2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel keşke bana da bi yerden kıyafet desteği gelse
yavaş yavaş yapıcam artık ne yapalım :)

Doğum Çantasında Bulunması Gerekenler

ANNE İÇİN:

• 2 ADET GECELİK
  • 1 ADET PİJAMA TAKIMI

• 1 ADET TERLİK
  • 4-5 ADET İÇ ÇAMAŞIRI
  • 1 PAKET HİJYENİK PET
  • DİŞ FIRÇASI-DİŞ MACUNU
  • HAVLU
  • TARAK,SAÇ TOKASI
  • 2 ADET ÇORAP
  • 1 ADET SABAHLIK,HIRKA VEYA ŞAL

BEBEK İÇİN;

• 3 ADET (YIKANMIŞ VE ÜTÜLENMİŞ) ZIBIN TAKIMI
  • 3 ÇİFT YEDEK ELDİVEN
  • 3 ÇİFT ÇORAP
  • 3 ADET YEDEK ŞAPKA
  • 2 ADET(1 TANESİ KALIN-1 TANESİ PAMUKLU) BATTANİYE
  • 1 ADET ÇAY KAŞIĞI
  • 1 ADEY ÇAY BARDAĞI
  • 1 PAKET BEBEK BEZİ
  • 1 PAKET SU BAZLI ISLAK MENDİL
  • 5 ADET AĞIZ MENDİLİ
  • kızlar benim gittiğim hastanenin sitesinde bunlar yazıyor. çay kaşığı ve çağ bardağı ne alaka anlamadım

ne güzel keşke bana da bi yerden kıyafet desteği gelse
yavaş yavaş yapıcam artık ne yapalım :)

eşinde yardım etsin ama ütüleme kısmı ayakta durduğun için fena bacak bel ağrısı yapıyor , sabit durduğun için hissetmiyorsun yürümeye başlıyınca ay bacakalarım ay belim dedim kalanını eşim ütüledi :)

PAZAR GECESINE KADAR! Bebek & Anne Giyim, Ev Tekstili ve Ayakkabida 150 TL uzeri alisverise aninda 50 TL indirim kodu: X
http://bbk.im/q3

Kizlar ebebekten boyle bi mesaj geldi
Park yatakla icine yatak alicam 410 tl tutuyo 450 ye tamamlasam 3 ibdirim vermezler herhalde di mi

Bi de besik evtekstilibe girer mi acaba

sütün gelmezse mamayı veriyosun canım şırınga ile damla damla ağza verende vardı gördüöm

sanırım biberona alışmasın diye anne sütünü çay kaşığıyla veriyorlar ... çünkü biberona alıştımı emmiyor birçok bebek...

Bana da erken geliyordu ama burayı okuyunca birde çevremde duydum hastane çantasını 7 ayda hazırlamış herkes bende artık haftaya kısmetse kıyafetlerini yıkayıp hazırlıycam.Dolabımız boyanıcak diye bekliyordum ama kendi dolabımdan bir yer ayırıcam sonra dolabına koyarım ne yapayım.

bu hafta bende yıkayım bari
çantayı sormuştum sanırım
tekrar soruyorum
benim kıyafetlere 1 çanta anca yeter sabahlığım falan kalın biraz
tatil çantası gibi koca bi çantamı yapmalııym

Büyük çantaya bebeğin ve seninkileri beraber koyacaksan ayrı minik bir çantaya doğumdan hemen sonra bebeğin giyeceği takım ve sarılacağı battaniyeyi de koy. O çanta ayrı olsun yani doğumda yanında kim olacaksa ona da bu çantanın varlığından bahset acil bir durumda pratik olarak hemen ebeye teslim ederler.

Ben ilk doğumumda 2 çanta hazırladım bebiş için ayrı kendim için ayrı. Bebişin doğumdan sonraki ilk kıyafetlerini de dediğim şekilde ayırmıştım. Bir de çantalara içindekiler listesi yazıp küçük gözlerine koymuştum annemler içlerinde ne var ne yok bilsinler diye

Canım ben ince bi bebek yastık kılıfının ağzına fermuar diktim onun içinde yıkadım hep küçük parçaları.

74 kilo ben :)))

Maşallah bence çok iyisin göbeğin bu açıdan belli bile değil. Ben patlamak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…