2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese, cok uykum var evdeyım ama uyuyamıyorum basta açlıktandı kahvaltı yaptım ama şimdide uyuyamıyorum ne bitmez dertlerimiz var dimi ama
Bende kızımın herşeyini yıkayıp utuledim kendi pijamalarımıda yıkadım çünkü onlarında yıkanması gerekiyo aynı işlemden geçiyorlar

kızlar bir arkdaşımdan duydum hastane çantana evlilik cüzdanı da al hastaneden istiyorlar dedi..

hiç duymamıştım ne alası varmış ki kimlik yetmiyormu

bu hafta bende yıkayım bari
çantayı sormuştum sanırım
tekrar soruyorum
benim kıyafetlere 1 çanta anca yeter sabahlığım falan kalın biraz
tatil çantası gibi koca bi çantamı yapmalııym

CRP kandaki enfeksiyonu olcen tahlil degeri canim, ben de bi kutu antbytk kullandm gecmedi ikinciyi kullandm tekrar olcturcem... Neyden oldugu belli de degil benimkinin
0-5 arasi olmasi gerrken deger 15 ti 2 ay icinde 20 oldu
yok cnm yapmadılar galıba hep ıdrar tahlılı yaptırıyorum her gıdısımde benımkınınde sebebı bellı degıl bakalom bebıslere zarar vermesınde..

bu hafta bende yıkayım bari
çantayı sormuştum sanırım
tekrar soruyorum
benim kıyafetlere 1 çanta anca yeter sabahlığım falan kalın biraz
tatil çantası gibi koca bi çantamı yapmalııym

kolay gelsin sana şimdiden yıkaması, asması ,ütülemesi çoook keyifli :) bende orta boy valizin içine koymayı düşünüyorum hem benimkiler hem kuzunun eşyaları sığar diye düşünüyorum...

Nazlaniyor sana annesi:)

Valla öyle :) doktor ultrasonla bakarken bi tekme attı ki şaşırdık :) sonra bi daha tekmelemedi hiç. Gece de hareketsizdi. Şimdi hafif hafif oynuyo :)

Nazlı olacak kızın canim

:)

Hadi gözün aydın :) üşenmesem tek tek elimde yıkarım valla yaa. Bu arada yünler renk verir mi? Her renk yün var hemen hemen :/

İyi hadi gozun aydin, dun dinlenmistr bugun de yerinde durmaz...
Herhangi bi ozel hastanenin aciline gittigimizde ultrasonla bakan birileri oluyo mu?

Kadın dogumcu oluyo cogu hastanede. Onkar bakıyo ultrasonla.

kolay gelsin sana şimdiden yıkaması, asması ,ütülemesi çoook keyifli :) bende orta boy valizin içine koymayı düşünüyorum hem benimkiler hem kuzunun eşyaları sığar diye düşünüyorum...

birden aklıma geldi sabah sabah panik oldum
arkdaşımda aaa az kalmış hemen başlamalısın deyince
niyetlendim bu hafta halledeyim bari :)

bende öyle düsünüyorum tek orta boy benımkıde.. bide kızlar ben jolly ın mesane ped ını aldım dogum sonrası ıcın uygunmus kalın ve uzun http://www.hepsiburada.com/liste/pr...el.bakim.pla&gclid=CO-w8KWGhMMCFcPKtAodBWgAUw
birde kotex ın gece uzunundan aldım.

çantama
ıslak mendıl
havlu pecete
bırtane yedek havlu
ped gogus pedi pijama takımı sabahlık
terlik tacım
emzırme sutyenı
yedek camasırlar
corap koyucam
baska ne koymam lazım ?

bende hiç örme yok :)
kv örüyor du yelek onları da yıkayıp getırır zaten diye dusunuyorum. benımkılerın hıc bırı renk vermedı penye veya kadıfe hepsi hıcbırının baskısında problem olmadı zaten 30 derecede 40 dk düsük devirde yıkadım

çantama
ıslak mendıl
havlu pecete
bırtane yedek havlu
ped gogus pedi pijama takımı sabahlık
terlik tacım
emzırme sutyenı
yedek camasırlar
corap koyucam
baska ne koymam lazım ?

bence araştırın göğüs kalkanıda çok önemli bir yara olursa çok feci acısı oluyormuş,, o engelliyormuş bunu ben aventin aldım ve kesinlikle onuda koyacağım çantama ,, bi de göğüs ucu kremi canım onuda koy

Günaydın.
Ben file olarak ip perde filesi vardı evde fermuarlı onu kullandım ve çok rahat oldu.ama eşim açarken fermuarını koparmış çöpe gitti malesef.bebek filelerinde fermuarlı olan var mı kızlar.bağlamalılar açılır bence makinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…