TEŞEKKÜRler canım :=)burcu güle güle kullan çok şeker:)
nufus kagıdı ıs gormuyormu acabakızlar bir arkdaşımdan duydum hastane çantana evlilik cüzdanı da al hastaneden istiyorlar dedi..
Ütüledikten sonra öyle yoğun bi koku kalmadı benimkilerde, bende lavanta mı koysam küçük keselerle diye düşündüm lavanta kokusu bebekleri rahatlatıyormuş ama şu dönemde olurmu yoksa biraz daha büyüdüklerinde mi onu araştırmam gerek :)kokusu kalıcı olurmu bılmıyorum bıraz sabun rendeleyıp keseleyıp utuledıkten sonra arasına mı koysam acaba guzell kokmaları ıcın. :)
Cok cici canim gule gule takmak nasip.olsun.ben kendim yaptim buna benziyor pembe bitince koyarim bnde fotokızlar benim lohusa tacımla bebegın tacıda boyle benımkı bıtmıs kızımın ki kalmış :)
lavanta kesem var beyaz sabunlarımda var evdeÜtüledikten sonra öyle yoğun bi koku kalmadı benimkilerde, bende lavanta mı koysam küçük keselerle diye düşündüm lavanta kokusu bebekleri rahatlatıyormuş ama şu dönemde olurmu yoksa biraz daha büyüdüklerinde mi onu araştırmam gerek :)
saol canım inşallah dün akşam komşumuzun kızı yapmıs annem kar soguk dınlememıs gıtmısler malzeme almaya bir tanede yelek örecek örneğini gönderdi onuda bitince gösteririm size çok şanslı olcak bu cocuk dort koldan calısıyor herkes onun ıcın :)Cok cici canim gule gule takmak nasip.olsun.ben kendim yaptim buna benziyor pembe bitince koyarim bnde foto
kesinlikle biz 33 hafta olduk ağırlaştık artıkoff sukur ısındı iş yeri ama artık 30haftadan itibaren işe gelmek zorlaşıyor kızlar :S
Ne guzel hep sansli olsun öyle inşallahsaol canım inşallah dün akşam komşumuzun kızı almış bir tanede yelek örecek örneğini gönderdi onuda bitince gösteririm size çok şanslı olcak bu cocuk dort koldan calısıyor herkes onun ıcın :)
Allahtan yakın mesafadeyız gelebılıyoruzkesinlikle biz 33 hafta olduk ağırlaştık artık
Aynn benide eşim alıyor bırakıyor işi musait oldugu sürece yoksa hava buz otobüs metro tika basa cok zor oluyorAllahtan yakın mesafadeyız gelebılıyoruz
Allahtan yakın mesafadeyız gelebılıyoruz
soguklardan bıraz da az kaldı canım sabret :)evet ama sabah kalkmak işkence gibi artık bana.
Masallah bebişineBende gıttım bugun oğluşum 1276 gr olmuş maşallah ama bendekı enfeksıyon gecmiyo bi turlu bıde dr cok gec cagırmıs senı cnm normalde ıkı haftada bır olmalı
Bende bu konuda şanslıyım, işyerinin lojmanında oturuyorum eşimle de aynı kurumdayız beraber gelip gidiyoruz :)off sukur ısındı iş yeri ama artık 30haftadan itibaren işe gelmek zorlaşıyor kızlar :S
ben sarı pembe kırmızı fılan hepsını bır attım ama bır sey olmadı bilemedim ki canım ya kendı camasırlarından pay bic karısıyormuyduya kafam çok karıştı
sabah sabah aklıma geldi de
oğluşumun bir takımı biliyorsunuz fb li sarı
diğeri beyaz lacivert çizgili
beşli takımın birtanesi yeşilli beyazlı falan
hepsini birlikte atsam solar mı acaba renkleri..
ya kafam çok karıştı
sabah sabah aklıma geldi de
oğluşumun bir takımı biliyorsunuz fb li sarı
diğeri beyaz lacivert çizgili
beşli takımın birtanesi yeşilli beyazlı falan
hepsini birlikte atsam solar mı acaba renkleri...
Ay neler neler yaptık yok. Tatlı yedim, soluma yattım, yüksek sesle müzik açtım vs vs hareket etmedi. Acilden smdi geldik. Bişe yok cok sükür. Cilve yapıyo hatun bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?