2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah ne yengeler var ( :

bende onu dusunuyorum ya kesın gelır 40 a kadar beklemezler

Ayıp ediyolar bence
Dıdının dıdısı bile snei görmezken bebeği duyan 5 tl lik tulumu kapıp altın gününe gelmiş gibi akşama kadar gitmiyo

düşünceli yengeymiş

ya kendileride hamile oldular e zorlanmışlardır da bu ne merak anlamıyorum, biraz düşünceli ol da sonra geliver yani bizim yükümüz bize yeter

İsmi laızm değil bi kısım bana gelse bile hizmet bekliyo
Kendi çayını tabağını kendi almıyo yani
Bende müsait değilim diyorum napim
İyi niyetli olsalar benden hizmet beklemezler o kadar hazırlamış iki çay kendimiz koysak ölmeyiz derler dimi

Zaten müsait değilim diye diye sezeryan tarihine yaklaştım
Tarihimi de tam bilmyiolar ( öne çekildi ya )
Bi duycaklar doğurmuşum sonra hastaneye mi üşüşürler eve mi neresi olursa onlara fark etmez

ay evet o duruma hastayım

ne bileyim çek biz mi çok inceyiz onlar mı kütük anlamıyorum valla çok kızıyorum öle tiplere ben, Allahtan kv bu konuda düşünceliler çağırıyorum ağırlaştın yorulma diye gelmiyorlar artık:)
tabi sonra ne olur bilemem senin işin zor gibi ama aniden duyacaklar artık nerde yakalarlarsa seni

1 kilosu 8 tlye şeker hamuru aldım fotoda pembe bi pakette hariboları ölesine kavanozda ikram edicem...

ya ben yanlış mı aldım acaba kalıp yerine baskı mı aldım
ama arkadan itme aparatı da var hamuru içinden çıakrmak için

Kızlar ne misafiri ALLAH aşkına kendinize o kadar eziyet etmeyin..
Benim mutfaktan su almaya bile mecalim yok..

Bugun depresyondayım resmen.. sebebini de bilmiyorum.
eğer güc bulursam kendimde tatlı yapıcam kendimi şımartmak için.
gözüm kesmiyo ama bakcam artık..

şu hediyelik falan filanları da hiiç yapasım gelmiyo artık.
hazır bi şeyler alabilirim. hiç uğraşamıcam..

Evet haklsın sonradan banada çuval gibi geldi kendimi depresyonda hissediyorum ya dışarı çıkıp gezemiyorum her yer buz sinemaya gidemiyorum alışveriş yapamıyorum kendime bişey alamıyorum puuff : (

hepimiz öle canım ya zaten az kaldı bahar gelince inşallah bebişlerle keyif yapıcazzaten arayınca bulunmaz alakasız bi zaman güzel güzel şeyler denk gelir

aynen ne gecem belli ne gündüzüm kendime hayrım yok..

dün gece 4 te uyuyabıldım ben. şuan sersem gibiyim başım agrıyo sürekli aglamak ıstıyorum
kimseyi gormek istemiyorum..
misafir için gecen bi teklif geldi de musaıt degılım dedım.

Kızlar ya ne giysem kendimi kötü hissediyorum.. hiçbi şey yakışmıyo artık

Bizim bi arkadşa doğum yaptı
Samimiyiz de eşlerimiz de arkadaş, hatta onlar aracılığı ile tanıştık biz neyse

Ben gitmedim zaten yeterince curcuna var diye
Evleri de bu tarafa uzak
Annesi bize yakın
Annesine gelmişken kalıyo yatılı, bize de gelin diye çağırdık yemeğe hediyesini bizde verdik
Kıza da zahmet vermedik böylece

Bence insanlar düşüncesiz yani

Bende bilmiyorum dün kü arkadşaı bulsak yine sorardık ama

Ben pek bişey almaıdm
1 hamile pantolonu almıştım, kendi düşük bellerim oluyodu
Bi de geçen 2 tane yarasa kol triko tunik aldım tozludan, hamilelikten sonrada giyilebilir bi model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…