2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin. Bugn cok uykusz ve halsiz hissedyrm kendmi. Rapor alip gelmeyesim var. 2 hafta daha sabretmem lazm ama dayanamicm galiba

Günaydın kızlar,
dün bir hevesle çamaşırları yıkadım dalan roxy matik mor olandan almıştım mis gibi kokuyorlardı ve yumusacıktı ekstra yumusatmaya gerek yok.. koyu renklerı 8-9 parca bir sey oldugundan deterjanı bıraz fazla koymusum ustunde beyaz noktalar kaldı ıkıncı defa durulama yaptım gecti, ayrıca beyaz ve kremin üstündeki renkli desenler renklerını vermedı ve baskıların da hiç bir sıkıntı olmadı zaten 30 derecede 40 dk yıkadım ve devirini de düşürdüm. fileyide sapkaları eldıven ve corapları ıcın kullandım ama fıle ıcınde acılmıs :) bir işe yaramadı yanii

Bende pembeleri ayrı , krem-beyazları ayrı yıkıcam tabi bide bir kaç koyu var onlarda ayrı.Peki siz file demi yıkıcaksınız?

Maşallah 31 e geldin inşallah abisi gibi 35 e kadar kalacak kızın

Bende küçükleri fileye attım, diğerlerinde de ilave duruma yaptım ama ilk yaptığımda baktım sabun tozları var ekstradan yaptım, sonrakilerde o tuşa bastım bi daha durulamaya gerek kalmadı :)

Günaydın kızlar evet işe gelmek herzamankinden daha zor hiç yataktan kalkasım yoktu sabah kahvaltı bile edemedim.Uyuyup kalmışım.İşyerinde poaça yedim.Böyle kahvaltı edince kendimi suçlu hissediyorum çocuğa hiç faydam olmuyor

Bende küçükleri fileye attım, diğerlerinde de ilave duruma yaptım ama ilk yaptığımda baktım sabun tozları var ekstradan yaptım, sonrakilerde o tuşa bastım bi daha durulamaya gerek kalmadı :)
kokusu kalıcı olurmu bılmıyorum bıraz sabun rendeleyıp keseleyıp utuledıkten sonra arasına mı koysam acaba guzell kokmaları ıcın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…