- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
kızlar bir arkdaşımdan duydum hastane çantana evlilik cüzdanı da al hastaneden istiyorlar dedi..
cok şukur sızı sımdıden ugrrastırıyor yaramaz :)Ay neler neler yaptık yok. Tatlı yedim, soluma yattım, yüksek sesle müzik açtım vs vs hareket etmedi. Acilden smdi geldik. Bişe yok cok sükür. Cilve yapıyo hatun bize :)
yok cnm yapmadılar galıba hep ıdrar tahlılı yaptırıyorum her gıdısımde benımkınınde sebebı bellı degıl bakalom bebıslere zarar vermesınde..CRP kandaki enfeksiyonu olcen tahlil degeri canim, ben de bi kutu antbytk kullandm gecmedi ikinciyi kullandm tekrar olcturcem... Neyden oldugu belli de degil benimkinin
0-5 arasi olmasi gerrken deger 15 ti 2 ay icinde 20 oldu
bu hafta bende yıkayım bari
çantayı sormuştum sanırım
tekrar soruyorum
benim kıyafetlere 1 çanta anca yeter sabahlığım falan kalın biraz
tatil çantası gibi koca bi çantamı yapmalııym
Nazlaniyor sana annesi:)
Nazlı olacak kızın canim
Günaydın kızlar,
dün bir hevesle çamaşırları yıkadım dalan roxy matik mor olandan almıştım mis gibi kokuyorlardı ve yumusacıktı ekstra yumusatmaya gerek yok.. koyu renklerı 8-9 parca bir sey oldugundan deterjanı bıraz fazla koymusum ustunde beyaz noktalar kaldı ıkıncı defa durulama yaptım gecti, ayrıca beyaz ve kremin üstündeki renkli desenler renklerını vermedı ve baskıların da hiç bir sıkıntı olmadı zaten 30 derecede 40 dk yıkadım ve devirini de düşürdüm. fileyide sapkaları eldıven ve corapları ıcın kullandım ama fıle ıcınde acılmıs :) bir işe yaramadı yanii
İyi hadi gozun aydin, dun dinlenmistr bugun de yerinde durmaz...
Herhangi bi ozel hastanenin aciline gittigimizde ultrasonla bakan birileri oluyo mu?
kolay gelsin sana şimdiden yıkaması, asması ,ütülemesi çoook keyifli :) bende orta boy valizin içine koymayı düşünüyorum hem benimkiler hem kuzunun eşyaları sığar diye düşünüyorum...
kolay gelsin sana şimdiden yıkaması, asması ,ütülemesi çoook keyifli :) bende orta boy valizin içine koymayı düşünüyorum hem benimkiler hem kuzunun eşyaları sığar diye düşünüyorum...
çantama
ıslak mendıl
havlu pecete
bırtane yedek havlu
ped gogus pedi pijama takımı sabahlık
terlik tacım
emzırme sutyenı
yedek camasırlar
corap koyucam
baska ne koymam lazım ?
Valla öyle :) doktor ultrasonla bakarken bi tekme attı ki şaşırdık :) sonra bi daha tekmelemedi hiç. Gece de hareketsizdi. Şimdi hafif hafif oynuyo :)
:)
Hadi gözün aydın :) üşenmesem tek tek elimde yıkarım valla yaa. Bu arada yünler renk verir mi? Her renk yün var hemen hemen :/
Kadın dogumcu oluyo cogu hastanede. Onkar bakıyo ultrasonla.
yok artık :)bazıları abartıp cımbız bile yazmış
o an sanmıyorum aklıma cımbız gelsin benim :)
çantama
ıslak mendıl
havlu pecete
bırtane yedek havlu
ped gogus pedi pijama takımı sabahlık
terlik tacım
emzırme sutyenı
yedek camasırlar
corap koyucam
baska ne koymam lazım ?
he evett onu aldım okii :)bence araştırın göğüs kalkanıda çok önemli bir yara olursa çok feci acısı oluyormuş,, o engelliyormuş bunuben aventin aldım ve kesinlikle onuda koyacağım çantama ,, bi de göğüs ucu kremi canım onuda koy
yok artık :)
hehe o anda en son aklıma gelecek şey ama şuda var benim çantamda devamlı vardır cımbız tırnak makası vs :))bazıları abartıp cımbız bile yazmış
o an sanmıyorum aklıma cımbız gelsin benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?