Ben ondan aldım çok cici suslemeye de gerek yok :)5,10 tl lik bi terlik ama bende düz beyaz göremedim hiç bi yerde, lcw waikikin sitesinde beyaz gibi üstü örgüden yapılan terlik gördüm ama onada yapabilirsin cnm
Canım nasıl ısınıyor sun sende de küçük çocuk var.Çok güzel olmuş canım kapı süsünü yapmış mıydın? Resmini attıysan da görmedim yaptıysan bi daha paylaşır mısın?
Benim evimde kalorifer de yok buzzz oluyor resmen. Yarın çok işim var şimdiden kara kara düşünüyorum. Bu arada senin de küçük bebeğin vardı dimi evdeki yaramazdan ne haber?
Aynı muhabbet geçti dün arkadaşımla aramızdaÖyle böyle bitti 7 ayımız vay be bir hamileliğin daha sonuna geldik
göğüs kremi hani marka ve kaça aldınız?
hastane de yelek gibi bişey alıcakmısınız??
benim pijamanın sabahlığı kalın baya
geceliğinde üstüne giyinebilirim zaten renk uyumlu aldım
Canım nasıl ısınıyor sun sende de küçük çocuk var.
Benim oğlan çok hareketli teyzesi sürekli ilgi istiyor. Yalnız oynamaz mutfakta iş yaparken kucak ister vs işte Günlerimiz böyle geçiyor. Ikinci doğunca tepkisi ne olacak merak ediyorum. Kıskançlık yapacağı kesinde ne kadar sürer bilmiyorum. Birde 2 yaş sendromu başladı.
ben lansinoh aldım silinmesine gerek olmayanlardan 26 tl ye güya indirimde dedi kadın buyuk boyuymus.göğüs kremi hani marka ve kaça aldınız?
Çıkma bencede sonra çok lazım oluyor o haftalar. Bende nasipse çalışacağım 37. Haftaya kadar.Ama anladim ki bi aksilik olmadikca 37. Haftadan once izne cikmamam lazim...
göğüs kremi hani marka ve kaça aldınız?
çokk geçmiş olsun canımSelamlarr...
Bugün hareketli birgün oldu bizim için.
Okula gitmeye hazırlanırken birden kalp atışlarım hızlandı nefes nefese kaldım.
Evdeki tansiyon aletiyle ölçüm yaptım normalde kalp atışım 85 civarı oluyodu bi baktım 128 çıktı,inanamadım bi daha ölçtüm yine aynı.
Panik oldum acaba ters giden bişey mi var diye.
Okula giderken biraz hafiflemişti ama yine de nefes alışım hızlıydı.
Acile gittim ekg çekildi 103 çıktı nabız.
Doktor gebeliğin son zamanlarında normal dedi dinlenince geçmezse sorun var demektir dedi.
Rahatladım.
Şimdi eve geldim ve tekrar ölçtüm 90a düşmüş.
Bugünlük tatil oldu bana da yani...
ben lansinoh aldım silinmesine gerek olmayanlardan 26 tl ye güya indirimde dedi kadın buyuk boyuymus.
annemın lızozu var onu yanıma alırım pıjamalarım kalın ve sabahlıgınıda alıcaz zaten hastaneler sıcak
benım gecelıgım yok yaa
Lansinoh lanolin aldım ben burda duyup
Dün geldi kargoyla
Kk olmasa bilmezdim bile ne zaman sürülceğini de sorup duruyorum
Hayır canım maalesef bulamadı. Artık herşeyi akışına bıraktım. Elhamdulilah bir şekilde evi çekip ceviriyorum. Doğalgaz çok pahalı evde küçük çocuk olunca sürekli yanıyor.Eşin iş buldu mu
Geçim zor kışın daha zor valla doğalgaz o kadar pahalı ki
Allah dışarda kalanlara yardım etsin
Doktorum başlayabilirsin sakınca yok dedi banaBu göğüs kremi ne zaman kullanılmaya başlanıyo
bende bilmiyorum bide devreler yandı artık :)
annem de gecelık alırız demedı hıc aman ne bılım almıycam onuda kımse gecelıkte al demedı dur normal dogum yapan arkadasıma bı sorıyım :)aynen 2 takım emzirme özlelikle pijama aldım da gecelik almaıdm
Yleek götürcem ben zaten kansızım normal birine göre daha çabuk üşüyorum
Hayır canım maalesef bulamadı. Artık herşeyi akışına bıraktım. Elhamdulilah bir şekilde evi çekip ceviriyorum. Doğalgaz çok pahalı evde küçük çocuk olunca sürekli yanıyor.
Kimseden yardım almıyoruz hoş istesekte veren olmaz. Benim eşim bir evin bir oğlu başka çocukları yok ama anne ve babasının hiçbir faydası yok. Verselerde istemem sonra başıma vuruyorlar.
Canım nasıl ısınıyor sun sende de küçük çocuk var.
Benim oğlan çok hareketli teyzesi sürekli ilgi istiyor. Yalnız oynamaz mutfakta iş yaparken kucak ister vs işte Günlerimiz böyle geçiyor. Ikinci doğunca tepkisi ne olacak merak ediyorum. Kıskançlık yapacağı kesinde ne kadar sürer bilmiyorum. Birde 2 yaş sendromu başladı.
ben sankı gene burda sey duydum onceden surunce erken dogumumu tetıklıyormus ne hanı gogse suruyorsun yaDoktorum başlayabilirsin sakınca yok dedi bana
annem de gecelık alırız demedı hıc aman ne bılım almıycam onuda kımse gecelıkte al demedı dur normal dogum yapan arkadasıma bı sorıyım :)
Sen şimdiden sürmeye başla. Ne yaparsan yap o meme uçları catlayacak ve ancak 40 yada 50 günde geçer. Emzirdikten sonra kuru tutmak acıyı yarayı hafifletiyor. Birde garmastan diye krem var bana oda iyi gelmiştiLansinoh lanolin aldım ben burda duyup
Dün geldi kargoyla
Kk olmasa bilmezdim bile ne zaman sürülceğini de sorup duruyorum
Ama benim plasentaya giden iki damarda çentik var yani bebeğimin gelişiminde şimdilik birşey yok ama kilo bakımından bi tık az beslendiği için zayıf doğma ihtimali var27+1 de 1050 gr boyu 35 küsür Demişti doktor ... Uyumlu sıkıntı yok diyordu bu durumda bizmkinin de mi kilosu fazla ki .. Boyu kısa galiba ben 160 babamız 1,73 kısa mı olacak benim kızım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?