2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kokusu kalıcı olurmu bılmıyorum bıraz sabun rendeleyıp keseleyıp utuledıkten sonra arasına mı koysam acaba guzell kokmaları ıcın. :)
Ütüledikten sonra öyle yoğun bi koku kalmadı benimkilerde, bende lavanta mı koysam küçük keselerle diye düşündüm lavanta kokusu bebekleri rahatlatıyormuş ama şu dönemde olurmu yoksa biraz daha büyüdüklerinde mi onu araştırmam gerek :)

lavanta kesem var beyaz sabunlarımda var evde

Cok cici canim gule gule takmak nasip.olsun.ben kendim yaptim buna benziyor pembe bitince koyarim bnde foto
saol canım inşallah dün akşam komşumuzun kızı yapmıs annem kar soguk dınlememıs gıtmısler malzeme almaya bir tanede yelek örecek örneğini gönderdi onuda bitince gösteririm size çok şanslı olcak bu cocuk dort koldan calısıyor herkes onun ıcın :)

Masallah bebişine Bende gıttım bugun oğluşum 1276 gr olmuş maşallah ama bendekı enfeksıyon gecmiyo bi turlu bıde dr cok gec cagırmıs senı cnm normalde ıkı haftada bır olmalı

CRP kandaki enfeksiyonu olcen tahlil degeri canim, ben de bi kutu antbytk kullandm gecmedi ikinciyi kullandm tekrar olcturcem... Neyden oldugu belli de degil benimkinin
0-5 arasi olmasi gerrken deger 15 ti 2 ay icinde 20 oldu

ya kafam çok karıştı
sabah sabah aklıma geldi de
oğluşumun bir takımı biliyorsunuz fb li sarı
diğeri beyaz lacivert çizgili
beşli takımın birtanesi yeşilli beyazlı falan
hepsini birlikte atsam solar mı acaba renkleri..

ben sarı pembe kırmızı fılan hepsını bır attım ama bır sey olmadı bilemedim ki canım ya kendı camasırlarından pay bic karısıyormuydu

30 ya da 40 derecede solacağını sanmam. yine de kıyafetlerin üstündeki yıkama talimatlarına bir bak istersen.

Ay neler neler yaptık yok. Tatlı yedim, soluma yattım, yüksek sesle müzik açtım vs vs hareket etmedi. Acilden smdi geldik. Bişe yok cok sükür. Cilve yapıyo hatun bize :)

İyi hadi gozun aydin, dun dinlenmistr bugun de yerinde durmaz...
Herhangi bi ozel hastanenin aciline gittigimizde ultrasonla bakan birileri oluyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…