lohusa tacımla bebegın tacıda boyle benımkı bıtmıs kızımın ki kalmış :)
saoll canım teşekkür ederim.çok hoşmuş, güzel günlerde kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?