2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geçtiğimiz cumartesi 18 kişilik bir grup ağırladım akşamada yemeğe habersiz misafirim geldi ayakta duramıyordum çok kötü oldum. bu cumarteside yine misafirim var ama az kişi allahtan
yok artıkkk !!
nasıl ağırladın ya helal olsun.. bana gelene ben artık koştrmuyrm Allahtanda hizmet bekleyen de olmuyor..
herkes kendi işini halledyr.. tabi ön hazrlığı yapıyrm o da yoruyor gerçi..

O poşetler hava almasın diye neyle bağlanmalı
Demirle bükülen kıskaçlardan göremedim
Kurdele ile de sıkı olmayabilir sanki

Düşünceli olsalar gelmezlerdi asıl, bi zahmet kendi tabağını da kendileri alsın
Ay Allahim gaza geldim:) gelenlere selfservis herkes isini gorsun diycem:) ama cok sinir oldum bence artik agirlasan ni hamileye misafirlige gidilmemeli. Cok gitmek istiyosan azcik bekle dogurunca hediyenle gidersin:)

Ay Allahim gaza geldim:) gelenlere selfservis herkes isini gorsun diycem:) ama cok sinir oldum bence artik agirlasan ni hamileye misafirlige gidilmemeli. Cok gitmek istiyosan azcik bekle dogurunca hediyenle gidersin:)

Apartmana taşınalı bir sene olacak hoşgeldine yeni geliyorlar : )) Özellikle hamileliğimi seçmişler gibi

Ben önceden hep ayıp olmasın diye her gelicem diyeni istediği güne tamam deyip çeşit çeşit hazılrık yapıp ağırlıyodum
Baktım alışkanlık haline getiriyolar 'müsait değilim' demeyi öğrendim

Geçen yengem aradı, 3 yıllık evliyim 2.kez taşındım ev görmeye gelicem de bu hafta düğün var diyo
7 aylık hamileydim yani
Dedim sorma yenge bizde çok yoğunuz hem iş hem hamilelik bi de düğünler çıkıyo
Sağ ol düşündüğün için
Kapattım konuyu

aman 3 yıldır görmemişsin birkaç ay daha görme bebekle beraber 1 taşla 2 kuş vur dimi

Doğumdan sonra da hop diye gelmez umaırm millet
Bende bebekte kendime geleyim
40 tan sonra mevlütte toplu çıkartayım istiyorum

ya kendileride hamile oldular e zorlanmışlardır da bu ne merak anlamıyorum, biraz düşünceli ol da sonra geliver yani bizim yükümüz bize yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…