- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
çantama
ıslak mendıl
havlu pecete
bırtane yedek havlu
ped gogus pedi pijama takımı sabahlık
terlik tacım
emzırme sutyenı
yedek camasırlar
corap koyucam
baska ne koymam lazım ?
bende hiç örme yok :)
kv örüyor du yelek onları da yıkayıp getırır zaten diye dusunuyorum. benımkılerın hıc bırı renk vermedı penye veya kadıfe hepsi hıcbırının baskısında problem olmadı zaten 30 derecede 40 dk düsük devirde yıkadım
bizzat dün aksam sahidim coraplar eldıven ve sapkaları fıleye koydum en son yavrumun bı corabı kapısında duruodu acılmıs :)Günaydın.
Ben file olarak ip perde filesi vardı evde fermuarlı onu kullandım ve çok rahat oldu.ama eşim açarken fermuarını koparmış çöpe gitti malesef.bebek filelerinde fermuarlı olan var mı kızlar.bağlamalılar açılır bence makinede
kısmetse normal dusunuyorum amaDikişler olacağı için pijama takımı giymemizin mümkünatı yok diye düşünüyorum :)
bende çok yün var. Ördü de ördü teyzem.
kısmetse normal dusunuyorum ama
Perdecilerden mi istesek napsak:)fermuarlı çok rahat olmuştu benim...bizzat dün aksam sahidim coraplar eldıven ve sapkaları fıleye koydum en son yavrumun bı corabı kapısında duruodu acılmıs :)
ben gormedım canım fermuarlı
Günaydın tatlı annişler ve daha tatlı bebişlerDün gece 11 de yataga girip bir sağ bir sol heralde uyuduğumda 2 falandı Sonra 6 da ayaktayım eşime kahvaltı hazırladım 8 de uyuyabildim biraz dinlenmiş oldum.Siz neler yapıyorsunuz?
bizde hallettik son haftalar vinçle kalkarım heraldeBen herşeyini yıkadım ütüledim yerleştirdim kızlar çünkü ağırlaştıkça yapamıyorum artık eskisi gibi değilim
hehe o anda en son aklıma gelecek şey ama şuda var benim çantamda devamlı vardır cımbız tırnak makası vs :))
kızlar nasıl yetişicek bu kadar şey yaa
arkadaşım sabah sabah bana telaş verdi iyimi..
bizzat dün aksam sahidim coraplar eldıven ve sapkaları fıleye koydum en son yavrumun bı corabı kapısında duruodu acılmıs :)
ben gormedım canım fermuarlı
Günaydın tatlı annişler ve daha tatlı bebişlerDün gece 11 de yataga girip bir sağ bir sol heralde uyuduğumda 2 falandı Sonra 6 da ayaktayım eşime kahvaltı hazırladım 8 de uyuyabildim biraz dinlenmiş oldum.Siz neler yapıyorsunuz?
gecelik almadım ama ben :)Normal olsa da pijama zor. Sürekli kanama olcak ilk gün. Normalde de bi dikiş durumu var biliyosun ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?