yetişir sakin olmak lazım kıyafetleri bir hafta yıkadım kurudular diğer izminde ütüledim bitti bile :) ben en çok bunu büyütüyordum gözümde çünkü çoook kıyafeti var kızımın,, abimin kızı var 2,5 buçuk yaşında ondan dünya kadar kıyafet geldi hiç giyilmemiş olanları bile var :) o yüzden sakin olmak lazımyeter ki zamanında gelsin kuzular çok vaktimiz var daha :)
ne telaşı :)kızlar nasıl yetişicek bu kadar şey yaa
arkadaşım sabah sabah bana telaş verdi iyimi..
kızlar bebek çamaşır Fileleri ayrı mı oluyor
normal çamaşır Filesi olmazmı ki
ben ılk acık renklerı koydum acılınca koyularda koymadım bıle bılmıyorum ki canım perdecılerde mi oluyor :) aslında gerekde yok yanı bosuna almısım gıbı bısıPerdecilerden mi istesek napsak:)fermuarlı çok rahat olmuştu benim...
ne güzel keşke bana da bi yerden kıyafet desteği gelse
yavaş yavaş yapıcam artık ne yapalım :)
normal çamaşır Filesi gibi çok kullandım okul zamanlarında illa ağzı açılırnormal çamaşır filesini bilmiyorum ama bebek için ayrı oluyor ben aldım... fileden ağız kısmı büzgülü torba işte :)
Ben de almadım henüz :)gecelik almadım ama ben :)
@demetriaa telaş yapma canım ya hepsini bu haFtasonu Halledersin beni temizlik korkutuyor gözümde büyüyor.
bu arada süper görünüyorsun bacakların Falan iyi yani
sütün gelmezse mamayı veriyosun canım şırınga ile damla damla ağza verende vardı gördüömDoğum Çantasında Bulunması Gerekenler
ANNE İÇİN:
- 2 ADET GECELİK
- 1 ADET PİJAMA TAKIMI
- 1 ADET TERLİK
- 4-5 ADET İÇ ÇAMAŞIRI
- 1 PAKET HİJYENİK PET
- DİŞ FIRÇASI-DİŞ MACUNU
- HAVLU
- TARAK,SAÇ TOKASI
- 2 ADET ÇORAP
- 1 ADET SABAHLIK,HIRKA VEYA ŞAL
BEBEK İÇİN;
- 3 ADET (YIKANMIŞ VE ÜTÜLENMİŞ) ZIBIN TAKIMI
- 3 ÇİFT YEDEK ELDİVEN
- 3 ÇİFT ÇORAP
- 3 ADET YEDEK ŞAPKA
- 2 ADET(1 TANESİ KALIN-1 TANESİ PAMUKLU) BATTANİYE
- 1 ADET ÇAY KAŞIĞI
- 1 ADEY ÇAY BARDAĞI
- 1 PAKET BEBEK BEZİ
- 1 PAKET SU BAZLI ISLAK MENDİL
- 5 ADET AĞIZ MENDİLİ
- kızlar benim gittiğim hastanenin sitesinde bunlar yazıyor. çay kaşığı ve çağ bardağı ne alaka anlamadım
bitane alırım ozaman tek gecelıkBen de almadım henüz :)
Ama eltim kızdı bana. Pijama giyemiceksib ilk günler dedi. Sonrası icin tabi lazım :)
Doğum Çantasında Bulunması Gerekenler
ANNE İÇİN:
- 2 ADET GECELİK
- 1 ADET PİJAMA TAKIMI
- 1 ADET TERLİK
- 4-5 ADET İÇ ÇAMAŞIRI
- 1 PAKET HİJYENİK PET
- DİŞ FIRÇASI-DİŞ MACUNU
- HAVLU
- TARAK,SAÇ TOKASI
- 2 ADET ÇORAP
- 1 ADET SABAHLIK,HIRKA VEYA ŞAL
BEBEK İÇİN;
- 3 ADET (YIKANMIŞ VE ÜTÜLENMİŞ) ZIBIN TAKIMI
- 3 ÇİFT YEDEK ELDİVEN
- 3 ÇİFT ÇORAP
- 3 ADET YEDEK ŞAPKA
- 2 ADET(1 TANESİ KALIN-1 TANESİ PAMUKLU) BATTANİYE
- 1 ADET ÇAY KAŞIĞI
- 1 ADEY ÇAY BARDAĞI
- 1 PAKET BEBEK BEZİ
- 1 PAKET SU BAZLI ISLAK MENDİL
- 5 ADET AĞIZ MENDİLİ
- kızlar benim gittiğim hastanenin sitesinde bunlar yazıyor. çay kaşığı ve çağ bardağı ne alaka anlamadım
Öff hiç de sevmem etekli seyleri giymeyi. Gecelik/elbise/etek vs hiç aram yok bunlarlabitane alırım ozaman tek gecelık
al canım al kanamamız olacak sürekli pijama çıkarılmaz yani gecelk daha iyi ben bi tane aldım şimdi hastanenin sitesinde iki yazınca bi tane daha mı alsam acaba dedimbitane alırım ozaman tek gecelık
Bana da erken geliyordu ama burayı okuyunca birde çevremde duydum hastane çantasını 7 ayda hazırlamış herkes bende artık haftaya kısmetse kıyafetlerini yıkayıp hazırlıycam.Dolabımız boyanıcak diye bekliyordum ama kendi dolabımdan bir yer ayırıcam sonra dolabına koyarım ne yapayım.Ben de subat basinda yikiym utuliym diyorum ama siz erken basladiniz ben de gaza geldim...
Gerci bebek iyi gelismisse 35. Haftada falan kuveze girmiyor dogarsa...
En azindan hastane cikisini falan 2-3 hafta icinde yikamak lazim sanirim utulemeyi ertelesek de
aahhh o yanlar pantolonlarda yapıyor malesF ne kadar zayF olsanda oluyor vereceğiz inşallah 14 kiloları zayıFlama topiklerindesenin kadar olamam canım :)) yanlardan şiştim ben
bitane yeter yaal canım al kanamamız olacak sürekli pijama çıkarılmaz yani gecelk daha iyi ben bi tane aldım şimdi hastanenin sitesinde iki yazınca bi tane daha mı alsam acaba dedim
bu hafta bende yıkayım bari
çantayı sormuştum sanırım
tekrar soruyorum
benim kıyafetlere 1 çanta anca yeter sabahlığım falan kalın biraz
tatil çantası gibi koca bi çantamı yapmalııym
Günaydın.
Ben file olarak ip perde filesi vardı evde fermuarlı onu kullandım ve çok rahat oldu.ama eşim açarken fermuarını koparmış çöpe gitti malesef.bebek filelerinde fermuarlı olan var mı kızlar.bağlamalılar açılır bence makinede
74 kilo ben :)))
ya ben pijama giymeyi düşünüyorum.Öff hiç de sevmem etekli seyleri giymeyi. Gecelik/elbise/etek vs hiç aram yok bunlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?