2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çantama
ıslak mendıl
havlu pecete
bırtane yedek havlu
ped gogus pedi pijama takımı sabahlık
terlik tacım
emzırme sutyenı
yedek camasırlar
corap koyucam
baska ne koymam lazım ?

Dikişler olacağı için pijama takımı giymemizin mümkünatı yok diye düşünüyorum :)

bende çok yün var. Ördü de ördü teyzem.

bizzat dün aksam sahidim coraplar eldıven ve sapkaları fıleye koydum en son yavrumun bı corabı kapısında duruodu acılmıs :)
ben gormedım canım fermuarlı

kızlar istanbulda yaşayanlardan doğumu türkiye hastanesinde yapmayı düşünenler var mı acaba. benim doktorum bir kaç hastanede doğum yaptırıyor, biri de türkiye hastanesi. hastanenin ortamının rahat ve güzel olduğunu biliyorum ama doktorum da anestezi uzmanından pek memnun olmadığını söyledi. ben o hastaneyi istiyordum, biraz aklım karıştı.

kızlar nasıl yetişicek bu kadar şey yaa
arkadaşım sabah sabah bana telaş verdi iyimi..

Günaydın tatlı annişler ve daha tatlı bebişler Dün gece 11 de yataga girip bir sağ bir sol heralde uyuduğumda 2 falandı Sonra 6 da ayaktayım eşime kahvaltı hazırladım 8 de uyuyabildim biraz dinlenmiş oldum.Siz neler yapıyorsunuz?

uykusuz yorgun ayakları üşüyen :))

kızlar nasıl yetişicek bu kadar şey yaa
arkadaşım sabah sabah bana telaş verdi iyimi..

yetişir sakin olmak lazım kıyafetleri bir hafta yıkadım kurudular diğer izminde ütüledim bitti bile :) ben en çok bunu büyütüyordum gözümde çünkü çoook kıyafeti var kızımın,, abimin kızı var 2,5 buçuk yaşında ondan dünya kadar kıyafet geldi hiç giyilmemiş olanları bile var :) o yüzden sakin olmak lazım yeter ki zamanında gelsin kuzular çok vaktimiz var daha :)

@demetriaa telaş yapma canım ya hepsini bu haFtasonu Halledersin beni temizlik korkutuyor gözümde büyüyor.
bu arada süper görünüyorsun bacakların Falan iyi yani

bende çok fazla sağa sola dönüyorum bebek içerde başı dönüyordur yani uyumak çok fazla zorlaştı artık

kızlar bebek çamaşır Fileleri ayrı mı oluyor
normal çamaşır Filesi olmazmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…