2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım artık yorma kendını fazla

aa canım sen uyku setı almadın mı dun
bize satıcı adam dedıkı o pahalı arabalar ıcın dedık ne farkı var ?
arabanız varmı dedı.. o zaman araba almayı dusunuyorduk yok dedık ama opel marka arac alıcaz ozaman dedıı
siz opele bınersınız
cocugunuz mercedes e :)

Yok canım doktorum bişey dememişti
Ara sıra hafif nefes darlığı yaşıyodum ama bıgünkü kadar şiddetli olmamıştı hiç
Bi de gece rüyamda doktora gidiyodum muayene ediyodu 4 cm açıklığın var doğum başlamış diyodu ondan da panikledim biraz galiba

çook geçmiş olsun..

Arabayı da sonraya bırakabilirsin.küçücük bebek kış günü arabaya konmaz zaten.pusetle gezdiricez.ben de almadım doğumdan sonra düşünüyorum..

geçmiş olsun canım ölçümü 5 dk dinlenip öyle yap

Banyo sapkam da geldi , ben gene sebamed yüz kremi aldım kargoda
aklıma takılan tek bır sey kaldı gogus kalkanı sanırım onu artık almıyacagım.

Canım o pahalı avent göğüs kalkanından almana gerek yok. Doğumdan sonra emzirmede sorun yaşarsan wee marka var eczanelerde 5 TL ye falan satılıyor.

Geçmiş olsun yat dinlen boşver tatil iyidir.

: )
Beğendim ama sipairş etmedim
Bşeik hafta sonu gelicek
Hem bu markayı biliyorum indirime giriyo sık sık
Henüz girmemiş
Perdesini 120 yerine 70 e aldım
Uyku seti 220 ya, 190 a iniyo trenyol limangoya filan düşünce
Beşik gleinceye kadar indirime girerse öyle alayım dedim

Yatakta ortopedik yaır ortopediklerdne düşünüyorum
Küçük beşiğinde pamuk yatak var çünkü

Arabayı da sonraya bırakabilirsin.küçücük bebek kış günü arabaya konmaz zaten.pusetle gezdiricez.ben de almadım doğumdan sonra düşünüyorum..

Puset laızm ya hastaneden çıkınca
Pusetle araba bir satılıyo hani , o yüzden düşünüyorum onu halletmeyi

ben de araba almadim daha. pusette almayi dusunmuyorum zaten. tek basima bi yere giderken hem pusetin agirligi hem de bebegin agirligini tasiyamam. ustelik kisa bi sure kullaniliyor, sonra evde fazlalik oluyor. ilerde bi araba koltugu aliriz tamam..

Kızım benden uzun olsun ya :)) genelde kızlar annelerini geçer ama bizimki de öyle olur inşallah 1,65 gibi olsa benim kızım büyüdüğünde ortalamayı yakalar :)) ayy ne hesaplar yapıyorum :)

Ben de kısa bir insan olarak kızım benden uzun olsun istiyorum hep. Çocuklarda boy genelde anne ve babanın ortalamasının +- 10 cm gibi oluyormuş. Bu çok yuvarlak bir değer tabi. Bir de 2 yaşındaki boyunu aklında tut hemen hemen onun 2 katı olacakmış

dogru senın ufak yatagında var zaten acelesı yok..
ben de arabayı o sebebten aldım zaten puset alıncaktı arabaya da takılıyor almısken ıkısını beraber aldık iyiki aldık taksıdıde bıttı sukur :)

Canım o pahalı avent göğüs kalkanından almana gerek yok. Doğumdan sonra emzirmede sorun yaşarsan wee marka var eczanelerde 5 TL ye falan satılıyor.

Geçmiş olsun yat dinlen boşver tatil iyidir.
valla sevindim 40 lira oda aynı ısı goruyorsa ve uygunsa alırım eger gogsumde yara olursa

Ben tullu bambu sepetlerden kullanicam 6-7 ay
SOnra da park yatak, odama sigmazsa da karsi odaya koyarim ztn 5 aydan siba odanizdan ayrin diyolar

Buaraa chicconun oark yatagi kucuk, dusunursen[/QUOTE
Sağol onlarada bi bakayım cnm

Araba, beşik, dolap bunlar en büüykler işte onlaır halledince insna biraz rahatlıyor
Perdeyi de yaptırmaya verdim de kardan daha gidip alamadım yaırn alırım artık iğneye gidince ( cumartesi sağlık ocağı kapalı perdeciye yakın bi yere iğneye gidiyorum )

göğüs kremi hani marka ve kaça aldınız?
hastane de yelek gibi bişey alıcakmısınız??
benim pijamanın sabahlığı kalın baya
geceliğinde üstüne giyinebilirim zaten renk uyumlu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…