2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5,10 tl lik bi terlik ama bende düz beyaz göremedim hiç bi yerde, lcw waikikin sitesinde beyaz gibi üstü örgüden yapılan terlik gördüm ama onada yapabilirsin cnm
Ben ondan aldım çok cici suslemeye de gerek yok :)

Canım nasıl ısınıyor sun sende de küçük çocuk var.
Benim oğlan çok hareketli teyzesi sürekli ilgi istiyor. Yalnız oynamaz mutfakta iş yaparken kucak ister vs işte Günlerimiz böyle geçiyor. Ikinci doğunca tepkisi ne olacak merak ediyorum. Kıskançlık yapacağı kesinde ne kadar sürer bilmiyorum. Birde 2 yaş sendromu başladı.

göğüs kremi hani marka ve kaça aldınız?
hastane de yelek gibi bişey alıcakmısınız??
benim pijamanın sabahlığı kalın baya
geceliğinde üstüne giyinebilirim zaten renk uyumlu aldım

Ben şimdiden her duşta zeytinyağı sürüyorum gögüslerime ve karnıma yumuşacık oluyor ektra kreme gerek bile kalmıyor ama ben çatlamayayım diye nemlendiriyorum sürekli

Eşin iş buldu mu
Geçim zor kışın daha zor valla doğalgaz o kadar pahalı ki
Allah dışarda kalanlara yardım etsin

ben lansinoh aldım silinmesine gerek olmayanlardan 26 tl ye güya indirimde dedi kadın buyuk boyuymus.
annemın lızozu var onu yanıma alırım pıjamalarım kalın ve sabahlıgınıda alıcaz zaten hastaneler sıcak
benım gecelıgım yok yaa

Lansinoh lanolin aldım ben burda duyup
Dün geldi kargoyla
Kk olmasa bilmezdim bile ne zaman sürülceğini de sorup duruyorum

çokk geçmiş olsun canım

aynen 2 takım emzirme özlelikle pijama aldım da gecelik almaıdm
Yleek götürcem ben zaten kansızım normal birine göre daha çabuk üşüyorum

Eşin iş buldu mu
Geçim zor kışın daha zor valla doğalgaz o kadar pahalı ki
Allah dışarda kalanlara yardım etsin
Hayır canım maalesef bulamadı. Artık herşeyi akışına bıraktım. Elhamdulilah bir şekilde evi çekip ceviriyorum. Doğalgaz çok pahalı evde küçük çocuk olunca sürekli yanıyor.
Kimseden yardım almıyoruz hoş istesekte veren olmaz. Benim eşim bir evin bir oğlu başka çocukları yok ama anne ve babasının hiçbir faydası yok. Verselerde istemem sonra başıma vuruyorlar.

aynen 2 takım emzirme özlelikle pijama aldım da gecelik almaıdm
Yleek götürcem ben zaten kansızım normal birine göre daha çabuk üşüyorum
annem de gecelık alırız demedı hıc aman ne bılım almıycam onuda kımse gecelıkte al demedı dur normal dogum yapan arkadasıma bı sorıyım :)

Hepsi aynı bunların.

Boşver huzurunuz ve sağlığınız olsun da Allah'ın izniyle çözülür herşey
Doğalgaz yakıyoruz da ısınsak bari, bu karda bi işe yaramıyo sadece fatura kabartıyo

Valla canım geçen kış ocak sonunda işe başlamıştım ben o dönemden beri hafta içi annemdeyiz annemin evi kaloriferli rahat ettik. Kendi evimde klima+elektrik sobasıyla idare ediyoruz. Ufaklık gelince hasta etmeyiz inşallah şimdiden korkuyorum. Gerçi kızım da kışı evde geçirdi sayılır ama o çok ateşli bi tip oğlan sıcağı sevmese bari Kızımla evdeysem devamlı yapışık geziyoruz wc de bile rahat bırakmıyo yani o kadar. Bizim de tutturmalar, inatlaşmalar, olmayacak şeyleri istemeler başladı. 2 yaş sendromu bu olsa gerek dimi

Lansinoh lanolin aldım ben burda duyup
Dün geldi kargoyla
Kk olmasa bilmezdim bile ne zaman sürülceğini de sorup duruyorum
Sen şimdiden sürmeye başla. Ne yaparsan yap o meme uçları catlayacak ve ancak 40 yada 50 günde geçer. Emzirdikten sonra kuru tutmak acıyı yarayı hafifletiyor. Birde garmastan diye krem var bana oda iyi gelmişti

27+1 de 1050 gr boyu 35 küsür Demişti doktor ... Uyumlu sıkıntı yok diyordu bu durumda bizmkinin de mi kilosu fazla ki .. Boyu kısa galiba ben 160 babamız 1,73 kısa mı olacak benim kızım ya
Ama benim plasentaya giden iki damarda çentik var yani bebeğimin gelişiminde şimdilik birşey yok ama kilo bakımından bi tık az beslendiği için zayıf doğma ihtimali var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…