2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neler aldın cnm bebıs gule gule kullansın
Sagol cnm.Attığım linkten küvet için sünger, boğulma önleyici yastık, emzirme sütyeni ve atletini aldım.Sütyen atlet için fiyat olarak 17 nin altında hiç rastlamayınca alıp geçtim.

Gunaydin. Bugn cok uykusz ve halsiz hissedyrm kendmi. Rapor alip gelmeyesim var. 2 hafta daha sabretmem lazm ama dayanamicm galiba

Ben bu aeneki raporlarimi harcamak istemiyorumdoum sonrasina kalsin diye

2014 un sonunda 1 hafta rapor alsim gelmedim
Yilbasi haftasi tatil oldu 2,5 gun ise gittim
Bu hafta da 3gun kar tatiliyi 2 gun gitmis olcam
Bu son 3 hafta super gecti yani:)

Ama daha 5 hafta ise gidicem ben bi aksilik olmadikca

Sagol cnm.Attığım linkten küvet için sünger, boğulma önleyici yastık, emzirme sütyeni ve atletini aldım.Sütyen atlet için fiyat olarak 17 nin altında hiç rastlamayınca alıp geçtim.
güle güle kullan canım ben mankenın emzırme sutyenını pıyasadan 11 tl ye almıstım ama kalıte farkı olabılır.. sunger 7 tl yastık 17 tl atletıde 20 tl ye almıstım.

ben sarı pembe kırmızı fılan hepsını bır attım ama bır sey olmadı bilemedim ki canım ya kendı camasırlarından pay bic karısıyormuydu
şu ana kadar hiç karışmadı canım

30 ya da 40 derecede solacağını sanmam. yine de kıyafetlerin üstündeki yıkama talimatlarına bir bak istersen.

açık sarı var ondan şüpheliyim elimde yıkarım artık onu diğerlerini toplu atarm

burcuerenoztel bene extra koku verii bisey koymayin kizlar hem rahatsiz olurlar belki baskin bi kokudan... Bisverin kiyafetlerde en baskin koku bebis kokusu olsun o yeter

bana daha erken dedıler dedım ben heveslendım yıkıcam. hem sifonyerımın bı gozude bosalttım oraya beyazörtü sericem katladıktan sonra üstünüde örterim ohh mis gibi

Ben de subat basinda yikiym utuliym diyorum ama siz erken basladiniz ben de gaza geldim...
Gerci bebek iyi gelismisse 35. Haftada falan kuveze girmiyor dogarsa...
En azindan hastane cikisini falan 2-3 hafta icinde yikamak lazim sanirim utulemeyi ertelesek de

bana daha erken dedıler dedım ben heveslendım yıkıcam. hem sifonyerımın bı gozude bosalttım oraya beyazörtü sericem katladıktan sonra üstünüde örterim ohh mis gibi

bende geçen hafta yıkadım ,, dünde evdeydim (kardan dolayı gelme dediler :) ),, hepsini ütüledim herşeyi hazır şimdi :) hazır hazır dursun ...

bende geç yıkayacaktım kızlar dan gaza geldim eşimde erken erken diyor dedim lütfen yıkayacağım bide benim bebişim 15 gün ilerdenmiş normale de donebılır dedı doktor ama korktum :)

çok güzel Burcu güle güle kullanın minik kuzunla :)

saoll canım ınsallah

bende geçen hafta yıkadım ,, dünde evdeydim (kardan dolayı gelme dediler :) ),, hepsini ütüledim herşeyi hazır şimdi :) hazır hazır dursun ...

bende cmtesi ütülerim eger hava boyle olursa cıkamam evden dısarı :)

Günaydın kızlar iki gündür evden cikmiyordum. Şimdi dr kontrolümuz var diye çıktım evim yokuş heryerde buz kızak gibi kayıyor. Eşim getirdi. 2 dk Yokuşu 10 dk indik. Şimdi sırami bekliyorum.
Bu arada bebesin kıyafetleri ni yıkayıp utuleyeli bir ay oldu. Bugünde kendi lohusa pijama takımlarını yıkayıp utuleyip hazirlayayim diyorum. Dualarım kızımın vaktini doldurma sı inşallah ama Allah korusun acil bir durumda apisip kalmak istemem

ben kendı esyalarımı yıkamadım. yıkamayı dusunmuyorum

Ben herşeyini yıkadım ütüledim yerleştirdim kızlar çünkü ağırlaştıkça yapamıyorum artık eskisi gibi değilim

aynen canım bende ütüledim koydum benimkide 2 hafta önde gidiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…