Sagol cnm.Attığım linkten küvet için sünger, boğulma önleyici yastık, emzirme sütyeni ve atletini aldım.Sütyen atlet için fiyat olarak 17 nin altında hiç rastlamayınca alıp geçtim.neler aldın cnm bebıs gule gule kullansın
Bende bi akşam acile gittim benimde akıntım vardı nöbetçi kadın doğumcu vardı o baktı canımİyi hadi gozun aydin, dun dinlenmistr bugun de yerinde durmaz...
Herhangi bi ozel hastanenin aciline gittigimizde ultrasonla bakan birileri oluyo mu?
Gunaydin. Bugn cok uykusz ve halsiz hissedyrm kendmi. Rapor alip gelmeyesim var. 2 hafta daha sabretmem lazm ama dayanamicm galiba
güle güle kullan canım ben mankenın emzırme sutyenını pıyasadan 11 tl ye almıstım ama kalıte farkı olabılır.. sunger 7 tl yastık 17 tl atletıde 20 tl ye almıstım.Sagol cnm.Attığım linkten küvet için sünger, boğulma önleyici yastık, emzirme sütyeni ve atletini aldım.Sütyen atlet için fiyat olarak 17 nin altında hiç rastlamayınca alıp geçtim.
şu ana kadar hiç karışmadı canımben sarı pembe kırmızı fılan hepsını bır attım ama bır sey olmadı bilemedim ki canım ya kendı camasırlarından pay bic karısıyormuydu
30 ya da 40 derecede solacağını sanmam. yine de kıyafetlerin üstündeki yıkama talimatlarına bir bak istersen.
benımkıde acık sarıydı canım sen bılırsın yınede derece cok dusuk ya dun camasırlar makıneden buz gıbı cıktı :)şu ana kadar hiç karışmadı canım
açık sarı var ondan şüpheliyim elimde yıkarım artık onu diğerlerini toplu atarm
benımkıde acık sarıydı canım sen bılırsın yınede derece cok dusuk ya dun camasırlar makıneden buz gıbı cıktı :)
bana daha erken dedıler dedım ben heveslendım yıkıcam. hem sifonyerımın bı gozude bosalttım oraya beyazörtü sericem katladıktan sonra üstünüde örterim ohh mis gibigeç bile kaldım burcu bu hafta bunlarla uğraşıyım bari :)
Ütüledikten sonra öyle yoğun bi koku kalmadı benimkilerde, bende lavanta mı koysam küçük keselerle diye düşündüm lavanta kokusu bebekleri rahatlatıyormuş ama şu dönemde olurmu yoksa biraz daha büyüdüklerinde mi onu araştırmam gerek :)
bana daha erken dedıler dedım ben heveslendım yıkıcam. hem sifonyerımın bı gozude bosalttım oraya beyazörtü sericem katladıktan sonra üstünüde örterim ohh mis gibi
kızlar benim lohusa tacımla bebegın tacıda boyle benımkı bıtmıs kızımın ki kalmış :)
bana daha erken dedıler dedım ben heveslendım yıkıcam. hem sifonyerımın bı gozude bosalttım oraya beyazörtü sericem katladıktan sonra üstünüde örterim ohh mis gibi
Ben de subat basinda yikiym utuliym diyorum ama siz erken basladiniz ben de gaza geldim...
Gerci bebek iyi gelismisse 35. Haftada falan kuveze girmiyor dogarsa...
En azindan hastane cikisini falan 2-3 hafta icinde yikamak lazim sanirim utulemeyi ertelesek de
çok güzel Burcu güle güle kullanın minik kuzunla :)
bende geçen hafta yıkadım ,, dünde evdeydim (kardan dolayı gelme dediler :) ),, hepsini ütüledim herşeyi hazır şimdi :) hazır hazır dursun ...
ben kendı esyalarımı yıkamadım. yıkamayı dusunmuyorumGünaydın kızlar iki gündür evden cikmiyordum. Şimdi dr kontrolümuz var diye çıktım evim yokuş heryerde buz kızak gibi kayıyor. Eşim getirdi. 2 dk Yokuşu 10 dk indik. Şimdi sırami bekliyorum.
Bu arada bebesin kıyafetleri ni yıkayıp utuleyeli bir ay oldu. Bugünde kendi lohusa pijama takımlarını yıkayıp utuleyip hazirlayayim diyorum. Dualarım kızımın vaktini doldurma sı inşallah ama Allah korusun acil bir durumda apisip kalmak istemem
ben kendı esyalarımı yıkamadım. yıkamayı dusunmuyorum
Ben herşeyini yıkadım ütüledim yerleştirdim kızlar çünkü ağırlaştıkça yapamıyorum artık eskisi gibi değilimBen de subat basinda yikiym utuliym diyorum ama siz erken basladiniz ben de gaza geldim...
Gerci bebek iyi gelismisse 35. Haftada falan kuveze girmiyor dogarsa...
En azindan hastane cikisini falan 2-3 hafta icinde yikamak lazim sanirim utulemeyi ertelesek de
aynen canım bende ütüledim koydum benimkide 2 hafta önde gidiyomuşbende geç yıkayacaktım kızlar dan gaza geldim eşimde erken erken diyor dedim lütfen yıkayacağım bide benim bebişim 15 gün ilerdenmiş normale de donebılır dedı doktor ama korktum :)
saoll canım ınsallah
bende cmtesi ütülerim eger hava boyle olursa cıkamam evden dısarı :)
aynen canım çokk soğuk amin kusumGünaydın kızlar Izmir bile -3 derece Allahtan eşim arabayla birakiyor Allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?