ay suan cok mutlu oldum =) ben lıste yaparken kendıme burda , yengem aradı aklımı okumus gıbı ben bugun kurabıye kalıpları aldım ısım yazma seysınıde aldım aksam yapıcam bıraz fln dıye cok mutlu oldum hihihihi =)
bende onu dusunuyorum ya kesın gelır 40 a kadar beklemezler
ay suan cok mutlu oldum =) ben lıste yaparken kendıme burda , yengem aradı aklımı okumus gıbı ben bugun kurabıye kalıpları aldım ısım yazma seysınıde aldım aksam yapıcam bıraz fln dıye cok mutlu oldum hihihihi =)
ya kendileride hamile oldular e zorlanmışlardır da bu ne merak anlamıyorum, biraz düşünceli ol da sonra geliver yanibizim yükümüz bize yeter
Maşallah ne yengeler var ( :
ay sagolsun ya yengem sever beni , bıara bana kurabıye resımlerı atıp boyle seylerde yapalım demıstı , aradan zaman gectı , bende yarın malzemeler almayı dusunuyordum arayıp nasıl yapıcam dıyecektım ki duymus gıbı o aradı bunları bunları aldım dedı ya =)
Ayıp ediyolar bence
Dıdının dıdısı bile snei görmezken bebeği duyan 5 tl lik tulumu kapıp altın gününe gelmiş gibi akşama kadar gitmiyo
İsmi laızm değil bi kısım bana gelse bile hizmet bekliyo
Kendi çayını tabağını kendi almıyo yani
Bende müsait değilim diyorum napim
İyi niyetli olsalar benden hizmet beklemezler o kadar hazırlamış iki çay kendimiz koysak ölmeyiz derler dimi
Zaten müsait değilim diye diye sezeryan tarihine yaklaştım
Tarihimi de tam bilmyiolar ( öne çekildi ya )
Bi duycaklar doğurmuşum sonra hastaneye mi üşüşürler eve mi neresi olursa onlara fark etmez
Gördüm
Hepsi çok şirin, pusetliyi çok beğendim ama o kalıp mı şekillendirici mi
Bi de sen şeker hamuru hazır almaıdn haribo alıp kendin yapıcan herhalde
Ben eminönüne gidemem diye netten baktım hazır 250 gr 4 TL filandı
http://www.trendyol.com//Lacivert-E...tm_campaign=09&utm_source=r_05&utm_medium=cpc
Elbise istiyorum kızlar ya ama her zamanki gibi bulamıyorum bu nasıl ki sizce
Evet haklsın sonradan banada çuval gibi geldi kendimi depresyonda hissediyorum ya dışarı çıkıp gezemiyorum her yer buz sinemaya gidemiyorum alışveriş yapamıyorum kendime bişey alamıyorum puuff : (bence pek güzel değil gibi canım ya
http://www.trendyol.com//Lacivert-E...tm_campaign=09&utm_source=r_05&utm_medium=cpc
Elbise istiyorum kızlar ya ama her zamanki gibi bulamıyorum bu nasıl ki sizce
Kızlar ne misafiri ALLAH aşkına kendinize o kadar eziyet etmeyin..
Benim mutfaktan su almaya bile mecalim yok..
Evet haklsın sonradan banada çuval gibi geldi kendimi depresyonda hissediyorum ya dışarı çıkıp gezemiyorum her yer buz sinemaya gidemiyorum alışveriş yapamıyorum kendime bişey alamıyorum puuff : (
aynen ne gecem belli ne gündüzüm kendime hayrım yok..
ne bileyim çek biz mi çok inceyiz onlar mı kütük anlamıyorum vallaçok kızıyorum öle tiplere ben, Allahtan kv bu konuda düşünceliler çağırıyorum ağırlaştın yorulma diye gelmiyorlar artık:)
tabi sonra ne olur bilememsenin işin zor gibi ama aniden duyacaklar artık nerde yakalarlarsa seni
1 kilosu 8 tlye şeker hamuru aldım fotoda pembe bi pakette hariboları ölesine kavanozda ikram edicem...
ya ben yanlış mı aldım acaba kalıp yerine baskı mı aldım
ama arkadan itme aparatı da var hamuru içinden çıakrmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?